I'm okey?

Sitter just nu på tåget upp till Halmstad där jag ska möta upp två underbara vänner. Är lagom sliten efter 2h sömn och en stressig morgon men piggnar väl till under dagen :) ska bli riktigt skönt att träffa dom idag, det behövs. Lite skratt är aldrig fel!


Not an angel

Allt har sin gång och sin tid.
Livet är inte en dans och kommer aldrig att bli det mer än i perioder. Sitter just nu och försöker kolla på en film men tankarna flyger runt på alla håll och kanter utom till filmen. Hur fan kan saker vara så fel men ändå kännas rätt och tvärtom? Att ta tjuren vid hornen och få säga sitt är inte lätt eller kul för fem öre men det måste göras förr eller senare. Går inte att gå och hålla inne på saker som äter upp ens kropp och själ totalt. Varje ord och mening anlayseras in i minsta detalj och knäckte mig för längesen. Trodde en gång i tiden att det var en fin vänskap men ännu en gång kom en kniv i ryggen. Andra gången på mindre än tre månader. Tack?  Där har man stått som ett jävla fån och försökt att vara schysst in i det sista och stöttat varje liten sak för att sedan få plocka upp sig själv i bitar på gatan igen."Definitely not an angel

But I'm not that evil, you know."


Ska kolla klart på filmen nu och försöka sova. Massa saker som ska avklaras under dagen imorgon. Varje liten tanke om det gör ont, så jävla ont. Fan! i'm not okey.

:)

Det finns inga problem längre, bara massa hinder på vägen till nya möjligheter.


Slappe söndag? tror inte det va!

Träning, städning och shopping är klart för idag! Finally. Lite lagom seg idag så blir troligtvis en kväll framför en bra film med trevligt sällskap, inte helt fel :) Kom hem i förmiddags, hoppa rakt in i duschen och åkte iväg till väla och ikea med mamma och Kenneth som skulle ha yttligare saker till deras lilla projekt, dvs renovera vardagsrummet. Ni kan ju tänka er hur det är här just nu med 3 jävligt starka viljor som gör saker på vars ett håll, antingen skrattar man eller så håller man på att mörda varandra.true

sometimes you need to forget what you want and remember what you deserv!
Drinkar med stort D.

Hade en riktigt trevlig kväll med Daniella i Halmstad igår som bjöd på god mat och massa drinkar! Inte helt fel, massa skratt och efterblivna saker bjöds det också. Idag har vi bara gått runder på stan så kom hem med en ny fin plånbok, har inte använt plånbok på 2 år eller något då jag har en viss tendens till att alltid slarva bort dom, great? Dock så har jag tagit i sönder 2 väskor på 2 veckor och tröttnade på att ha allt i fickorna så fick bli en plånbok som man får plats med allt och lite till i, dvs iphone och headset. Snygg är den och fick den till ett jäkligt bra pris, får se om jag orkar ta bilder på sakerna sen så att jag kan göra det där inlägget jag har pratat om ett tag.Tågresan hem idag var hmm, minst sagt speciell. Mobilen var stendöd så fick roa mig på andra sätt. Satt och prata massa skit med en random tjej/dam som kom från Frankrike och var påväg hem därifrån då, riktigt trevlig människa med massa saker att berätta. Alltid kul att prata med folk man inte känner när samtalen bara flyter på och det känns som att man känner varandra sen innan. Satt även och lyssna på en förbannad göteborgare de sista minuterna och där i mellan somnade jag mot en snubbes axel. Bra jobbat Frida! 2 av 3 väldigt trevliga personer i alla fall. Nu ska jag städa lite sen får vi se vad kvällen erbjuder, har en känsla av att den kommer bli allt annat än lugn!
One love, one life

One love, one life
Jag hade den jag älskade över allt annat i mitt liv som valde att gå sin väg. Det är ingen hemlighet att det fortfarande finns känslor kvar, för det gör det. Det är fortfarande personen jag ser en framtid med när jag tänker på den men det rann iväg. Tänker aldrig någonsin släppa mina känslor för jag vet vad jag vill. Men... Det måste man förr eller senare och jag har gjort det till 90% men det finns fortfarande vissa saker som skriker håll ut och vänta. Jag lever mitt liv och kör mitt race undertiden.Känslan av tomhet.

Jag vet inte alls vad som händer med mig just nu. Lever i en berg och dalbana. En sekunden rinner tårarna andra är jag bara tom.


Pressad av tidenhttp://photoandi.blogg.se

Tufft beslut.

Efter många om och men så är nu min ridhjälm och mina stövlar lagda på hyllan. Funkar inte att rida överhuvudtaget för mig längre vilket är otroligt tråkigt och ledsamt för mig då ridning och träning har varit mitt liv sen jag föddes. Att ha en kropp som skriker nej och ett huvud som säger jag vill och kan göra det är inte alls roligt. Igår tog jag det beslutet efter att ha övervägt det länge. Har som sagt kvar Samantha men hon är till salu och kommer stå kvar hos hon som har henne nu tills hon blir såld till rätt person. Ingen stress att få henne såld, hon har det superbra nu och kommer fortsätta tränas och tävlas.

Har även ändrat från hästhållning till naturvetenskap nu så kommer inte rida i skolan längre i heller. Därav nya och fler kurser i skolan som jag skrev om igår. Känns väldigt sent att byta till nv efter halva gymnasietiden men efter många möte osv är det äntligen klart att jag får läsa det. Mycket tackvare bra lärare och en rektor som tror på mig, guldvärda när det väl gäller. Därför jag pluggar så pass mycket som jag gör nu då jag har ca 1½ termin på mig att läsa MaC och lite andra kurser med men det ska gå då jag kommer få läsa det undertiden de andra rider så inga korta dagar för mig längre men finner inte någon mening att gå till 12 varje dag och inte få göra det jag vill. Mitt mål efter skolan är att läsa antingen till civilekonom eller jurist så känns riktigt skönt att läsa kurser som passar mig bättre än dom jag har läst innan. Så det finns både positiva och negativa sidor med att lägga ner ridningen.En sak är i alla fall säker och det är att ridningen inte kommer försvinna helt ur mitt liv, det är mitt liv. Dock kommer det vara något jag gör när jag känner för det och känner att jag klarar av det men ryttare på heltid lär jag inte bli på ett bra tag. Får se vad som händer i framtiden, jag har mina mål även med ridningen och dom kommer att genomföras förr eller senare. Om ett år eller tio år återstår att se det får framtiden utvisa.


Lång dag.

Lång och jobbig dag. Har inte haft ork att skriva idag då det har hänt massa saker och jobbiga beslut har blivit tagna. Är otroligt glad för att vissa har stått vid min sida till 110% och stöttat och peppat mig idag. Tack!

Dagen har haft sina ljusa stunder med och det är dags för mig att avancera lite med skola och har valt till en del kurser. Ännu ett steg närmare "framtiden" och mina mål med den. Nu ska jag sova. Imorgon dyker nya och roligare inlägg upp. Håll utkik efter foto från plåtningen och lite annat kul. :)


Trion som gör allt.

Ligger ännu en gång i Mikkis säng. Fixade en jäkla massa nu ikväll och efter det mötte vi upp Mattias och Daniella för ännu en fika och massa skratt! :) Fullt normalt att hoppa över ett godståg? Efter att ha försökt komma över järnvägen i 20 min kände vi att det var dags att ta tag i saken och göra något åt det.

Hade kunnat döda för en mysig massage nu, sjukligt ont i hela kroppen. Värsta pojkväns akademin nu sen sova. Har haft en riktigt bra dag med massa sköna människor runt mig! Sov gott ;)


Mikki i mickedala!

Har precis kommit hem till Mikki efter lite fix i stan och en välbehövlig fika. Släng oss i en mjuk och skön säng nu och skriver lite saker och håller på och mallar massa företag. Snart mat sen blir det mer fix och sen kommer förhoppningsvis Daniella hit med :D


Väntan

Sitter just nu och väntar på mitt tåg. Ska som sagt upp till Halmstad och mysa runt lite och jobba med projektet. Hade hela 2 lektioner idag så kort men effektiv dag! Har fått tag på en hel del superbra sponsorer idag :)


Slit i sönder mig lite till.

Varför?
Krossa mitt hjärta. Limma ihop det med lite och riv i sönder det igen. Just det, laga och riv sönder det igen, krossa gärna det lite med. Kalla mig gärna en sak med och visa en annan.
Tror någon har hittat en ny hobby.