Never give up.

Smile through the hard times, even though it doesn't seem to get any better, cause a smile is the first step to fixing things. "
 
Jag kommer aldrig sluta hoppas och kommer definitivt aldrig sluta kämpa. Vissa dagar är tyngre än andra men det finns en mening med allt. I skrivande stund skriker min kropp "dra åt helvete". Det gör så sinnesjukt ont att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen och värken vägrar ge med sig just nu..
 
Stunder som denna saknar jag att ha någon vid min sida som pushar mig lite extra och ger en det där lilla leendet på läpparna.. Istället för att gräva ner mig fortsätter jag kämpa & hånflinar åt min kropp.
Jag tänker vinna denna fighten! 
:)

 
 
 
 
 
 

- Never judge a person until you've walked a mile in their shoes.

Ibland önskar jag att du hade tagit på dig mina skor och gått längst den vägen jag har gått och går på. Känt hur det känns att bearbeta förlusten av människor som stått dig tätt inpå livet och sedan försvunnit. Snubblat över olika hinderna och händelser på vägen. Res dig sedan upp igen och gå på precis samma väg som jag gjorde och gör, se dessutom till att orka med alla känslor du stöter på längst vägen och kämpa för att hålla dig på benen under tiden. 
Efter det kan du få döma mig och mitt liv! 
 
 
 
 
 

Never regret something that once made you smile.

 
 
 

- Little lion man.

Weep for yourself, my man,
You'll never be what is in your heart
Weep Little Lion Man,
You're not as brave as you were at the start

 

Ville va hög på livet, men gjorde självmål.

När det känns som att inget spelar någon roll längre och allt är en enda kaos. Jag önskar jag kunde stänga av alla känslor och börja om från början. Fasaden börjar falla och jag orkar inte längre hålla uppe mig själv utan faller handlöst mot marken sakta men säkert. Det går inte att låtsas som att allt är bra längre, för det är det inte. 
 
Att gång på gång bli stampad på och sårad börjar ta ordentligt på mig. Folk dömmer utan att veta och leker med en som om man vore en docka utan känslor. Jag är för fan en människa, jag har ett hjärta & känslor som jag vill fylla med glädje och inte all annan skit. Oavsett vad kommer jag resa mig upp någon gång. Det sägs att allt blir bättre med tiden, det återstår att se. 
 
Fall seven times, stand up eight. 
 
 
 
 


<3

En liten runda i Ystad igår resuterade att jag åkte hem med ett hjärta fyllt av kärlek. Sprang mer eller mindre bokstavligt in i min närmast barndomsvän på g till stationen och fick en liten mysig stund med kära San Diego. Den lilla killen vann på något sätt mitt hjärta väldigt fort. Fina Z <3 
 
 
 
 

Ny månad nya möjligheter..

... Så varför inte passa på att klippa av håret och påbörja en sleeve? 
 
 

!

- Don't fight the feeling cause love ain't a sin
Let your body decide what it does
It's okay baby, 'Cause everybody fucks!
 
 
 
 


I just can't crack the code.

And Baby
It's amazing I'm in this maze with you
I just can't crack the code
One day you screaming you love me loud
The next day you're so cold
One day you here, one day you there, one day you care