Fruktgymnasiet.

 
I skolan, musik i öronen och ett arbete om genetik framför mig. 
 
Konstaterat att jag inte går på ett ridgymnasium utan ett fruktgymnasium eftersom att hästar inte finns och är en frukt. Ett fullt normalt konstaterande en fredag på denna skolan. Ikväll, då.. vet i fan! Hem och byta om och ta på sig träningskläderna och dra till gymmet i alla fall, inte varit där på hela veckan, not good! 

Let's go.

Here we go again! 
Jag har lovat mig själv att aldrig, aldrig någonsin ge upp. Jag kommer aldrig att göra det heller fast att det varit nära allt för många gånger den senaste tiden. Har fått välja bort en hel del saker i mitt liv och prioritera hälsan, inte så kul i alla läge men det är nödvänligt. 
Just nu ligger jag i sängen och borde somnat för flera timmar sen men somnar förhoppningsvis snart. Fredag imorgon, har bara en sak planerad, ta mig till skolan. Som sagt, det första steget är alltid det tuffaste och det är dags att ta tjuren vid hornen och vara där, jag kommer inte trivas bättre där för att jag håller mig borta, tvärtom. Dags att försöka stötta mig själv till 110%, lättare sagt än gjort och detta ska gå! Trots alla nedlåtande kommentarer som sågat mig vid anklarna den senaste tiden så måste jag våga tro på mig själv.
Let's go! :)
 

Kärlek för alla kroppens sinne.

 

Fredag.

 
Fredag, andra hoppar och säger äntligen helg, jag ska jobba! 
Malmö ikväll en runda, lite jobb imorgon och visning på söndag. Hade helst av allt stannat i sängen idag med. Men, solen skiner i alla fall :)

.

 
 
 

Ryggläge

Ryggläge i sängen, musik och funderingar efter en lång dag. 
Undrar hur många som egentligen ser över min mur och inser att det döljer sig ganska mycket innanför den. 
Stressad över allt och lite till, sömnbristen är inte att leka med längre och jag hoppas innerligt att detta inte slutar som det gjorde sist. 
 

Redo för bad hair-day

 
Well, långt hår för första gången i mitt liv. Känns sjukt konstigt och jag som aldrig i hela mitt liv gjort något annat än plattat håret ska plötsligt lära mig hur man gör ett långt hår snyggt. Räknar med bad hair-day ett tag framöver haha!

Det går bra nu!

Den där underbara känslan när man åker till skolan, är där en timme för tidigt och tar dubbla MaC lektioner, tror man ska sluta 16.00 och det visar sig att man slutar 12.00.. Summa kardemumma har jag hunnit med mer idag än vad jag gjort på länge och klockan är inte ens 14.00! 
 
Vid åtta imorse stod jag på löpbandet på fitness24seven efter en pw genom Hbg, följt av en ganska lugn genomgång av resten av kroppen - bröst och axlar. Sjukt skönt att ha tagit steget och dragit igång på riktigt med träningen! 
 
Skön musik är ett måste!

Morgonstund har guld i mun

 

Man måste tänka klart va positiv, förverkliga sig själv och sitt liv.

Dags att ge mig själv en liten applåd som tog tag i det där med att faktiskt köpa gymkort och inte glida in på ett bananskal längre. Fitness24seven blev det som jag sagt så många gånger innan, nu ska det bara börja användas med. Redan imorgon har jag en träningsdejt med en vän jag inte träffat på ett tag, ska bli kul! Jag är faktiskt motiverad till det där med att träna för första gången på ett bra tag, beror till stor del på att jag är relativt nöjd med min kropp som den är nu och ser träningen som ett plus i kanten då det alltid går att förbättra saker samt att jag vet att jag mår bättre när jag tränar, både psykiskt och fysiskt. 
 
 
Just nu sitter jag och pluggar, dricker te och lyssnar på musik och börjar sakta men säkert ta tag i andra viktiga saker jag puttat undan den senaste tiden. Just då kändes det rätt att skita i allt, just nu ångrar jag det men bara att säga "gör om och gör rätt" till sig själv och kämpa på. Alltid lika skönt att avsluta ett arbete och skicka iväg det. Man måste tänka klart va positiv, förverkliga sig själv och sitt liv. Alla förtjänar en andra chans, idag gav jag mig själv en andra chans! :)

Höst & vintner - 12 @ spotify

Listan som går varm i mina hörlurar just nu och lär göra det ett tag till. 

true story!


Höjer ett ögonbryn och skrattar åt mig själv.

So I cross my heart and I hope to die
That I'll only stay with you one more night
And I know I said it a million times
But I'll only stay with you one more night
 
 
Sömnlös natt, ensamheten lyckades slå mig ordentligt i ansiktet inatt, great. 
Hur svårt ska det vara att gå och lägga sig själv utan att känna sig som världens minsta och mest obetydliga människa?
Varm gosig man, tack!
Ne men seriöst, hade mer än gärna legat ute på kanten av sängen, kämpat för att få en bit täcke och lyssnat på någon som mer eller mindre snarkar än legat i min säng själv. High five till mig, hatar när man ligger och kämpar för att få en bit täcke men innerst inne inser jag att det är ganska mysigt att göra det.

Helgen.

Natten mot idag, film och mys all by myself!
En runda på Glorys rygg hanns med i lördagskväll med,
riktigt skönt att sitta på ryggen en stund.
Wienna och fruktsallad, nyttigt eller?
Fredagen bestod av mys med Johanna som avslutades på Helsing med en somrig drink och trotsade julfeeling som befann sig där. 

One day baby, we'll be old.

Det är både skrämmande och fascinerande att inse hur mycket man kan förändras av saker som händer runt omkring en, hur man växer som människa efter vissa saker. Att falla ihop, ta sig upp och kämpa för att må bra har varit en del av min vardag de senaste åren, det är inte alltid så jäkla lätt att vara 18 år, förlorat sin älskade pappa, flyttat från en stad man är uppväxt i och komma in i en ny familj, förlorar fina människor man inte kunde tänka sig ett liv utan och bara för några dagar sen även förlorat den som varit mitt liv i fyra år. Men, det är precis dom sakerna har fått mig att bli den jag är idag, efter många om och men fått mig att inse att livet går vidare och nya fina människor dyker upp i livet och andra kommer och går. Här sitter jag och vet om att jag har en termin kvar innan gymnasiet, just nu känns det omöjligt att hinna med det jag ska innan dess men jag vet innerst inne om att jag kommer klara det. Jag kommer vara en av dom som springer ner från kärnan i min mössa lite lätt lullig och har hela livet framför mig. 
 
 
 
Personen på bilden kan vara den lyckligaste människan jag någonsin mött, jag, överlycklig. Ser tillbaka på det och skrattar åt mig själv, ur en positiv synvinkel. Jag tog mig ur en period ur mitt liv som bokstavligt talat höll på att döda mig, tog steget och vågade börja leva igen. Det sägs första steget är alltid det svåraste, jag tog det och idag, ett och ett halvt, nästan två år senare är jag otroligt glad att jag tog det där steget.
 
:)