Håll om mig.

Du kan kalla det ångest
Hela kroppen den skakar
Så snälla håll om mig
Ett lyxproblem
Men det är en vardaglig scen
Mycket vill ha mer
Det är så vi bygger problem

 
 

What the hell is a life worth living if it's not on the edge

If I got one life to live, i'mma party til i'm death
What the hell is a life worth living if it's not on the edge
 

Hade jag för några år sen visst att jag skulle få reda på det jag fått höra de senaste dagarna hade jag fått panik och gjort allt och lite till. Nu visste jag inte det. Paniken kom i alla fall dock i kombination med ett lugn jag inte har någon aning om var det kommer ifrån. Jag brutit ihop totalt samtidigt som jag på något sätt rest mig upp och sträckt på mig, jag ska klara detta!
 
Haft en helt fantastisk helg med jobb och fina vänner! Gårdagen spenderades på resturang och 3-rättersmiddag med fina Scarlett efter att hon kommit och väckt mig och gjort frukost, hon är underbar på alla sätt och vis! Kärlek <3 Min älskade bror hann jag också träffa en stund, jag har saknat honom så sjukt mycket och att åka hem därifrån sved ordentligt i hjärtat med hinner förhoppningsvis träffa honom en stund innan han åker igen.  Bilderna får tala för sig själv, sov gott! 
 
     
  

Drop the world.

 Hate in my heart, love in my mind
I seen nights full of pain, days of the same
You keep the sunshine, save me the rain
I search but never find, hurt but never cry
 


I will always be your little princess.

"Du kommer alltid vara min prinsessa"
var det sista pappa sa till mig innan han gick bort. 
Jag är definitvt ingen liten prinsessa, har otroligt svårt för att höra det ordet och de få gångerna någon kallat mig för det eller sagt det i min närhet har jag inte riktigt vetat hur jag ska hantera det. När det kommer på tal och känns okej är det när det gäller pappa, han kommer alltid vara min kung och jag kommer alltid vara hans lilla prinsessa. 
Jag älskar dig pappa <3 
 

Rain.

Efter en gårdag med massa jobb, en tuff natt och en stressig förmiddag la jag mig under nålen hos Sara på Angels ink och halvsov. Resultatet blev en prinsesskrona med texten "I will always be your little princess", varför det blev just det kommer ihop med en bild senare. 
Sådär lagom gnällig idag så ska snart ta på mig mina kära nike free run 3.0, rensa skallen och mjuka upp kroppen med en pw. :)
 
 
 
 

Minne <3

 
 
 
 

It's a good thing tears never show in the pouring rain.

Lovade mig själv att inte ge upp, inte visa mig svag. 
Tom, ledsen, svart & vit. 
Det gör så jävla ont.
 

Sötaste

Min underbara systerson Liver <3


Be yourself; everyone else is already taken.

Tidigt i livet fick jag lära mig att aldrig ta någon eller något för givet, oavsett hur mycket man vill ha vissa männsikor vid sin sida hela livet kan dom försvinna när du minst anar det och en del chanser kommer aldrig komma tillbaka. Det har gjort mig till en person som lever livet väldigt mycket i nuet och försöker gå gott jag kan med allt. Den senaste tiden har jag sakta men säkert vågat visa mer och mer vem jag faktiskt är, fasaden trillar mer och mer. Varför vara någon annan när man kan vara sig själv? Det är bara man själv som förlorar på det! 
Just nu har jag helt fantastiska männsikor i mitt liv och några har kommit in i mitt liv nyligen och andra har funnit där hela tiden. Känslan av att ha människor runt om en som gör en glad även när det är som mörkast är underbart.
Ta vara på livet, det är det enda och finaste du har!  
puss <3
 
 
 Btw, hösten kom tidigt i år.. eller så var det bara spontaniteten som flöda ikväll?
 

One day baby, we'll be old.

 No more tears, my heart is dry
I don't laugh and I don't cry
I don't think about you all the time
But when I do – I wonder why
One day baby, we'll be old
Oh baby, we'll be old
And think of all the stories that we could have told
 
Så jävla snyggt!
På onsdag kommer lite mer bläck på kroppen, denna gången på ryggen & till hösten påbörjas nästa projekt, armen. Mums :*
 

<3

Life is short, break the rules forgive quickly, kiss slowly, love truely, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile.
<3
 


Fredag.

Ligger i solen med musik i öronen, en iskall red bull och bara finns. 
Insett att mina nya "kila på ryggen"-naglar glittrar som in i i solen och inviger bikini 2 av 4, love it! 
Denna veckan har gått otroligt fort, har en spännade helg framför mig. Kommande vecka innehåller allt från jobb, nytt bläck på kroppen och bäst av allt, min andra hälft kommer hem till sverige och stannar ett litet tag! :) 
“I was smiling yesterday,I am smiling today and I will smile tomorrow.Simply because life is too short to cry for anything.”
 
 
 
 
 

She passes by, with or without her beautiful smile.

 
Tredje världskriget har brutit ut inom mig, hjärnan och hjärtat som krigar mot varandra. 
Ge upp skriker hjärnan och hjärtat skriker fortsätt kämpa. Jag är glad ena sekunden och ledsen andra, det är så mycket just nu att jag inte riktigt vet var jag ska börja. Hade velat ta en semester från allt som har med livet och känslor att göra, stänga av allt ett tag och komma tillbaka starkare än någonsin när alla pusselbitar i mitt liv hamnat på rätt plats igen. Just nu är dom utspridda överallt och ingenstans.
Tryggheten i livet saknas nu. En person att lita på till hundra procent som finns där i vått och torrt med en öppen famn fylld av trygghet, kärlek och värme. Vågade för ett litet tag öppna upp mig, kasta mig ut från ett stup, hoppades på att vinna och fick full tillit för en människa. Jag vann för stunden men flygturen tog slut och det fanns ingen som fångade mig vid stupet när det väl behövdes,, ännu en krasch.
Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worse
 
Mitt i denna kaosen ser jag framåt i alla fall. Jag har fina människor runt mig, sommaren närmar sig med stormsteg och är nöjd med saker och ting jag har kämpat för att få. Spenderade årets första dag på stranden idag och kände mig för första gången på väldigt länge bekväm med att visa mig i bikini. Har inte fått min drömkropp ännu men det skiter jag i för jag strävar efter ett långsiktigt resultat och inte enbart en "beach-13" kropp. Jag på rätt väg och stolt över det jag lyckats med! Att dessutom börja morgonen med en promenad och kaffe tillsammans med en fin tjej som man inget annat kan må bra av fick hela dagen att bli bra. Oroa er inte, starka och glada jag kommer komma tillbaka asap. 
Only know you've been high when you're feeling low.
Puss.
 
Dagens insta-pics. 
   
 

Fucka ur.

I just wanna throw my phone away
Find out who is really there for me
'Cause you ripped me off, your love was cheap

 
Det är inte ofta jag är ledsen, idag är jag det. Riktigt jävla ledsen och besviken. Minns inte sist jag kände mig såhär, kaos. Bäddat ner mig med datorn och det enda jag vill är sova bort hela jävla dagen, sällskap och choklad är det enda som hade fått mig på bättre humör just nu. 
 Jag är trött på att vara en jävla leksak, som jag skrev häromdagen är jag en människa fylld med känslor precis som alla andra.
 
 

Vakna med ett leende på läpparna och kickstartade dagen och hade en sjukt bra förmiddag i alla fall! 
 

Word.

There is an inner beauty about a woman who believes in herself, who knows she is capable of anything that she puts her mind to. There is a beauty in the strength and determination of a woman who follows her own path, who isn't thrown off by obstacles along the way. There is a beauty about a woman whose confidence comes from experiences; who knows she can fall, pick herself up, and move on.