Lips Like Morphine <3

Jag är kär!
I "Lips like morphine" <33   (dock inte låten)


>.<

God morgon!
 Idag blir det en riktigt lång dag i skolan.  HK-prov första lektion sen blir det antagligen läxförhör på fysiken. ( Andra lektionen.) Ännu har jag inte gjort så mkt mer än att smörja in min rygg med linement. Har lyckats med något så att vänstra sidan gör sjukt ont xD Säkert legat fel eller något, men shit the same ^^ Hehe somnade även i soffan, så det är ju ganska fantastiskt att jag sitter och bloggar nu. Borde egentligen va stressad som fan, men kör en slappe dag i skolan så orkar inte sminka mig :O

Efter skolan blir det upp till stallet sen så tycker jag att alla ska hålla tummarna för mig :)
Dagens outfit ;D

Forts. Pain in the ass..

Sitter just nu med HK boken i handen. Har dessutom datorn i knäet och den e så jävla varm att jag svettas :O Okej, nästan iaf ;) Blää, denna dagen är fan en ÄKTA pain in the ass dag som jag sa innan.

Kollade på dokumänteren om Berny Blue innan ikväll, faktiskt ganska intressant! Sen har jag inte gjort så mkt mer, jo käkat!

Och just det, jag fick en fråga innan idag vf jag nästan alltid skriver Frida B. Stuhr eller bara Frida Stuhr. Kan väl börja med att B. står för berglund. Och anledningen till att jag i princip bara säger Stuhr är för att jag tycker mkt bättre om det och för att det har blivit en del av mig! Kalls jag inte Frida så blir det Stuhr och lite då och då även Cassie! Så nu vet ni det med. Nu ska jag fortsätta med det som är så underbart som HK och fysik pluggande.

Ciao, sov gott!

PAIN IN THE ASS, ibland blir man bara så trött..

Är så sjukt trött på allt skitsnack! Visst alla snackar skit men jag orkar inte med att vissa är så sjukt falska! Idag är det en riktig PAIN IN THE ASS dag.. . Skolan va sjukt tråkig och jag mådde skit, huvudvärk and stuff. Men det gick iaf bra på idrotten :) Alltid ngt iaf.. Har hemkunskaps prov imorgon så det blir väl plugga satan och efter det göra fysik saken :S Bla, bla, bla. När jag kom hem så käkade jag och sen fick jag ett sms av putte, han har i-landsproblem >.< Så för att han ska få svar på sin fråga frågar jag er detta:

Var finns det snygga hoodies för ca 300 kr till killar/män !?  ¨

Så ringde iaf honom och lyckades underhålla mig med det i en halvtimme ^^ Sen var det bara att byta om och åka till stallet och fixa lite. Började regna så red inte idag.. o.O Efter det stack jag och mamma och handlade lite mat.. TRÅKIGT VÄRRE! Och som ni kanske har fattat mår jag inte 110% bra men mår inte dåligt i heller. Blir bara sjukt besviken på vissa och känner att jag behöver vissa just nu med.
"I think i need a hug !?"
(Kollade på shrek igår och den söta åsnan säger det då, så jag är lite wannabe honom ^^ )

Men nu ska jag plugga och så. Sen ikväll ska jag se det programet om Berny Blue, 22.00 på svt2 !

Ciao, ha en bra kväll :DLalala, bättre sent än aldrig :P.. obs! stäng av ljudet till sliden längre ner på sidan!


Womanizer ;D

http://www.youtube.com/watch?v=4hKOEa0HMJY&feature=related

Party feeling på hööög nivå ;D

Va på väla idag, och ehh.. Jag hittade massa snygga saker men väntar med att shoppa tills på fredag :P Kilar i fingrarna jue!! =O

Åkte till stallet i morse och red och sånt så jag ver hemma halv 12 igen, Lacci var helt jävla crazy idag xD Älskar honom iaf  <3

God Morgon :)

Vaknade för en halvtimme sen så har precis bytat om så att jag kan åka ut till stallet.. 5 timmars sömn inatt dådå >.< Men wtf, jag ville ju se klart filmen. Den va kass..
Allt är väl finfint med mig idag förutom att mina revben klabbar igen =S
Men vf ska man klaga !? Det har jag gjort för mkt dessa dagarna =$ Men nu ska jag till stallet, uppdaterar senare!

Ciao


NIS!

- Stuhr || confused säger:

tycke det va lite kul, för hon skulle kolla på bilderna ifrån stallet(har fått hem min häst igen ) så såg hon en bild på dig och bara HAN SKA BLI MODELL!!!

Ethan/Nisai säger:

lol

Ethan/Nisai säger:

jag är inte snygg nog

- Stuhr || confused säger:

You make my day!!

KLART SOM FAN ATT DU ÄR SNYGG NOG!

Ethan/Nisai säger:

meh

Erkänn, han hade lätt kunnat bil modell?!

Saknar dig!!

Confused...

Ska jag vara helt ärlig vet jag inte hur jag mår idag.. Mår iaf inte speciellt bra. Men varför klaga? Och du är ffs dum på riktigt ju :O

(och på tal om något helt annat, jag har bestämt mig för stjärnor på höften nu ^^)


tack -.-

Tack, PRECIS vad jag behövde!!
Men borde ju ha fattat det innan, jag duger inte till någon.


Pluggat..

00.53
Puh, 1 h 33 min har jag pluggat matte! 
Och jag borde egentligen lagt mig för läääängesen, god natt ! :)

Städat..

23.12

Har nyss städat klart mitt rum. FY FAN VAD TRÅKIGT DET VAR !! :O
Och nu ska jag börja göra min matte läxa, palla att jag alltid sitter uppe och gör mina skolsaker på nätterna !? SKÄRPNING FÖR FAN! Jag kommer ju aldrig orka med skolan om jag sitter uppe till typ 01.00 för att göra klart saker osv.  Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer efter skolan. Jo, stallet! Mer vet jag inte.
men som sagt, ska plugga nu!

You may be gone, but your never gonna be forgotton! <3
( och ja, jag har skrivit en sak som "heter" så. )


I NEED A BIG HUG!


.__.

Ska till stallet nu men sålänge bjuder jag på en HELT NY BILD!
Webcam bild -.-


TRÖTT..

Idag är det en "jag vill bara ligga kvar i sängen " dag! Är supertrött och allmänt trött på det mesta..  Men nu ska jag trots allt krypa upp från min varma säng och hoppa in i duschen.

Cíao! :)


Bilden är snart 1 åt gammal..

Det e kul med slide, så här är en på mig o putte :)