Game on?

 Inlidad i en filt med en kopp kaffe i handen och musik i öronen. Ibland känns allt sådär extra tomt, kallt och ensamt, ikväll är det en sådan kväll. En kväll där kroppen inte är på min sida och smärtan gör att humöret sviktar. 
 
Livet är lite som en 90 minuter lång och svettig fotbollsmatch, ena minuten leder man och börja känna smaken av seger i munnen, andra minuten ligger man under för att sedan ta ledningen igen. Man vet aldrig om man tagit hem segern eller går hem med en förlust i bagaget förrens matchen är avblåst och över, innan dess handlar det bara om att göra sitt bästa. Skulle du gå hem med en förlust bakom dig kommer det dessutom fler matcher och en chans att ta hem segern. 
 
Just nu känns det som att gå hem efter en match som blev oavgjord , helt okej att inte ha förlorat men surt att man inte lyckades göra det där extra målet. 
 
 Preview, foto: Kimmo 
 
 
 

Mor & Dotter.

I will be here, when you feel like be in quiet, when you need to speak your mind. I will listen and I will be here, when the laughter turns to crying. Through the winning, loosing and then trying. We'll be together. Cause I will be here.
 
Idag fick mamma sitt första bläck på kroppen, nu pryds våra handleder av en liten men betydelsefull gadd. Mammas till vänster, min till höger(två år sen jag gjorde min)

- Love me again.

Is that what demons do?
They rule the worst in me
destroy everything.
 
 
Tunga dagar och långa nätter. Falska förhoppningar och några sekunder kärlek mellan varven. Hur kan man efter så lång tid fortsätta hoppas på något man är 99% säker på aldrig kommer hända? 
 
Varje dag är ett spel, jag är numera bara en fasad som vandrar runt och försöker fejka ett och annat leende. Önskar av hela mitt hjärta att jag kunnat få känna sann och äkta glädje igen, eller bara få känna något på riktigt. Jag är inte arg, glad eller ledsen längre, jag bara finns och kämpar mot ett och annat hjärnspöke. 
 
Trött på att vakna upp själv, eller ännu värre på rätt sida i fel säng bredvid den där personen som betyder så förbannat mycket för mig.  Den sidan av sängen där allt är perfekt innan du somnar och vaknar upp med en känsla av att man bara är ivägen.
Jag hade kunnat ta en kula för den personen och får ständigt höra "jag finns i vått och torrt för dig med.", det gör du inte hjärtat. Falska ord som en gång i tiden var sanna. Jag saknar min vän, var försvann du? 


-Behind every girl's favorite song is an untold story.

There was a time
I used to look into my father's eyes.
In a happy home
I was a queen, I had a golden throne.
Those days are gone,
Now the memory's on the wall.
I hear the songs
From the places where I was born.

Upon a hill across a blue lake,
That's where I had my first heartbreak.
I still remember how it all changed.
Avslutade min arm med några betydelsefulla rader som sitter djupt i hjärtat på mig. 
Stort tack till Pecke för ett fantasiskt jobb! :)
 
 
 

True story.

 
 
 
 

New in.

Sagt det förr och säger det igen, skor är den enda sanna kärleken! 
 

TIGI

Några härliga dagar avklarade i Luleå, Söderhamn & Stockholm tillsammans med TIGI, Frida (HardRock Salong) & Cristina.