Love life

20 grader, massa cider och underbara vänner =D


Trötter.

Fem filmer och ett kilo godis, vi är redo för söndagsmys. Tävlingen gick bra idag med och ikväll var vi hemma och åt middag hos Sandra sen hälsade jag på mormor en stund.
Sjukligt trött idag och har en värk som inte är att leka med så ska strax sova :)


Good life, real love.

Peewee och Linda bjöd på en fin runda i 130cm idag. När vi kom hem passade vi på att rida ut en lång runda och njöt av solnedgången från hästryggen :) ett glas vin och lite uppladdning inför morgondagens tävling nu.

 


Charlottenlund Breeding

Tillbaka nere i Ystad för en helg på Charlottenlund Breeding och Henriksdal spring tour :D regnar som fan men med rätt kläder ska det nog bli en trevlig tävling


TGIF!

Väskorna är packade och jag ska strax ta mig ner mot stationen och åka tåg i några timmar. Dryg dag i skolan då det var ett väldigt passande ämne för mig att skriva om så var klar redan efter 2h vilket resulterade i en håla på fyra timmar innan vi skulle ha en brandövning(AMS). Hann dock skriva ett arbete om entreprenörskap som jag missat och även ta en powerwalk i pålsjöskog :) Är riktigt nöjd med min insats idag så ska skämma bort mig själv lite och beställa lite kläder om jag hittar något snyggt.
Dags att stressa ner några minuter och dricka upp kaffet. Mot nya äventyr =D

School

I bilen på väg till skolan. Känner mig fruktansvärt taggad på att sätta mig och skriva i 5h.


Coffee, tea or me?

:)


Milen, check!

Powerwalka med bra musik och en härlig vän är alltid trevligt :) blev 11km ikväll, känns bra. Dags att sova nu så man är pigg inför skrivningen imorgon.

 


All in.

Hästen och skolan, check!

Träningsvärk som in men det gillas. Känns stabilt att börja rida och träna vanligt på en och samma gång, mjukstart? Älskar dock att jag har träningsvärk i magen, kanske kan bli lite snygga muskler där lagom till sommaren! Kom nyss hem efter lite intervallträning med Samantha vilket resulterade i en pigg och glad häst samt motiverar mig själv till att göra det med.

image description
Imorgon åker jag neråt i landet och är redo för Henriksdals Spring Tour tillsammans med Charlottenlund Breeding. Ett stort grattis till Linda som precis kvalde in till 6-års i Falsterbo med Paradiso CB.

Tröjan du hatar

En liten ledtråd inför modevisningen den 4/5 :D kommer bli grymt!


6 minuter.

Suttit på tåget mot skolan i en evighet känns det som, kollar på klockan och inser att det bara gått 6 min. Sovit sjukt dåligt inatt, inget alls om jag ska vara ärlig så lagom tills klockan ringde somnade jag.

Är i alla fall på g nu, bättre sent än aldrig som man brukar säga. Dags för en dejt till med Mr. MacBook och några väl valda ord ska skrivas. Skönt att vara igång lite igen :)


.


Just paint the picture of a perfect place.

Just paint the picture of a perfect place
They got it better than what anyone's told you
They'll be the King of Hearts, and you're the Queen of Spades
Then we'll fight for you like we were your soldiers


Mr. MacBook & Mrs. iPhone

Passade på att ta en lång dejt med Herr MacBook idag. Tre arbeten som slutfördes och mailades in, med andra ord var jag ganska produktiv idag.

Hem och byta om för att åka raka vägen till stallet. Red en pigg och fin Samantha för att sedan handla och göra vid mig lite på 40 min.
Befinner mig just nu på tåget mot Halmstad. Fråga mig inte varför för det kan jag knappast svara på. Antagligen för att vara snäll och hålla P i sällskap tills han ska vidare.


Träning #2 dags för after jogging

Svettiga och äckliga! Dags för oss att gå på after jogging innan det blir en runda i solariet :)