800 meters dödsångest!

Fyfan, nu sitter jag äntligen i mitt trygga rum och har precis packat inför min lilla weekend i ystad.
Dock var vägen hem inte alls lika rolig, åskade något så fruktansvärt mycket att det blixtade i princip hela vägen hem. Aldrig har dom 800 meterna från alex varit så långa som idag, rent ut sagt 800 meters dödsångest! jag var helt övertygad om att jag skulle dö påvägen hem, är fruktansvärt rädd för åska så aatt gå ut i den värsta åskan jag har varit med om på flera år var hemskt. 
Sprang den sista biten hem och hinner inte mer än in genom dörren försen mamma vaknar och sägaer att hon hade kunnat hämta mig om jag hade ringt. Tanken på att ringa henne slog mig men ville inte ringa 00 på natten eftersom att jag visste att hon skulle upp tidigt imorgon .
Aja, ibland krävs det att utsätta sig för sina rädslor för att övervinna de men nejdå, det funkade inte denna gången i heller :p

Jag och ellie lyckades även att lägga in alex's säkerhetskopia av hans iphone på MIN iphone vilket innebar att alla mina saker försvann och ersattes med hans grejer. En del bra en del dåliga.. såsom att alla mina kontakter, apps och bilder osv försvann.. Dock fick jag alla hans grejer så är iaf en del att göra på tåget imorgon.. Typ.. lägga in alla mina kontaker igen (tack och lov hade jag skrivit ner dom på ett papper när jag bytade till iphonen för en vecka sen) fixa mina apps igen och en massa annat :p

Imorgon ringer klockan 05.50 för att hinna fixa till mig lite och äta osv innan jag åker. Kommer vara tungt att gå upp med tanke på att klockan är lite över 01.00 just nu. Men det är bara att vänja sig, den tiden kommer jag troligtvis få gå upp ganska många dagar i veckan för att åka till skolan osv framöver !

Men nu är det hög tid att sova, ha det bra :)


haha ibland hittar man lagom gamla mongo bilder ;) Bara att bjuda lite på sig!

(Btw, för er som bor i NV skåne/klippan så är det modevisning med Allan-A's kläder på gästis i klippan klockan 19.00 på måndag så det är bara att komma :) )

Ystad o feber!

Just nu sitter jag med en tjock jäkla tröja och fryser som en idiot eller är sjukt var ungefär varannan sekund.. Det kallas feber.
Aja, några ipren så försvinner väl det med. Jag ska iallafall snart upp till stallet och fixa samantha osv. Blir väl bara att jag longerar henne men det är bara bra för den lilla damen. Ikväll ska jag även klippa mig och packa. Åker till ystad imorgon och stannar där över helgen. Vet inte riktigt vad helgen kommer bjuda på med det återstår att se :)

Nu ska jag lägga mig på soffan en stund igen! Ha det :)