Söndag..

Dvs snart måndag.. Fast måndagar är inte lika jobbiga nu som dom var förr :) För några månader sen var jag konstant trött och hade inte ork att göra något vettigt alls. Skulle jag kolla på tv/film somnade jag på 2 sekunder oavsett om det var sent på kvällen eller mitt på dagen, satt jag i skolan fick jag kämpa för att hålla mig vaken under lektionerna och för att inte tala om att pendla... Somnade ALLTID på tåget eller bussen beroende på vad jag åkte och jag vet inte hur många gånger jag var nära på att åka förbi klippan. Rätt kul att se hur mycket som kan hända på så pass kort tid. Idag är jag mer eller mindre alltid pigg. Jag väljer att tolka det som att jag trivs med mitt liv som det är nu :)



Nu är jag dessutom ganska så mycket snällare imot min kropp med. Äter som jag ska, tränar, sover som jag ska och tja är allmänt mycket snällare imot mig själv . Idag har jag iofs haft ett litet ryck med att röra på mig så imorse var jag ute och powerwalka/sprang en runda på strax över 9 km sen åkte jag till stallet och red och nu ikväll var jag ute och gick min vanliga runda :) Skönt att känna att orken och motivationen till att motionera har kommit tillbaka! Nu ska jag snart bädda ner mig så jag är fit for fight imorgon. Känner att detta blev ett väldigt tråkigt inlägg men ibland blir det så.

Sov gott :)

-FridaStuhr

I cannot text you with a drink in my hand

Klockan är snart 23.00 och jag är extremt sugen på att festa. Kunde det inte varit lördag istället för söndag?



I cannot text you with a drink in my hand

Klockan är snart 23.00 och jag är extremt sugen på att festa. Kunde det inte varit lördag istället för söndag?



Bättre sent än aldrig!

För några dagar sen lovade jag att jag skulle skriva ett långt inlägg men jag kom inte så långt med det, ovanligt ? Knappast!

Kan börja berätta om förra helgen, alltså behind the scenes från SM haha! Eller ja, så mycket behind the scenes finns det tyvärr inte så mycket att skriva om då 99% av det som hände består av interna skämt som inte en jäkel här hade förstått men en sak är säker, KUL HADE VI! Tidigt på torsdag morgon anlände jag till helsingborg och på eftermiddagen på måndagen kom jag hem trött som ett ösregn men summa kardemumma så var det värt det. Från början var det meningen att jag skulle stå på framhoppningen hela helgen men efter ett inhopp i stallet så blev jag fast där och det ångrar jag inte en sekund! Finns en massa att berätta men bjuder på lite bilder istället då min fantasi är noll just nu.



Flitiga hästskötare och fina hästar fanns det gott om



Vi levde nyttigt, eller hur var det nu ? ;)



Massor av spån skulle ut i stallarna



Vår kära Club Car! Efter allt den hjälpt oss med fick den sin belöning i form av några tvättar om dagen. Men vad hjälpte det när vi körde rally i leran med den ?



Lite då och då var det ett helvete att få alla spånsäckar att vara på rätt ställe!



Ett av de 4 stallen. Här hade de allra flesta stallat in och kommit på plats :)



Och här hade de flesta åkt hem och det enda som återstod var städning för mig och johanna. Det blev en lång natt med massa skratt! :)



I övrigt har det inte hänt så mycket mer i veckan. Jag har varit sjuk och inte kunnat gå i skolan tackvare ett satans illamående av medicinen jag käkar just nu men annars flyter allt på undefär som det ska. Vissa saker är bättre än någonsin och jag har lärt mig att uppskatta de små sakerna i livet. Idag fick jag tex några väldigt värmande ord av en viss person, You make my day <3

Nu ska jag lägga mig och kolla klart på en film och skratta åt lite fyllesms som dyker upp lite då och då denna kvällen. Sov gott





-FridaStuhr

Snart dax för ett långt inlägg :)

Nu har det hänt en jäkla massa saker igen och datorn har hamnat i skuggan för min del. Hinner inte skriva ett inlägg nu i heller men kan i alla fall berätta om att nästa inlägg kommer handla om SM och vad som hände där osv och hur min vardag ser ut :) Nu ska jag njuta av solen lite. Ciao!


-FridaStuhr

I just need to be a little crazy.

Väskan är packad och jag är taggad på att lämna denna byn och ha en härlig helg med fint folk. Jag älskar mina små semstrar från klippan, man är så himla låst här och det är alltid kul att träffa nytt folk. Torsdag till måndag kommer att spenderas i Helsingborg där jag bland annat kommer jobba på SM i hoppning. Mitt i-landsproblem är just nu hur fan jag ska klara att ta min stora resväska, sportbag och vanliga väska till stationen och sen på tåget till HBG och sen bussen till skolan.. Jag klarade mig utan problem till Göteborg för någon helg sen men då hade jag mindre packning plus att jag inte åkte samtidigt som alla pendlare åkte. I vanliga fall får man inte ens en sittplats på tåget och bussen så ska bli intressant att se hur jag ska få plats imorgon ;)


foto: Mathilda Ahlberg

Vad händer annars för kul i folks liv ? Själv tror jag att någon har bytat ut min häst eller något för 3 dagar i rad har hon varit en liten ängel fast att vi red ut idag och i förrgår och red ute i paddocken igår. Någon har i alla fall hänt och det är positivt :) Hon fick hoppa ett litet räcke igår med och det var uppskattat vill jag lova. Nu måste jag sova så jag vaknar när klockan ringer 05.20.


Min fina lilla packning!

Sov gott :)

-FridaStuhr



Nothing's gonna stop me now

Tro det eller ej men jag lever! Mitt liv går bara i 190 km/h just nu så har inte tänkt på att blogga. Jag är mår fin fint och livet rullar fortfarande på som det ska trots att jag är lite krasslig just nu.. I fredags lärde jag mig i alla fall en läxa och det är att man inte ska träna 2 ggr på en dag men 39 graders feber, tror mig man får det i nacken förr eller senare! Själv kunde jag tillslut inte stå på benen och blev så yr och svag att jag trodde att jag skulle spy eller svimma när som helst. Ibland finns det nackdelar med att heta Frida Stuhr och ha en lite för stark vilja ;)

Bildbevis på att det går att rida med hög feber




På tal om annat som gäller vilja så har jag konstaterat att saker som inte dödar en faktiskt stärker en! Efter en period på ca 1 år där jag förändardes så pass mycket att jag inte kände igen mig själv och mådde fruktansvärt dåligt av det har jag lärt mig av mina misstag och kommit tillbaka och känner mig starkare än någonsin. Det är en väldigt skön känsla att för en gångs skull faktiskt vara relativt nöjd med sig själv och sina handlingar. Tack och lov vaknade jag upp i tid! Nu satsar jag på att fortsätta i det spåret jag befinner mig i just nu och visa upp rätt sida av mig och bara vara mig själv. Skönt!
Såklart har jag ju mina dalar nu med men det måste man få ha, utan dom hade jag nog inte uppskattat saker och ting så mycket som jag gör just nu. Allt händer av en anledning, that's it


För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

- FridaStuhr

it’s a beautiful night!

Cause it’s a beautiful night,
We’re looking for something dumb to do.
Hey baby,
I think I wanna marry you.




Ännu en dag har gått och jag har haft en bra dag idag med. Har bara varit lite off både i kroppen och känslomässigt men vissa dagar måste man få vara det med. Sista lektionen spårade ut lite i skolan och det blev ett jäkla liv men kul hade vi och så ska det väl vara ? Efter att ha räknat ex antal sidor i matteboken blev jag tillslut så jävla trött på alla formler och skit att jag tog mig en kopp te och gav upp räknadet för jag hade ändå gjort det som behövdes. I min klass går två personer som delar allt och lite till med mig nu och det är riktigt skönt att ha dom vid sin sida. Simone och Mattias är guldvärda!
Det finns givetvis fler som är det men just nu är det dom två som håller mitt humör uppe till 110% :)

När jag kom hem från skolan var det bara att åka till stallet och fixa där. Samantha var jäkligt het idag men efter många om och men började hon fokusera på arbetet och använde sin energi på rätt sätt och blev rund och fin och hennes gång kom fram! Hon kan om hon vill ;) Dock kan jag verkligen inte klandra henne för att hon inte var fokuserad i början då vi var i ett trångt litet ridhus men miljoner andra folk kändes det som. Inte alls kul och jag tappade själv min ridning i början men som sagt kom vi båda igång efter ett tag och visade vår duktiga sida! Efter stallet sprang jag ner och handlade lite och sen gick jag upp och hjälpe Saga lite med hennes och Antons nya lägenhet. Grattis till lägenheten och lycka till! Nu är det dock dags att sova så att jag orkar åka till Flyinge imorgon och kolla på bruksproven.

Någon som vill ge mig sommar och värme nu? (tack)



Nu ska jag skicka iväg ett "god natt" sms och sova. Så sov gott :)
- FridaStuhr

I'm on the right track baby, I was born to be brave!

Här har och händer det grejer för fulla muggar i mitt liv! Sportlovet var den bästa veckan jag har haft på fruktansvärt länge och helgen i Göteborg blev en väldigt lyckad helg med en hel del jobb och festande :) Äntligen är jag på rätt väg med allt! Hur underbart är det inte på en skala mellan ett till tio? Hundra enligt mig i alla fall. Den delen av veckan som har gått har spenderats i skolan och stallet med underbara människor och/eller hästar som får en på riktigt bra humör. Den senaste veckan har det bjudits på väldigt mycket skratt och leende från mig och det är ju så det ska vara.


Foto: Mathilda Ahlberg

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way!
<3


Samantha är riktigt rolig att rida nu , överskottsenergi till tusen och väldigt glad så hon ger en också massor av energi och glädje! Riktigt fin att rida idag och galoppombytena satt som en smäck idag, älskar min lilla duracell kanin(häst?). Hon har fått ett nytt schabrak som jag köpte i gbg och själv kom jag hem med ett par nya ridbyxor. Och på tal om ridning måste jag faktiskt erkänna att jag har varit väldigt nöjd med min egen insats i ridningen de senaste dagarna. Lyckades till och med rida utan stövlar eller chaps idag(glömde det hemma..) och för er som inte känner mig kan jag tala om att jag känner mig totalt handikappad utan det..Alltid kul att märka att man gör rätt och dessutom ser att det ger resultat. Eller så är det något speciellt med våra nya saker som får oss att känna oss som ett blivande WC ekipage haha ;) <3


Våra nya saker :) HL schabrak och JW ridbyxor :) Dåliga bilder tagna med iphonen menmen ni ser i alla fall vad det är


Hoppas ni andra har haft en lika bra vecka som mig! Sov gott.

- FridaStuhr