31 januari

Idag har hela dagen spenderats i sängen och soffan . Har knappt sovit inatt och sen så har jag mått dåligt både psykist och fysiskt så därför blev det så .. Ibland hade det varit skönt med en ordentlig och ärlig förklaring på saker men det är tydligen för mycket begärt? Just nu tänker jag i alla fall ta mig en dusch så att jag kan få tänka i lugn och ro, ett bra alternativ till en powerwalk. Fast, jag hade gärna pluggat i headsetet och gått i takt med musiken! Folk underskattar att powerwalka..Ge mig sommar så jag slipper vinterkläderna och så att jag blir brun och vältränad igen!En annan sak jag också vill göra är shoppa! Jag har knappt några kläder som passar just nu pga ofrivillig viktnedgång och det är jävligt tradigt. För tillfället så har jag inga kläder som jag trivs superbra i för jag vill ju fan inte se ut som en pinne och de kläderna jag väl trivs i är för kalla för att ha på sig nu.. Haha i-landsproblem :p Idag är jag glad för att det är sista dagen i januari för denna månaden har inte varit bra! Dock så kommer februari bli en månad med massor av datum som kömmer göra ont i mig men där är även en hel del kul saker planerade :)

i'll be standing tall again

I’m down now
But i’ll be standing tall again
Times are hard but
I was built tough
I’m gonna show you all what I’m made of


Jag har bestämt mig för att resa mig upp och komma tillbaka bättre och starkare än förr! Efter allt som har hänt mig de senaste åren kan saker och ting inte bli värre och det som inte dödar en stärker en. Right ? Som sagt är jag fortfarande långt ner i en dal men jag börjar i alla fall sakta men säkert försöka ta mig upp . Det är definitivt inte lätt men allt går om man bara vill göra det. En sak är säker och det är att jag inte kan förlora något på att försöka. (Sen att folk försöker att förstöra för mig direkt jag hade skrivit detta är ju en annan femma ? :/ )


I övrigt är jag glad för att det finns några underbara människor som stöttar mig igenom detta. Igår hade jag en härlig kväll tillsammans med Saga och Anton som bjöd på bio och sånt trevligt. En annan kanske hade tyckt att det var som vilken kväll som helst men i nuläget betyder de små sakerna väldigt mycket för mig. Att bara få vara sig själv en kväll och att för en gångs skull känna en viss trygghet.  Likadant med Samantha det är bara en häst för vissa men för mig är det en vän som ställer upp i allla läge, vi är ett tillsammans och att känna det igen är helt underbart. Löjligt tycker vissa men för att förstå en sådan sak måste man uppleva det bandet mellan någon oavsett om det är ett djur eller en människa. Även idag när jag blev fotograferad så fick jag vara mig själv och hade jävligt kul. Som sagt så är det de små sakerna som räknas för tillfället.If my body was on fire, ooh
You’ d watch me burn down in flames
You said you loved me you're a liar
Cause you never, ever, ever did baby...
But darling I’ll still catch a grenade for ya

<3En bild säger mer än tusen ord <3

Alla gör misstag, vissa gör bara fler och värre!

I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for you baby
But you won't do the same!
För varje dag som går inser jag mer och mer hur mycket misstag jag har gjort i mitt liv och hur många saker jag saknar. Mitt liv hade kunnat se helt och hållet annorlunda ut idag. Jag hade kunnat ha en riktigt familj, början på en karriär och kärlek. Men jag har inget av det. Jo kärlek från vänner, mamma och hästen. Dock tvivlar jag på mina vänners kärlek. Eller snarare på vilka som faktiskt är vänner, vissa har jag tillit till 110% för och andra vet i fan med. Tyvärr vågar jag inte längre visa min kärlek till folk och få längre då jag har blivit  så långt nertryckt i skiten att jag inte längre vågar älska någon. Det gör ont i hela min kropp av att känna det jag känner men vad ska man göra?

De få gångerna jag har visat min kärlek den senaste tiden har det ändå i slutet varit jag som har snubblat eller blivit vält innan mållinjen. Att förlora så många personer som jag har gjort på kort tid är hemskt. Att dessutom veta att en av dom lämnade mig för alltid är så sjukt. Det finns inte i min hjärna att min pappa aldrig kommer komma tillbaka dock vet jag att han inte har lämnat mig helt för han är egentligen alltid med mig!

Det finns en person till som är förlorad men dock finns kvar i livet som också gör väldigt ont att veta att den inte kommer tillbaka. Andra som är borta finns troligtvis egentligen kvar men vissa rinner ut i sanden och kontakten försvinner men många av dom hade jag behövt runt om mig idag. En annan del är de som fortfarande finns kvar men har förändrats och att se och uppleva det är en väldigt konstig känsla. Så som om det bara handlar om att vissa har flyttat och anpassat sig efter sitt "nya" men det som är jobbigast att se är personer som inte längre är de man lärde känna en gång i tiden då deras personligheter är helt och hållet annorlunda.Tro mig, det är inte lätt att heta Frida B. Stuhr.


Maybe surrounded by A million people

Maybe surrounded by
A million people I
Still feel all alone
I just wanna go home
Oh I miss you, you knowJag har inte kännt mig såhär ensam som jag har gjort den senaste tiden på väldigt länge. Det gör ont. Minnen som jag  försöker förtränga kommer upp till ytan igen och man blir ständigt påmind om det förflutna.
Ända sen jag var liten har jag alltid varit 5e hjulet och mer eller mindre alltid utstött och till och med mobbad i perioder.  Jag kan väl säga som så att jag har gått igenom saker som jag önskar att ingen någonsin ska behöva gå igenom. Hade jag haft ork att skriva djupare om det hade jag gjort det men att skriva det jag gör nu är tillräckligt svårt men ibland måste man få saker ur sig. Fortsätter på detta inlägger om ett tag när allt inte blir en krock i skallen .
Sov gott!


I don't wanna hear about it anymore
It's a shame I've got to live without you anymore
There's a fire in my heart
A pounding in my brain
It's driving me crazy

We don't need to talk about it anymore
Yesterday's just a memory
Can we close the door
I just made one mistake


 

Saknaden är enorm!