Min fina stjärna :)

Ska strax upp till stallet och fixa lite. Började rida i lördags och Samantha känns riktigt bra, hon är så fin min lilla stjärna :) Hoppas hon känns lika bra idag!

Imorse var my här uppe och åt frukost och pratade lite, väldigt trevligt. Och gott ;) Nu ska jag byta om så att jag inte missar bussen och Zophie, får ju lite sällskap med mig till stallet idag också!


Liten uppdatering men kommer mer sen!

one night to be confused
one night to speed up truth
we had a promise made
four hands and then away


both under influense
we had devine scent
to know what to say
mind is a razorblade


to call for hands of above
to lean on
wouldn't be good enough
for me, no


one night of magic rush
the start a simple touch
one night to push and scream
and then releaf


ten days of perfect tunes
the colors red and blue
we had a promise made
we were in love


Te :)

Inte gått att blogga på ett tag, liiiiiite irreterande :p

Det har inte hänt speciellt mkt dessa dagarna, jag har bara varit i stallet, skolan och hos alex. Har tom pluggat lite de dagarna som har gått, de ni! Det är inget jag säger allt för ofta att jag har gjort :p
Nu har jag iaf precis druckit en kopp te och färgat alex hår. Sååå skönt att ha ro i kroppen igen, 3 av 4 prov är avklarade alltså har jag inte lika mkt jobbiga saker framför mig, snarare tvärtom! Imorgon börjar mitt sportlov som förhoppningsvis ska bjuda på lite roliga saker, ett år tsm med alex och jag ska börja rida i helgen tänkte jag. Det med ridningen får vi se hur det går, allt beror på mitt knä men oavsett hur det känns så ska jag iaf rida ngn dag i veckan så jag kan vara igång ordentligt till våren så jag förhoppningsvis kan börja tävla till sommaren! :)
På tal om sommar, det är något jag vill ha NU!!!! Idag snöar det igen och det har dessutom kommit ganska mkt, jag får fan panik på all jävla snö :s Jag vill bara att den ska smälta bort så man kan möta våren och sommaren snart..



Idag är det 1 år sen jag och Alex fick upp ögonen för varandra!
Jag älskar dig <3

Turkiet 2009

Läs! http://fridastuhr.blogg.se/2009/july/3.html









God Morgon

God morgon!

Jag är helt chockad över mig själv, jag är uppe i god tid! Det var ett bra tag sen jag var uppe 1½ timme innan skolan börja. Så nu sitter jag här med datorn i knäet och kollar på tv osv. Har ingen större lust att gå till skolan, har blivit så sjukt skoltrött igen :s Menmen, bara att bita ihopa och gå dit. Har Idrott och hälsa prov idag som jag inte har pluggat på för glömde pappert hos alex...Inte så bra :s

Hoppas denna veckan går snabbt för jag vill ha lov nu! Är helt slut och stressad så minsta lilla sak gör mig ledsen eller arg. Det är jävligt jobbigt :/ Jag fattar inte varför jag alltid är så jävla känslig.. Kanske för att det alltid händer något runt om mig på ett eller annat sätt!? aja, inget att göra åt saken men inte så kul att va hur glad som helst ena sekunden sen räcker det att jag kollar på ex facebook eller ngt och ser ngt där så blir jag ledsen på 2 röda .. Som sagt, lov nu tack! Men vem vet om det hjälper, misstänker att jag bara kommer sitta hos alex eller hemma. Ska iaf försöka rida lite så jag gör något jag tycker om :)

uppdaterar kanske ikväll...



Ge mig sommar, sol och glädje!
Sommaren 2008?


15 feb

(gick inte att publicera igår..)


Efter en riktigt seg dag i skolan åkte jag upp om till stallet och kollade till Samantha. Usch vad jag saknar att rida och hålla igång både mig och henne.. Jag blir bara slö och allmänt nere av att inte hålla igång, tråkigt men sant.
Jag simmade iaf en stund med Zophie och sen gick vi en runda, liiiite aktivering iaf :p Varför lät den nyss som att jag va en hund eller ngt!? :o "lite aktivering." aja skitsamma..

Senare på kvällen gick jag upp till alex som var helt jävla sepe, märks att han håller på att bli frisk. Kollade iaf på 2 ½ men och handlade osv. Nu ska jag plugga så har inte tid att sitta här.

Sov gott :)


trött!

Efter en dag med massa mys och framför allt en kväll med film, godis och gos är jag helt död! Ska snart hoppa ner i sängen så jag orkar med veckan som står framför oss. Jag kommer ha 4 prov i skolan varv 3 st är stora.. Det ogillas!
Just nu sitter jag iaf med en solo tidning jag köpte förra veckan som jag fortfarande inte har läst, alltid kul med lite skvaller ;)






Love <3

alla <3-dag

Har precis vaknat och fått frukosten serverad osv :) Myspys med älskling <3
Vi bestämde att inte fria detta spec mkt iom att vi har vår årsdag om ett liiiite tag, men ngt litet ska jag trots allt springa ner och köpa till honom :)

.

jag trodde jag var en i gänget men tji fick jag! Ni sårar mig så mkt mer än vad ni tror ni gör :/

hbg med julia :)

Har precis kommit hem från HBG med julia, stack dit och snackade och käkade. Mycket trevlig :)
Annars har det inte hänr mycket mer idag än att jag har varit uppe hos min fina stjärna Samantha och pussat lite på henne. Har just nu en tjej som hjälper mig med ridningen undertiden jag är skadad osv därför är jag inte lika mycket i stallet längre. Skönt att slippa ha dåligt samvete för att hon bara står och hänger i boxen och har tråkig. Så som sagt, skönt att veta att hon är igång och att det funkar bra mellan marie och henne!

Just nu veet jag dock inte riktigt vad jag känner, mitt liv är ganska upp och ner just nu . För 30 min sen var jag hur glad som helst och nu känns det bara typ... kasst :s Ännu en gång är man sårad.

Upp och ner !?

Hmm, vet inte riktigt vad jag ska säga om dagen.
Ganska upp och ner :/

Åkte iaf ut till stallet och städade skåpet och smörjde alla mina saker, flitiga Frida var i farten! Efter det åkte jag hem till alex och myste lite innan det var dax för en lång promenad tillsammans med Zophie. Precis när jag kom hem så ville TobbE också ut och gå.. Så har gått runt klippan 2 ggr idag, alltså har jag gått i 2½ h plus att jag gick från bussen till stallet med!
Som sagt, flitiga Frida ;) Känner mig iaf mkt bättre nu efter att ha pratat av mig ett bra tag.  Imorgon blir det iaf skolan och stallet sen kvällen är bara ett stort ?-tecken. Misstänker att jag och alex hyr en bra film och äter något gott =) Tråkigt att inget händer i helgen men jaja, jag får väl hitta på ngt så att man inte blir någon äcklig latmask som bara ligger i soffan!


Nu ska jag iaf lägga mig i sängen, natti natti!

Nat. prov i sv

Andra nat. provet i svenska är nu avklarat! Gick skitbra(kändes iaf som det gjorde det) så är, eller jag var mongo glad över det! Stack hem och bakade scones för att sen gå till alex och ge honom en god frukost :) Tyvärr är glädjen ganska bort blåst då jag känner mig så jävla sviken! Det är tydligen inte meningen att jag ska få vara glad längre :(

Ska iaf snart ta bussen upp till stallet och rensa tankarna där.

9 feb 2010

Hmm, vad ska man kladda ner här idag då!?

Kanske att min blogg är helt jävla värdelös och seg men ändå så skriver jag här. Men, jag skriver mest för min egen skull. Det är faktiskt ganska kul att gå tillbaka och kolla och bara se vad man gjorde, vf man gjorde det, hur man mådde osv. Bloggen är en offentlig dagbok eller vad man ska säga. Ibland(oftast) hade jag velat skriva mer detaljerat om saker men har valt att inte göra det för att skydda mitt och andras privatliv.
Suget efter att bara kläcka ur sig skit om både det ena och det andra hade varit sååååååå skönt ibland ;) hehe.

Btw!
Idag gjorde jag som sagt mitt första nat. prov i svenska. Kändes helt okej och jag är jävligt stolt över att jag överhuvudtaget gick till skolan idag :p

Min första tanke när jag vaknade var "NEJ. inte skolan". Huvudet kändes helt enormt, rivjärn i halsen och fortfarande febrig... 2 ggn alarmet ringde var det fine, jag går.. Sovmorgon ju.
3-4e ggn, soooova liiiite till :)
5e ggn . Faaaaaaaaaaaaan, jag har inte alls sovmorgon. In i duschen snabbt som in i och 20 min efter att jag gick upp ur sängen var jag i skolan. Det är skillat!

Dagen flöt på ganska bra och jag har hunnit vara ute och gå både med TobbE och My, vatt hos alex osv :) alltså en ganska trevlig dag!

Nu sitter jag och dör lite smått, har redan försökt sova men misslyckats.. Det blir ju inte direkt bättre av att ta upp datorn igen iheller. Ska iaf lägga undan datorn igen, natti natti :)



Foto: Peter Olsson


Helgen, skulle publicerats igår men gick inte....

Denna helgen har varit helt jävla perfekt!

Massa "nytt" folk och en hel del som det var längesen man träffade :) Två helt perfekta fester, bara 2 saker som inte riktigt gick som planerat men det är löst nu. Hehe, så kan det när jag har tag i nycklen och inte vem som helst får stövla upp i lägenheten. Men vaffan, vi hade riktigt jävla kul sen!

På fredagen blev jag ju även fotograferad av peter olsson tillsammans med my, blev en del bra bilder. Tror jag iaf, har bara fått ett fåtal av dom men finns en som jag gillar skarpt! :) I övrigt har jag "bara" festat, vatt i stallet osv.
Som sagt ett stort tack till alla som har varit med och gjort denna helgen PERFEKT :D<3

Nu ska jag sova med mitt värkande knä, rivjärn i halsen och typ "farfar" hosta :p Sååå mysigt att dessutom kallsvettas med..
aja, imorgon blir det iaf skolan i vilket fall som helst då det första nat. provet ska skrivas!

Sov gott :)


So lucky, so strong, so proud ?

Now, what would you think of me now?
So lucky, so strong, so proud?


Då var även denna måndagen över, alltså en dag närmare helgen!
Det är ganska sjukt att man alltid mer eller mindre räknar ner till helgen. Fast det är ju inte så konstigt, det är ju veckans höjdpunkt ;)

Idag har jag iaf varit i skolan och hos läkaren med knäet.Troligtvis har jag en ligamentskada i knäet så ska röntgas osv innan jag får reda på vad det är . Så himmla jobbigt att gå och vänta på en sån sak, jag vill ju veta vad det är NU!!
Blev inte ett dugg klokare på vad det kan vara mer än som sagt ev. en ligamentskada och att jag bara får simma och promenera..
Jag som ville rida men fan heller, iofs hade jag inte klarat det nu pga smärtan men ändå. Jag VILL!

Men det är väl bara att rycka upp sig och hålla humöret uppe :) Nu ska jag iaf sova!