Världens finaste Samantha :)<3


??

Varför ?

...

Fastnat i min äckliga onda cirkel igen.

http://www.youtube.com/watch?v=td2FjC7aaAU&feature=related


Ännu en sömnlös natt.

You'll never know dear, how much I love you

Hur mycket ska man orka? Ännu en gång är det en sömnlös natt pga min helvetes kropp som har bestämt sig för att vara imot mig. Och att inte kunna sova sätter ju även igång tänkadet som vanligt. Vilket gör det ännu svårare att sova.
Varför skulle jag tvunget bli sjuk just nu ? När det bara är någon vecka kvar i skolan och när Samantha börjar gå riktigt bra igen... Varför.. Det är den största frågan i mitt liv just nu.
Varför är det så mycket som har hänt just mig under livet och hur hade det sett ut om inte allt hade hänt osv . Med andra ord så är det saker jag aldrig kommer kommer få svar på och det gör allt mycket jobbigare . Jag vill alltid vara lika glad och positiv som jag egentligen är.. Men mitt riktiga jag är väl inte lika glatt alltid, försöker i alla fall att vara det. Men i stället blir allt bara så jävla fel. Jag blir inte ledsen, utan irreterad och bitchig men fortfarande ganska låg. Dessutom mot helt fel folk, dom som jag bryr mig om och står närmast mig men inte ens inför dom är jag mig själv till 110 % . När man egentligen bara vill skrika allt vad man kan och sen bara få släppa ut tårarna i någons famn så slutar det med att man skriker lite och får skit men inte en käft undrar hur man egentligen mår. Tyvärr.
alla måste få vara svaga ibland, oavsett om man är världens (psykiskt) starkaste kille på utsidan eller om man är den lilla mesiga tjejen. alla har rätt till att gråta, skrika och må dåligt, och att ha någon där vid sin sida och bli stöttad.
Utan motgångar så når man inga framgångar.

 
Samantha betyder i princip allt för mig. Hon ger mig så sjukt mycket positiv energi och får en att se framåt och vara så positiv så möjligt :) jag älskar henne över allt annat trots att hon är allt annat än söt och duktigt ibland. Det är pga av henne jag har lärt mig att man inte når framgångar om man inte utsätts för motgångar. Livet är en berg-och-dalbana för alla . Tänk om man hade varit glad jämt, då hade man ju till slut aldrig tyckt något var kul. Men är man på botten då och då kan saker bara bli bättre.
Life is a bitch

jag orkar fan inte mer !

Sjuk ännu en dag , hur jävla länge ska man behöva vara det?? Orkar inte göra ett skit och känns som att man är påväg till botten igen :s Tack och lov så har jag inte många veckor kvar i skolan men det är ju inga lugna veckor som är kvar om man säger så..

aja, ska iaf åka upp till samantha en runda och gå en sväng med henne . Kanske skrittar lite om jag får och orkar..

:)

Ojojoj vilken helg :) Egentligen har det inte hänt något speciellt men har ändå varit en grym helg.. Och jag säger det en gång till, vilken stjärna till häst jag har :D
Så fin som hon har varit denna helgen så kan man inget annat än älska henne och förstår precis varför det var just min stjärna jag fastnade för vid första ögonkastet ! Idag var vi med på vår första träningstävling i hoppning. Hoppade 40cm med det räcker med tanke på att vi inte har hoppat mer än ett fåtal gånger, aldrig en riktig bana och första gången på "tävling". Hon var super duktigt, lite tittig osv med hoppade allt och var lung. Med andra ord det som var målet :) (eller ja, målet var egentligen att hon skulle vara lung på en "tävlingsplats" och det var hon). Bilder och filmen kommer troligtvis upp här om jag inte glömmer det :p Ni får påminna mig! Dock så är det mest från framridningen och framhoppningen men även några språng inne på banan är med. Bättre än inget iaf!

När jag kom hem var jag, älskling och johan nere på gästis och fikade. Det har ju varit så skönt väder hela dagen så passade på att gå ner och sätta oss på deras uteservering. Passade på att prata lite med Zophie med :) Lite tråkigt att hon jobbade så hon inte kunde fika med oss men hon kom iaf ut en stund. Efter det gick jag och alex hem och åt kinamat och tog det så lungt vi kunde, myspys <3




FridaStuhr


Sol och en underbar häst :D

Har precis kommit hem från stallet, har varit där sen 9 imorse. Var på arbetsdagen på klubben några timmar och sen åkte jag upp till stallet och fixade där.
Mamma hjälpte mig lite när jag red och Samantha var sjukt jäkla fin idag :D Passade på att hoppa lite med och hon var riktigt positiv till det! Sen att hon dansade fram när jag red var ju bara ett stort plus. Lite bockningar i galoppen annars jobbade hon på bra där med :) Red henne på ett 3-delat D-ringsbett idag och det verkade hon trivas väldigt bra på, skummade fint ur munnen och käftade inte alls, perfekt med andra ord. Så dagens ridning är en sån dag man kan leva länge på :)

Ikväll ska jag hem till brossan och äta osv, hoppas det blir god mat. Sen vet jag inte riktigt vad som händer senare ikväll, det återstår att se :p Men nu ska jag äta något och hoppa in i duschen!

Ha en trevlig kväll :)

Muffins :D

Jag och älskling har precis bakat muffins :) Just nu är dom i ungnen, hoppas att dom blir goooooooda =D
Bloggar sen igen!

Fullt upp!

Tjoho!
Har lite tid över till allt slänga ihop ett inlägg nu. Har haft fullt upp med skolan, inlämingar, nat. prov osv.. Har även varit i stallet ganska sent så har inte blivit så mycket tid över till datorn.

Idag har jag iaf haft mitt näst sista nat. i matte, kändes helt okej och lyckades klura ut en del saker som jag inte trodde att jag kunde! Har även lämnat in mitt Solsystems ab, pojken i randig pyjamas analys och sv. novell och hk-arbete idag. alltså har jag fått undan det mesta :) bara musik upg och geografi kvar nu. Fast musik deadlinen är ganska lång så det är inget att stressa med .

Sista lektionen hade vi ett ganska roligt konditions pass på, så jäkla skönt att både vara igång själv och med ridningen igen! :) Dock har jag inte fått reda på hur det är med mitt knä, väntar på besked från röntgen osv inu. Jag har fortfarande jävligt ont med försöker hålla på som vanligt osv iaf.

Lite svordomar då och då när man sitter och rider blir det men det får jag klara mig med :p

I övrigt så går väl ridningen helt okej, samantha och jag är kanske inte helt i 100 % form med hon jobbar på bra och är pigg och glad :) Jag funderar även lite på vad jag ska köpa för stövlar.. troligtvis blir det supreme high rider från Mountain Horse.


Kom gärna med tips på andra stövlar med :)

Frida Stuhr


Oops :p

Ojdå, det var tydligen en vecka sen jag bloggade :o Denna veckan har bara runnit iväg och jag har väl glömt bort att blogga ! Denna veckan har jag mest varit i stallet och tagit det lung. har inte känt mig riktigt frisk, typ febrig och allmänt trött .. Jobbigt som fan iaf. 
Annars har det mest varit massa med skolan osv.. nat. prov, stora inlämningar osv. Inte så roligt :s Därimot har jag kommit in prel. på djursjukvård i hbg :D Nu är det bara att hoppas att det håller hela vägen. Vill verkligen gå på den skolan och det programet verkar riktigt bra :) Hästhållning där hade också varit trevligt men jag går hellre ut med en utbildning än ingenting mer än erfarenhet. Och på tal om hästar så tja, samantha har väl gått lite sådär i veckan . Varit riktigt jobbig dom första 25-30 min man har ridit men efter det har hon gått bra :)

jaja , det är väl inte såå mycket att skriva mer om veckan .
Igår var jag på ullared med, hittade nästan ingenting så det fick bli 2 nya stalljackor, ett par tunna ridvantar, 2 grimmor och vitaminer till samantha :p Där var sjuk mycket folk där igår .. Bla. det paret som var med i serien ullared, kjell och ros-marie eller något. Även morgan jobbade.
Hittade även lite kul saker till alex lägenhet men orkade faktiskt inte gå runder med massa saker där.  Så vi får åka till ikea och handla lite någon dag istället :p
Just nu sitter jag hos alex och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan åka upp till samantha! Ha det :)

10 April

Jahapp, då sitter man själv hemma klockan 05.00 på morgonen.. Det uppskattas inte alls!
Kom iaf precis hem från Zophie så har haft sällskap resteb av kvällen. Myspys med film och kladdkaka(som blev liiiite misslyckad) :p
Vi kollade på Snuten i varuhuset och american virgin. 2 filmer som inte var sådär super men helt okej iaf. Men nu orkar jag inte skriva mer.. Ska slänga mig på soffan och hoppas på att alex kommer hem snart! Skriver mer om helgen imorgon.


8/4-10

Orkade inte blogga igår som ni kanske märkte..

var en jävligt tung dag men tja, that's life..

 

Var ju på sjukhuset och gjorde en MR-röntgen igår. Lite läskigt att ligga i en sån tunnel men som tur är hade jag inte huvudet inne i den. Tack och lov! Den lät som faaaaaan, lät som att man typ att på arbetsplats med massa bullrande maskiner eller ngt . Jag hade iaf fede hörselskydd med hemsk svensk musik i :p Så roade mig med att läsa om att man inte fick kolla in i lasern osv.. Både på svenska, eng och finska.. Sen läste jag det baklänges, räknade bokstäver osv! Så tråkigt hade jag!

Var även i ä-holm 1½ timme innan jag skulle va där så jag och mamma körde och åt osv. Sen när vi satt i väntrummet började jag bli lagom nervös för alla som kom ut där ifrån hade kanyler i handen.. Så mamma frågade en gubbe om alla fick sån konstrastvätska så svarade han att han trodde det för han hade bara röntgat axlen och fick iaf det. Gissa om jag fick lite panik då ? Inte fan var jag sugen på att få en jäkla kanyl och konstiga saker i kroppen! aja, min tur kom och jag slapp kanyler och skit då det ändå inte hjälpte i knäet! tack för den :D Det enda jag behövde göra var att byta om till ljusblåa och fula sjukhus kläder, ruskigt synd jag inte fotograferade :p
Efter att jag hade varit på sjukhuset åkte jag och mamma till granngården, provade ett par stövlar (svarta tretorn) så funderar på att beställa ett par :)

Och idag då.. vad har hänt ? Jo, inte ett skit. har feber så gick inte till skolan. Somnade på soffan och vaknade 13.30. Inte alls likt mig :S Menmen, är iaf lite piggare nu :) Vid 14.00 kom alex hit och bakade och fikade med mig.. Puss på dig älskling :* <3

Efter att ha pratat med mamma och vilat lite gick jag hem till alex en stund igen. Zophie kom upp och snackade lite och underhöll mig när alex tränade osv. Pratade mest om stugan vi ska hyra i sommar och lite allmänt om livet! Vecka 26 kommer nog bli awesome om allt går som det ska. Vi har hyrat en stuga i småland med pool och grejer! Så jag, alex, Zophie, johan och mike (ayla(Z o Js hund) ska dit :) Eventuellt blir vi 2 st till men det är inte bestämt inu. Vi är iaf ett litet men trevligt gäng som ska upp där :)

Fuck, nu måste jag byta låt innan jag spyr! God natt :D


Vila i Frid <3

Kurt Stuhr
11 april 1958 - 7 april 2002

Jag kommer alltid att älska dig, vila i frid pappa <3


Tack och hej!

Skola, häst, livet och ja allt är rent åt helvete. Och vaffan gör man när ingen finns där för en och stöttar en ?

Jag är så jävla trött på mig själv och resten av mitt liv.. Som jag skrev igår har jag en tuff vecka framför mig och den började och slutade i helvetet! Jag vet inte längre vem jag själv är eller vad som händer med folket runt om mig.

Denna dagen borde jag fan bara stannat kvar i sängen och aldrig visat mig. allt gick åt helvete med mig och en del av mitt liv idag.

='(


Life is a bitch!


Upp och ner...

Då var detta lovet också över. Det har varit ett fruktansvärt bra lov med trevligt folk, och ja allt har varit riktigt kul :D Festen i lördags blev sjuk lyckad! Folk jag inte hade träffat på ett tag samt nya människor.. En riktigt trevlig mix! Och... GALET! We like it, eller hur Emmie ? ;)

Nu idag och igår har det inte hänt så mycket.. Bara slappat, alltså kollat på film, myst och ätit gott :) En mysig avslutning på lovet!

Nästa vecka lär därimot inte bli lika kul.. Skolan börjar imorgon.. Matte prov första dagen.. iväg på eftermiddagen på inte så kul saker. På onsdag ska jag till sjukhuset och skit och då är det även 8 år sen pappa dog osv =/ Helt enkelt en stressig och tung vecka framför mig..

Aja, just nu så sitter jag och kollar på 2½ men iaf.. Och undrar över hur vissa tänker. Man åker in och ut ur folks liv. Man blir så jävla besviken på folk när man ställer upp osv själv hela tiden men det enda man blir är utnyttjad! Tråkigt men sant! Så går det tydligen med såkallade vänner.. Finns det ens ngn riktigt vän ?