Då var det söndag igen =/

Och det är då Emi (http://emipemis.blogg.se) som skriver för Frida är latast i världen. Idag har vi bakat med Sofie, gjorde kladdkaka i muffins och det blev som det blev.. Men vi är nöjda, nu sitter vi hemma hos mig och bestämde oss för att vara nyttiga och göra sån god sallad. När vi kommer ner är HELA kylen tömd i och med att vi ska till Thailand i övermorgon.. Så den iden gick inte alls långt. Nu har vi mest tråkigt. PUSS :)


7 april 2002, rip dad


I'm loving angels instead <3

Halloj kamrater !

Detta är en tuffing från en annan planet som har tagit över Frida Stuhrs blogg, jag ser ungefär ut som en tandpetare fast grön och rund. Lite som ett äpple faktiskt. Nej skojade bara, det är TobbE och som alla vet så är jag en skit rolig människa och skit grym på att blogga, så ta och besök min blogg http://bestoftobbe.blogg.se .
Just nu sitter jag hemma hos Frida och hon typ misshandlar Robin grovt. Som alla vet så är Robin en mes och får stor stryk av den lilla blonda saken från Klippan.
Men vi gillar dom båda iallafall, trots där är allvarliga fel på dom och dom luktar illa. Snart ska vi gå till affären där bara äckliga människor handlar, Netto. Det måste betyda att vi också är äckliga men det är ju bra, då är vi någonting iallafall :D

Jag stör mig något oerhört på hennes dator för den typ är skum när man ska skriva stor bokstav, man råkar alltid trycka in pil-knappen uppåt och då  hoppar man upp en rad ju... suck alltså.

Detta är första gången jag är hemma hos Stuhr, det tog mig nästan ett helt år att komma upp här. Men äntligen är jag här och det känns som att få slicka en Gud i armhålan och riktigt njuta av det. Nej skojade bara, det är klirr här som fan.
Men jag har hunnit att både snora och fisa på hennes rum för alla som vill veta :D
Nu lyssnar vi på All the same, det är kram-låten, vi ska kramas massa i sommar :D inte jag med frida utan med folk i allmänheten.

Nu ska jag springa fort som fan härifrån, pusshaj och besök min blogg :D 

God Morgon

God morgon!
Då sitter man här och äter frukost, snart dax att gå till skolan. Jag vet faktiskt inte när jag hann sitta vid datorn senast innan jag skulle till skolan.. Ganska skönt att inte behöva vara mega stressad. Idag är det en riktigt seg förmiddag i skolan .

Bild
Tyska
5 min rast(och då hinner man PRECIS gå till den salen vi är i)
Tema
So

Underbart...Eller inte.

Nu ska jag i alla fall sminka mig, bloggar när jag kommer hem!

CIAO!Vt-08

Julia Nezwal och Frida Stuhr, det är så det ska va ! <3


All of our memories <33

Alla dagar och alla minne med dig är något speciellt! Vi är dom som alltid har lyckats med saker ingen annan har gjort. Vi har verkligen gjort allt och inget tillsammans. Sommaren 08 va det falsterbo som stod för massa oförglömliga minne. Vad som hände där, stannar där!!
Våra minne från träniningsläger till fester osv kommer alltid finnas kvar hos mig. Alla våra promenader till 05.00-06.00 på morgonen, träningar, tävlingar, verkligen ALLT har något minne med sig!
Julia Nezwal & Frida Stuhr, det är så det ska vara!
Älskar dig gumman! <3Waste of time

Som vanligt har klockan passerat 00.00 för ett bra tag sen .
Sitter här och mår sådär lagom bra men försöker iaf peppa mig med massa musik, det går ju som det går .
Har egentligen ingen ork alls att blogga eller prata med någon, men att försöka sova är bara waste of time.. Så det skiter jag i..Höll nyss på att hälla ut iste i sängen, hade ju inte förvånat mig om jag hade gjort det -.- Menmen, sov gott!


You're the one that keeps me up all night!

<3


tråkdag!

You spin my head right round, right round
When you go down, when you go down down

You spin my head right round, right round
When you go down, when you go down down

Blev ingen skola för mig idag då jag lyckades med världens smidigaste sak i morse , 10 p till mig!
Reste mig lite för fort vilket resulterade att jag har mått piss hela dagen.. eller ja, jag sov till 14.00 så efter det piggna jag till :) Har även en låsning i ryggen så har lite problem med att göra en del saker´.. Mamma fick fixa samantha osv idag, tack tack!
Just nu sitter jag och funerar på lite allt möjligt, som att jag måste börja träna..

Hmm, nu har jag inte mer att skriva .. Sjukt tråkig dag.


PUSS !! =*

All of my dreams

It's a place of trust, would you meet me there?
There's no time to spare, come and show me you care,
That you're believing that here we can win!


forts på förra inlägget.

Nu ska jag snart upp till stallet för yttligare en fotografering. Emma som står bakom kameran idag! :) Ska bli kul och se vad det blir för bilder idag, vädret hade ju kunnat va liiiite bättre men vi klarar oss.
Ikväll vet jag ite vad som händer, bara att jag ska äta hemma !? Hoppas det är god mat iaf :)Våren 2008 :*


Fotografering idag, IGEN.

Igår va det en riktigt trevlig dag. Fotografering osv på dagen och "pizza-time" på kvällen (gott som fan) :D
Så min dag var fylld av massa underbara människor och massa skratt.
Fler dagar som den, tack!

<3mums!

Pizzzzzzzza time :D <333

Frida Stuhr


:)

Har inte alls haft lust till att blogga å jag inte bara vill visa den negativa sidan av mig. Men har mått/mår riktigt kasst så orkar inte blogga om all skit osv,

MEN, idag känner jag mig riktigt glad och har haft en toppen dag! Skolan flöt på utan problem, Samantha gick bra och jag har haft en kulkul kväll med fanny =) Solade sen gick vi en runda vilket resulterade massa skumma men sjukt kul samtalsämne xD haha tur ingen annan gick med och hörde det.. Just nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå, peter(min kära bror) får underhålla mig på msn. Håller på att sepa oss i camen,. Alltid kul!
Imorgon blir det shopping med mamma, får se hur det går (a) sen är jag ledig på fredag så kommer åka till lj-hed och bli fotograferad osv.. Sen får jag se vad som händer på kvällen .

Pusspuss :*


..


When I was younger I thought the world circled around me
But in time I realized I was wrong
My immortal thoughts turned into just dreams of a dead future
It was a tragic case of my reality

Flashback

Rise and Fall
Allt känns så jävla hopplöst..

And as we lie beneath the stars
We realize how small we are
If they could love like you and me
Imagine what the world could be


Flashback...