winter - joshua radin

I should know who I am by now
I walk
The record stands somehow
Thinking of winter
Your name is the splinter inside me while I wait28 nov 2010 forts :)

Då var denna veckan också slut! En ny och troligtvis en vecka fylld av känslor står framför mig . Mycket om står på spel och saker och ting kan gå precis hur som helst. Nervöst men samtidigt förvantansfull ällande vissa grejer och andra håller jag mig bara väldigt kall och neutral med . Veckan som gick var en bra vecka med en el treviga saker och få hinder på vägen och de som väl kom ivägen löstes snabbt och lätt :)
Nu ska jag sova och hoppas på att det inte blir på tok för mycke klabb med tågen osv imorgon.

Sov gott <3The worlds greatest!28 nov 2010

Första advent.. Känns väldigt märkligt för det var nyss vår ?  Månaderna mellan april-oktober gick så sjuklig fort så verkligheten ar väl inte hunnit ikapp mig inu :p Eller så kan det bero på att jag inte hade the time of my life under de månaderna . Fyfan , tack och lov är det över nu :)
Aja, det är i alla fall första advent vilket betyder att julen står runt hörnet och väntar. Känns som att jag kanske ska börja köpa julklappar? Fast det funkar utmärkt att göra det lillejulafton med! :)

Just nu sitter jag bara och väntar på att jag ska åka iväg och jobba och fixa med samantha. Drygt och kallt men ibland måste man göra någon nytta med! Ska stå i kiosken på julahoppet = kallt. Slänger ihop ett inlägg senare ikväll med. Kände att jag gjorde detta för att fördriva tiden lite och det lyckades jag med :)

Såhär ser mitt knä ut nu. Det blåa har lagt sig och blivit rödaktigt men det är fortfarande svullet och äckligt..25 nov 2010

Hopp i helvete vad halt det är ute!
Har precis varit ute och gått i 3h med ett värkande knä sen jag halkade imorse men sen har det inte varit mer med det tills jag halka precis innan jag gick in i trappen och smällde det en gång för mycket. Så blir troligtvis akuten imorgon för det svullet och jag kan inte lägga någon vikt på det . Aj! 

Annars har dagen varit bra. Sov igenom halva skoldagen men har på någon höger ändå hängt med i vad som sas på föreläsningen . Farligt att ha föreläsning på förmiddagen haha. Melinda har till och med lyckats fotta mig när jag sitter rakt upp och ner och sover. Lyckat Frida! Fast har lyckats plugga in ekonomin tills imorgon och skrivit klart ett arbete så känner mig relativt duktig ändå . Nu ska jag sova och lägga in bilder på datorn . Passade på att fotografera samantha i snön idag och fick några riktigt fina bilder på henne :)
Old.. Men snö :)

24 nov 2010

'Cuz life is a joke
The sun seems to shine
On everyone I know
So why am I in the shadows
Cuz I choke

Life takes love
Breaks almost everyone
I've tasted the color of sunshine
Lives will destroy
Kill all the joy
I'm sorry but
I was just a girl
 


23 nov 2010

Idag är det ingen bra dag.. Den är faktiskt riktigt jävla dålig om jag ska vara ärlig.
Jag har en stor jävla saknad inom mig och det är att ha en person i närheten som verkligen finns bredvid en i vått och torrt men nu finns inte det alltså får jag klara mig själv dagar som denna och det är inte alls kul . Jag hatar det och kommer helt seriöst snart bli dum i huvudet om det fortsätter såhär. Jobbigt och ensamt.
Nu tänker jag i alla fall duscha och sen slänga mig i sängen och kolla på tv hela kvällen.

Jag bär tyngden utav rymden

Förra veckan i bilder

Dock har jag inte själv stått bakom kameran mer än på ca 2 bilder.


18 nov 2010

Ännu en bra dag har rullat förbi. Känns så sjukt skönt att sker och ting är som det ska nu.
Just nu sitter jag och fryser framför datorn efter en lång och härlig powerwalk med Bex och fika på gästis med Saga och Ellie. Har även hunnit med skolan, stallet och shopping idag :) Hittade en jäkla massa men köpte bara en tröja, skor och ringar. Kommer säkert upp bilder när jag har något av det på mig någon dag. Med andra ord en bra dag. Bara samantha som hade lite damp för hon inte fick komma in först men hon är min lilla stjärna i alla fall :)

Imorgon är det fredag och det är riktigt skönt. Dock blir det en lung och stilla kväll med film och allt mys det innebär för ska vara i ängelholm 7.00 på morgonen på lördag. Kan ju bli intressant att se hur fan jag ska lyckas stappla runder på en modevisning med ett knä som är sepe men vaffan, det kan inte gå mer än dåligt och då bjuder jag på det ;)

På tal om absolut ingenting så insåg jag nyss hur viktig musiken är i mitt liv. Jag har aldrig spelat något själv om man inte räknar med dom få låtarna jag kan spela på bas. Trots det är musik en stor del av mitt liv. Allt från att sitta i en replokal till att gå med headsetet i öronen är härligt. Alla möjliga känslor och tankar kan bli både bättre och sämre av musik. Fattar egentligen inte varför jag skriver detta eftersom det bara blir en soppa av min text men kände att jag ville berätta det.

Dax att bädda ner sig i sängen med lite musik igång på spotify och sova. Hoppas ni har haft en lika bra dag som mig :)


Go on and close the curtains
cause all we need is candle light
You and me and a bottle of wine
going to hold you tonight
Well we know I'm going away
and how I wish, I wish it weren't so
So take this wine and drink with me
let's delay our misery

Save tonight
and fight the break of dawn
Come tomorrow
tomorrow I'll be gone

Nya och förhoppningsvis bättre..

..Frida :)

Har inte orkat uppdatera bloggen den senaste tiden för det har inte varit många positiva ord som har kommit ut ur min mun och tankarna i mitt huvud har inte i heller varit så roliga. Idag är därimot en dag som jag är (tro det eller ej) nöjd och faktiskt till och med lite stolt över mina handlingar. Inga tårar, sura miner, massa förändringar och en hel del skratt har dagen bjudit på :)

Jag kan ju börja med förändingarna och det är att jag har bytat linje. Från djursjukvård till hästhållning. Något jag aldrig trodde att jag skulle säga men djursjukvården satt inte som den handen i handsken det var från början för mig . Att gå upp 4.30 på morgonen och åka till skolan stax efter 5.00 tog ganska hårt på en och min kropp orkade tyärr inte riktigt med det man skulle göra där. Lite tråkigt med det är trots allt ridningen jag brinner för och därför valde jag att byta till hästhållning och allt vad det innebär. I övrigt så har jag lagt upp en ny plan om min skolgång idag med och det känns som att detta ska fungera. Jag har inte varit så mycket i skolan den senaste tiden pga att orken helt enkelt inte har funnits där. Det kanske låter dumt men ibland måste man prioritera andra saker och jag var tvungen att välja mig själv förre skolan för att inte gå in i väggen totalt eller vad man ska säga. Nu är min ork till skolan tillbaka och jag har ju som sagt lagt upp en ny planering som är mer anpassad efter just mig så det känns faktiskt riktigt bra nu :)
En annan sak som jag måste säga är att jag verkligen måste tacka vissa för att jag har orkat med de senaste veckorna . Ni vet själv vilka ni är så inga nämnda och inte glömda.

För att prata lite mer om min dag så har väl egentligen inget speciellt hänt. Var hemma hos Bex innan och färgade min lugg så nu är den i en fin varm röd färg . Givetvis blev det en fika och massa snack på det med, trevligt! Nu är det i alla fall hög tid för att slänga sig i sängen och hoppas på att morgondagen blir lika bra.
"Never shall I forget the time I spent with you.
Please countinue to be my friend, as you will always find me yours."


Never alone always alone

9 timmars sömn på 3 nätter.. Jag hatar att ha det som jag har det nu . Varför ska man inte få börja må bra förren någon/något sätter käpparna i hjulet för en? Jag orkar egentligen inte klaga men det är det enda jag gör nu . Känner mig som en riktigt dålig person som bara gnäller och är allmänt jobbig men som tur är försöker jag hålla  humöret uppe genom att umgås med folk som får mig att må bra. Det kanske låter jävligt löjligt men just nu hade jag mer än gärnaa gått ut en runda med någon eller bra suttit och glott framför tven. Fast tror egentligen mest att jag behöver en kram och en jävla klackspark så jag vaknar och börjar ta tag i mitt liv! Tack och lov finns det några riktiga guldkorn runt om mig och det är jag fruktansvärt tacksam över <3

Annars händer inget speciellt i mitt liv. Förra veckan hade jag lov och fick ett flipp och färgade mitt hår mörkbrunt och trivs förvånansvärt bra i det och äntligen fick jag tummarna ur och gjorde det :) I alla fall en sak att sätta "ett X bredvid". Hann även med en fotografering men blev inte speciellt nöjd med resultatet fast jag hade kul och det är huvudsaken! I övrigt så blev det mest massa fikor och promenader osv men det är trevligt det med. Samantha har också fått en del av min tid som vanligt och hon är pigg och glad. Ska till vet. med henne imorgon så hoppas på att hon är frisk så jag kan sätta igång henne.

En annan sak som jag har funderat på är hur fan man kan känna sig ensam när man sitter hemma hos någon, i en bil, i en bowlinghall, buss osv fast att där är massa människor omkring en ? Det är en känsla som är allt annat än rolig.

Never alone always alone

6 nov 2010

I am the one, your help I’ve refused
Your offering hand just set off the fuse
I am the rock that pushes away
I gave up tomorrow to spite today

Too proud to beg
Too stubborn to try
I’d look in your face
And spit in your eye

But I’m willing to find what’s really inside
And show I am strong enough to

Trust in you.
Trust in you.
Trust in you.
Pull me up

http://www.youtube.com/watch?v=Zls4KtUaiq8


Från och med du..

Vissa saker gör så förbannat ont och denna saken är en sådan.
Jag står inför ett beslut jag hade hoppats på att slippa ta. Det gör ont. Fruktansvärt ont. Jag vet att jag antagligen måste göra det men vet fan inte hur jag ska klara det. Mitt liv kommer förändras totalt när jag väl har bestämt mig och att ta ett beslut om något man älskar är allt annat än lätt men snart kommer tyvärr den dagen att komma. Finner inga ord längre samtidigt som jag bara vill skrika ut allt jag känner!

en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din