.

Är så  jävla trött på all orättvisa..

29 okt 2010

Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.
Höstlov och november står och väntar vid dörren.. Det är rätt blandade känslor om man säger så . Jag är jävligt glad för att jag har klarat av "den första" delen av denna terminen och att saker och ting börjar lösa sig med tiden men samtidigt undrar jag hur detta håret har kunnat gå så fort!
Det känns som det var april igår !? Aja, det är skönt att detta året snart är slut och ett nytt och förhoppningsvis bättre år är på gång. Härligt :)

Per aspera ad astra -Genom svårigheter mot stjärnorna


Trust

Hur ska jag överhuvudtaget kunna ha något förtroende för folk?
Förr var jag alltid den som var alldeles för blåögd och trodde och litade på mer eller mindre alla. Nu är det precis tvärtom. Jag litar inte på någon och de få gångerna jag lyckas bygga upp ett litet förtroende för någon så blir jag sviken på tok för fort. Efter allt jag har gått igenom den senaste tiden, eller snarare mer eller mindre hela livet, känner jag att det inte är lönt att jag försöker lita på någon eftersom att jag ändå blir sårad på vägen. Är det meningen att det ska vara så ? Först och främst kanske man ska börja lita på sig själv innan man kan lita på någon annan ?

Trots att jag nyss skrev att jag inte är så blåögd längre så är jag det på ett sätt. Jag försöker lita på vad folk säger och lovar osv och trots att löften bryts en eller två gånger hoppas jag fortfarande på att det "bara" var en tillfällighet att det blev just så dom gångerna och ger det en eller flera chanser till och oftast slutar det tyvärr med att jag ännu en gång inser att jag inte kan tro på någon. Tyvärr. Jag saknar att ha just den med det stora D:et vid min sida som man kan göra allt från att sitta och lipa som en idiot med till att gå ut och sätta klackarna i taket med . Det är så fruktansvärt skönt att veta att man kan ringa/smsa den när som helst på dygnet och berätta allt från världens löjligaste sak som man bara måste berätta om och ligga och skratta i sönder sig eller att berätta om den där tråkiga saken som man bara måste få ur sig. Var finns den personen ?

Man brukar säga att hoppet är det sista som lämnar en och det kan jag hålla med om till 110%. Visst är det jobbigt i livet ibland men trots det finns det alltid någon liten positiv sak. Tur är väl det ? :) Som t.ex idag trodde jag verkligen att jag skulle få panik på bussen till skolan men trots det fanns tanken att "klarar jag av denna dagen så är det bara två dagar sen är det lov". Det ändrade min inställning och dagen flöt på i ett och allt kändes plötsligt mycket lättare! Och på tal om dagen så har det bara varit en helt vanlig dag förutom att jag bara latade mig nu ikväll. Ingen promenad eller något. Har bara kollat på SATC och ätit lite godis och bara varit. Det var skönt :) Nu är det dax att sova så att jag är pigg imorgon.


Skånetrafiken..

Tog mig till skolan idag efter många om och men. Tåget var inställt så fick stå i -5 grader och vänta på en ersättningsbuss i cirka en timme och innan den  väl kom till helsingborg och jag till skolan så hade halva dagen gått . Segt! Så idag HATAR jag skånetrafiken -.-
Fick i alla fall min skoljacka idag, inte så snygg men jävligt skön! Har även börjat läsa en ganska intressant bok på engelskan :) Slutade 12.00 idag så var hemma vid 14.00  så åkte upp till stallet då och lullade runder där till 19-tiden. Fick inte så mycket gjort men gjorde det vanliga och smörjde mina saker så var lite flitigt ändå. Och på tal om att vara flitig så hann jag inte med att gå ner och simma idag så fick nöja mig med att gå i 1½h timme. Hade hoppats på att jag skulle hinna både och men icke.

Just nu sitter jag och oroar mig för hur i helvete jag ska klara ma-provet imorgon :s har inte pluggat ett dugg och väldigt mycket handlar om träddiagram som är en av dom sakerna jag aldrig har lyckats fatta mig på. ILLA!! Nu orkar jag inte oroa mig över det längre. Är ändå försent att göra något åt det så går och lägger mig och väntar på att klockan ska ringa 04.15 imorgon..

Sov gott :)


25 okt 2010

Find Me Here
Speak To Me
I want to feel you
I need to hear you
You are the light
That's leading me
To the place where I find peace again.Kladdkaka, film och tända ljus är det som förgyller min kväll.
Det enda som saknas för att det ska bli riktigt mysigt är sällskap men det får jag tyvärr klara mig utan idag.Mår fortfarande inte bra men lite bättre i alla fall. Stannade hemma från skolan idag och har sett till att vila. Var ute och gick en lång runda vid lunch och rensade lite tankar och efter det åkte jag till stallet och pysslade om samantha och var ute och gick med henne. Hoppas att hon blir frisk snart så jag kan börja rida igen. Saknar det..
En annan väldigt kul sak är att jag förhoppningsvis ska hitta på en riktigt kul sak på sportlovet fast inget är planerat inu. Om det blir så kommer jag och någon jag vill ta med mig ha en riktigt rolig vecka uppåt i landet!

Igen..

Det finns dagar man önskar att man bara hade kunnat starta om på nytt och radera all skit . Idag är en sådan dag.
Verkligheten har kommit ikapp mig ännu en gång och saker jag trodde hade försvunnit från mig och kom som ett brev på posten igen . Har verkligen inte haft ork eller lust att blogga osv men nu måste jag få ut lite tankar och därför skriver jag här.
Allt är bara en jävla röra i mitt liv just nu. Stress, stress och åter stress . Och för er som känner mig så vet ni vad det innebär. Inte så roliga saker. Jag försöker i alla fall göra det bästa utav situationen men orken räcker inte riktigt till och jag snubblar som vanligt på mållinjen. Det är en sak som får mig att må ännu sämre. Känslan av att misslyckas och inte räcka till. Jag har väldigt höga krav på mig själv och det är jag väl medveten om och klarar jag inte av mina mål så får jag en fruktansvärd ångest över att jag inte klarar det.  Det spelar ingen roll om vad det handlar om för jag känner likadant oavsett vad det handlar om.

Nu ska jag sluta gnälla och gå och lägga mig.


Counting all the assholes in the room
Well I'm definitely not alone, well I'm not alone
You're a liar, you're a cheater, you're fool
Well that's just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect doesn't exist my little friend

Bilden är från igår på mig och min såkallade fruga :)

20 okt 2010

You drive me crazy.. and i love it
.

Nothing's fine I'm torn2008

reason to cry

Idag är det ingen bra dag. Känner på mig att det kommer bli en sömnlös jävla natt.
Det snurrar i min skalle.. Det snurrar väldigt mycket. Jag är helt sjukt splittrad och vet inte ut eller in. Just nu sitter jag i alla fall och pluggar och har startat den första delen av mitt nya liv! Undrar vad jag har gett mig in på men det kan inte bli sämre.

Konstaterade nyss att det inte är så lätt att plugga och framför allt inte skriva en uppsats som ska handla om en pappa när det är en av dom sakerna som får mig att må allt annat än bra nu. Idag är det 8 år och 6 månader sen pappa gick bort. Så att sitta och skriva om en sådan sak huger ordentligt i hjärtat. Trodde att saknaden skulle lägga sig lite med tiden men istället blir den större och större för varje dag som går. En stor del av mig försvann den 7 april 2002 och den kommer tyvärr aldrig komma tillbaka. Hur mycket jag än önskar att den delen hade kommit tillbaka och hade gjort vad som helst för att i alla fall få en dag till med den så kommer det aldrig att gå. Tyvärr. Det är en sanning som gör något så fruktansvärt ont.

Looking at a photograph, the hands starts shaking,
Tears are falling so fast.
I will not get over that, the mainstay has fallen, he passed away.

I hope I'm just like you!


Monday morning! (evening? )

Var för första gången på väldigt länge pigg när jag gick upp i morse. Sen att jag är mer levande än död ändå är ju en annan femma men jag var i alla fall inte sur. Var på djursjukhuset i förmiddags och det flöt på bra som vanligt men där var knappt något att göra och det är ju lite segt. Fast finns där "inget" att göra så kommer man på något att göra. Det värsta som finns är att bara glo.

Som sagt är jag riktigt pigg och glad idag så käften har gått i ett precis som min kropp. Var till och med ute och joggade en runda nu ikväll. Riktigt skönt förutom att man måste springa inne i byn nu i och med att det är mörk.. Har varit igång 14 timmar i sträck idag och har bara tagit det lugnt på tåget och när jag åt lunch så har väl varit en liten duracell kanin idag hehe :p Känns som att jag kommer ha träningsvärk imorgon.. Är så sjukt otränad nu att det är pinsamt. Hoppas lite muskler kommer fram när jag börjar rida igen. Har även planer på att börja träna själv med men tänker fan inte göra det sålänge jag inte har någon att träna med.

En gång i tiden var jag så duktig att jag både simmade, red och var ute och gick.. Red och var ute och gick dagligen och simmade några gånger i veckan . På den tiden var jag flitigt som en liten myra ;) Nu lät det som att det var evigheter sen jag var det men det är det inte. Känns bara som det.. Nu ska jag i alla fall lägga mig och kolla på tv en stund men först ska jag fixa en kopp te :)
;)

"Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off"