:)

Vin och mys ca 500m från Veronicas lägenhet!


Malta dag 1.

Sitter just nu på Malta och väntar på att V ska sluta jobba. Svintrött igår när jag kom ner så var bara ute och åt, tog en drink och försökte vakna till liv efter 14h resande. Känner att jag valt lite fel period att åka hit med tanke på vädert men alltid skönt och komma iväg, är som en svensk sommar här. Dvs fint väder ena dagen, regn och tråk andra men som sagt skönt att vara iväg i vilket fall som helst. 
 
23- tiden i hbg på g mot kastrup
 
Frankfurt ca 9.00 på morgonen
 
5.40, första planet.. dötrött!
 
I luften någonstans
Gårdagens myskväll, sjukt goda våfflor och tequila sunrise!
 
 

St. Julian's och galenskaper på ingång med Veronica :)


Ganska exakt ett dygn till jag är framme i St. Julian's och får spendera en vecka med Veronica och hennes galenskaper :)
 
 

:)

 
Musik, kaffe och vila efter några få timmar sömn. Ska snart packa ner det sista, hoppa in i duschen och bara ta det lugnt. En runda i Hbg och en fika och en akutshopping innan jag sätter mig på tåget till köpenhamn inatt. Har lite lätt träningsvärk sen gårdagens ridning, skönt att känna att man använt någon muskel på kroppen :) Nu ska jag ta min kaffekopp och snacka lite skit med mammsen innan hon åker till jobbet.

I don't laugh and I don't cry.

No more tears, my heart is dry
I don't laugh and I don't cry
I don't think about you all the time
But when I do - I wonder why

 
Det är ganska lustigt hur man tillslut slutar bry som allt allt, man skrattar inte och man gråter inte. Man bara är. 
Att man fortfarande känner så efter så lång tid är hemskt jobbigt, jag vill bara få bort de där sista tankarna och få må bra igen. Värmande ord och kärlek ena dagen och sen tyst några veckor och kanske till och med månader innan man är miss perfect igen. Jag är inte Ms. Perfect längre, känner inte igen mig själv. Det kommer bli bra igen, jag ska bara börja leva det livet jag en gång levde. Ta hand om det livet jag faktiskt har och inte slänga bort det som jag gör nu. För att tala 110% sanning mår jag inte alls bra och kämpar för att klara av vardagen. Det har varit så ett tag nu men jag ska hitta tillbaka till mig själv, så är det bara! Sålänge kämpar jag på, ett steg framåt två bakåt tills jag når fram igen. 


Ett dygn, 24h.

Om exakt ett dygn hoppar jag på tåget mot kastrup, 4h väntan på flyget när jag väl kommer fram till Kastrup och yttligare 6h flygande inkl. mellanlandningar efter det så kommer bli en lång resa.
Helt underbart att få komma iväg en stund och fly verkligheten samtidigt som det tar emot att åka och veta att man kommer komma hem till en annan vardag än den man är van vid. Blickar framåt och hoppas på massa sol och mys med Veronica!
 
 
 

<3

Tungt lutad mot väggen, iskalla händer, musik i öronen och djupa bloss från cigaretten. Tårarna strömmar och jag inser att hejdå inte är något för mig. Att lämna sin älskade vän och bror och se ännu en person försvinna från en är tufft och gör så sjukt ont. Att inte veta om man ses om en månad eller ett år när man haft varandra vid sidan de senaste åren, att inte kunna ringa klockan 4 på natten för att ta en kopp kaffe och skratta eller ha den där axlen att luta sig mot när allt verkar gå emot en. Den personen man gjort alla sjuka saker med och undrat vad fan man gjort för att sedan skratta åt det. Imorgon går vi åt vars ett håll, en sak att jag stod tårögd på studenten och insåg att vi redan där var på g åt nya äventyr, det är nu de äventyren verkligen händer. Lycka till <3
 

“A friend is someone who knows all about you and still loves you.”
 
 
 
 
 
 

Förvirrad bror!

Har nog mest troligt världens mest förvirrade bror som kör fel och drygar ut tiden. Sitter fortfarande hemma och väntar på klartecken att åka till stallet.
 
Såhär kul har jag! Packar och inser att hälften av mina sommarkläder är slängda.. Bra där! 

Bling i vardagen, mot stallet.

 
 

An everlasting piece of art.

 
 
Vissa saker kommer aldrig försvinna ur ens liv och alltid ha en mening med sig. 

The best memories come from bad ideas.

 

"Vi ska ta ett glas vin och dansa lite"
Hur gick det? Klockan 16.00 stod de första drinkarna på bordet och kvällen och natten spenderades i Helsingborg hur kvällen var, det är mellan mig och systeryster, lugn och städad ;) Eller kanske inte haha! Precis lämnat syrran på tåget och tagit en liten powerwalk, iskallt men strålande sol. Livsfarligt att gå i easytone när det är halt ute, har man inte halkat förr gör man garanterat det med dom på fötterna. Sådär bra idé efter min fina volt för en månad sen som resulterade en skadad kota i nacken, heja easytone!
Dags att städa och sedan se vad dagen har att erbjuda.
 

In i dimman med Syster!

 
Party på g!

TGIF?

 
När man vaknar efter 3h sömn, har "gott om tid" på sig att ta sig ner till stationen och tåget för att inse när man väl kommer ner att man lagt plånboken hemma. Jippie, springa hem för att komma tillbaka till ett tåg som är försenat. Don't worry, fredag och syster kommer som sagt hit idag. Kan bara bli en bra kväll =D
 
Sol, iskallt och blåst i väntan på tåget.
 

Sju kuddar, två duntäcke.

 
 
Gosat ner mig i sängen och bildat någon form av hög av mina täcke.
Musik, tända ljus och tusen tankar. Borde sova då klockan ringer om lite mer än fyra timmar, lättare sagt än gjort.
Haft en bra dag trots massa plugg och stress. Fixade käk till familjen innan jag åkte in till stan och kryssa av lite på "to do"-listan. Blev hemlagad mozarella pizza, helt ok! 
Imorgon kommer systeryster hit, hört rykte om drinkar och dans. Underbart i vilket fall som helst att hon kommer hit och dessutom är lite gossip aldrig fel! :)
 
 

5 days left

 
 
Ganska härligt att veta att man om 5 dagar har landat på Malta vid denna tiden. 
Hösten är underbar på sina sätt, när det gäller mys! Undar fortfarande om jag kommer komma hem hel ;)