Märkt för livet!

Plötsligt finns ett hjärta som formar texten love på min handled :) Riktigt nöjd då den givetvis har en betydelse för mig. Daniel Skog som gjorde den, snabbt, lätt och smärtfritt haha.


Sista förändringen 2011

På g in till stan för att ta imot min sista julklapp och kryssa av ännu en sak på 100 saker att göra innan jag dör - listan :) dvs den som ska vara uppfylld när jag är 25.
Förväntansfull då jag har väntat på denna dagen ett tag.

Ber om ursäkt för att ha bloggat så lite men umgås med fina vänner mer eller mindre dygnet runt och då finns inte tiden att sitta vid datorn. Lovar att kompensera det ;)


The edge of glory!

Another shot, before we kiss the other side,
Tonight, yeah babe
Tonight, yeah babe
I'm on the edge of something final we call life tonight


Dagens bild

Love it :)


Photoshoot på g!

Sitter just nu på centralen i Hässleholm och väntar på att åka och bli fotograferad. Hunnit med lite shopping med, bl.a. en riktigt snygg kavaj :D

Wake up latte blev det med :)


Do it like a dude!

Jeansen och skjortan på. Tröttnade på att gå runt i mina mysiga koftor trots att jag är ledig. Trivs så mycket bättre i ordentliga kläder :)
Julafton var trevligt trots att det var riktigt jobbigt till en början. Alla hade till och med kul, förstaq julen på länge det verkligen var ritkigt trevligt. Körde julklappsspelet så fick en hel del sjuka saker men alltid kul att skämta lite!

Idag är det juldagen, fest? Ingen utgång ikväll då min kropp garanterat inte hade klarat av en kväll på dansgolvet och verkligen inte klackar. Så blir väl och och massa skit snack med trevligt folk istället, do it like a dude ;)

Klackarna lär vara på så pass mycket nästa vecka, en hel del jobb :) Ska bli så kul och spännande!


All I want for christmas is new year's eve!

Så kom den där dagen. Julafton. Jobbig och tuff dag och en fruktansvärt överskattad högtid. Ingen rolig dag att fira när inte ens familj är hel längre. Att se folk få julklappar det står "önskar pappa" på gör ont.

Tack och lov lyser snön med sin frånvara och i stället skiner solen och det är riktigt fint väder! Började julafton med en natt och morgon med hög mysfaktor, inte lika trevlig att jag knappt har sovit och man har haft en snarkande sak som låter som ett monster på andra sidan väggen och en annan lite mindre snarkande sak bredvid sig i sängen.
Mysigt och trevligt i alla fall :)

Blev en runda i solariet med, sommar feeling! Snart dags att hoppa in i duschen så att man är klar när gästerna kommer. Klackar, den lilla svarta och röda läppar får duga. Love <3En bild säger mer än tusen ord! <3


:)Check!

Jag lever! Går på någon typ av extra batteri och dansar med dammsugaren till en go partylista just nu :) Har precis varit och fixat mina naglar, trotsar som sagt allt som har med julen att göra så kör all in mot ett nytt och spännade år. Har så mycket att se framemot redan nu. Nervöst, spännande och helt underbart.

Ska städa klart här hemma sen ska jag träna och åka upp till stallet. Ikväll kommer ju mormor hit så gäller väl att vara på g och vara lite social mot henne, efter det blir det en latte med en trevlig vän. Nu, fortsätta med allt :)


5.55

Det har blivit morgon och jag har inte gått och lagt mig ännu så sitter och äter "frukost" med mamma och Kenneth! Lagom dizzy i skallen jag kommer vara under dagen efter en sömnlös natt. St precis varit ute och tagit en Powerwalk och är mjuk och go i skallen och kroppen haha


Dagarna rinner iväg!

Allt bara flyter på nu och dagarna är alldeles lagom långa igen. Stressen ligger på hyllan och jag njuter till fullo av mitt liv. Underbara vänner runt om kring mig och massa skratt och mys förgyller mina dagar lite extra.

Lille julafton nu, gillar inte julen och allt som tillhör den men kan ändå tycka att den är lite mysig just nu. Börja julen inne i stan, bra start! Snart dags att bege sig mot sängen. Har dock nyss druckit en latte så är lagom pigg och hade gärna varit ute och levt livet en stund till! Upp tidigt imorgon och fixa naglarna sen blir det träning osv innan mormor kommer upp hit :)

Sov gott <3


Haha

När man kryper upp från en trappa för att man inte kan gå på grund av att man skrattar så sjukt mycket kan man inget annat än älska sitt liv :)


Vin <3

I like it :)


Fullt ös :)

Efter en underbar tur på mitt hjärta kom en trevlig vän och höll mig i sällskap en stund, börjar bli en vana? Haha :)

Nu är jag på g mot Ängelholm för en kväll som mest troligt kommer bjuda på massa härliga skratt, känns som att natten kommer vara ung ikväll ;)