24/2 2011

Då var man tillbaka här igen! Kände att det inte var lönt att blogga när jag var långt nere i skiten men nu har jag börjar klättra uppåt och hoppas att jag stannar där och även tar mig till toppen igen :) Jag har precis kommit hem från My där vi bänkade oss framför o.c och massa skit att prata om som vanligt. Det är en sådan vän alla borde ha.. En sån som springer up klockan 3 på natten om det skulle behövas(och ja hon har gjort det mer än en gång). I övrigt så har jag vänt upp och ner på mitt liv och börjar prioritera mig själv mer vilket behövdes då jag tillslut inte orkade med mig själv och allt runt om mig. Jag tar den tiden jag behöver för saker och ting och har börjat säga ifrån när jag tycker saker går över gränsen. Allt handlar om vilja och den viljan som finns innerst inne i mig börjar äntligen komma fram igen. Det låter löjligt men ibland behöver man ge fingert till omvärlden och se sig om bland folk och fä.


Balder, bex underbara kisse

Jag måste erkänna att min senaste vecka har varit bra, förutom att jag missade modevisningen jag skulle gått på . Inte lätt att vara sjuk och sjukhus är inte mitt favorit ställe. Punkt.. Men efter regn kommer solsken och jag har inte gjort något speciellt egentligen men har orkat mer än på länge och tagit tag i en del jag var tvungen att ta tag i och även släppt vissa för att må så bra så möjligt, ett stort seg för mig. Just nu försöker jag ta tag i ridningen men min kropp är inte tillräckligt stark för det ännu men jag försöker och det är huvudsaken. Just för tillfället är inte samantha riktigt sammarbetsvillig men det är fullt förståligt på vissa punkter men på andra är hon lite skrattretande. Aja idag spenderade jag i alla fall ganska många timmar i stallet och städade osv och sen gick jag ner till ridhuset och släppte samantha så hon fick bralla loss lite vilket både hon och jag tyckte var kul :) När jag var klar där så gick jag hem i det fina vädert och nu ikväll innan jag gick till My städade jag och gick en lång runda. Riktigt skönt. Nu ska jag kolla på due date i mitt nystädade rum som luktar underbart av alla ljus!


Modevisning i höstas

"Han har sjunkit lika lågt som Titanic gjorde i atlanten i mina ögon"


11/2-11

Fredag och helgen är inledd med att bussjävlen till skolan gick i sönder men det var i och för sig ganska komiskt. Ikväll vet jag inte alls vad som händer.. Jag vill ha en myskväll och är inte alls festsugen men det enda jag vet är en utflyttningsfest. Och vad hände med mig förresten ? Jag ville festa 24/7 förr haha kanske har landat lite ? :) Just nu händer mest ingenting i mitt liv, jag har en vecka kvar i skolan sen är det lov, skönt! Samanatha är nästan igång som vanligt och jag ska nog starta en LB:2 i början på mars men allt beror hur på g vi är :) Inte lönt att stressa ju ? Om man ska fortsätta prata samantha så ska jag snart åka iväg och kolla hennes sadel och eventuellt köpa en dressyrsadel :) I hope so!


Fotograf: Mathilda Ahlberg

Varför känner jag mig så ensam helal tiden ? Kan bero på att två bitar av mig saknas men det går inte att göra något åt det. Det är jobbigt att sakna folk och våren är ingen rolig tid för mig då sen väcker så mycket minnen osv.
Det som inte dödar det härdar!

7/2-11


What doesn't kill you only makes you stronger!

fotograf: mathilda ahlberg
http://photoandi.blogg.se