I could be the one.

When you need a way to beat the pressure down
When you need to find a way to breathe
I could be the one to make you feel that way
I could be the one to set you free


 

Thursday I don't care about you (It's Friday, I'm in love)

Torsdag morgon, 2h sömn och en jäkla huvudvärk. 
Det där med sömnlösa nätter börjar ta ganska ordentligt på mig nu, hoppas innerligt jag kan få sova en hel natt inom snart framtid utan att vakna kallsvettig och smått panikslagen. Hade suttit fint om det tog under 3h att somna med. 
 
Idag är det plåtning som gäller nere i Malmö, inte för något speciellet denna gången utan mest för att slippa bli ringrostig framför kameran. Ska bli intressant att se hur det blir, hoppas på någon bra bild i alla fall. Efter det ska jag möta upp kära Victor och käka innan jag ska träffa en släkting till mig som bor i Malmö. Ganska kul att få träffa lite släkt från mammas sida, den är väldigt liten och jag har knappt någon kontakt med min släkt, inte på någons sida. Kommer nog bli en härlig dag! :)
 
Sleepless night..
 
Ida fixa mina naglar igår, annorlunda men gillar dom!
 
Givetvis en runda på gymmet med. Denna gången var kära Sara med, blev en liten road trip efter träningen också :)
 
Drömkroppen är fortfarande långt bort men lite resultat börjar synas. 

Fake it until you make it?

There is an inner beauty about a woman who believes in herself, who knows she is capable of anything that she puts her mind to. There is a beauty in the strength and determination of a woman who follows her own path, who isn't thrown off by obstacles along the way. There is a beauty about a woman whose confidence comes from experiences; who knows she can fall, pick herself up, and move on.
 
Osminkad och yrvaken. 
 
"Fake it until you make it" är ett ganska klockrent uttryck ibland.
Vi lever i ett samhälle där vi fejkar saker för att se mer naturliga ut. Ögonfransförlänging, färgade ögonbryn & en runda i solariet och plötsligt behöver man inte ton av smink. Jag som mer eller mindre alltid har smink går just nu runt utan och känner mig trots det nöjd med mitt face, vilket jag i vanliga fall inte gör utan ett tunt lager foundation och lite smink på ögonfransarna + brynen. 
Jag är blond i mig själv och ser ut som ett barn utan färgade ögonbryn och fransar, att jag dessutom har ganska korta fransar gör en hel med. Att i vanliga fall gå osminkad och möta reaktioner som "är du sjuk?" gör helt enkelt att jag går sminkad mer eller mindre alltid av den simpla anledningen att jag givetvis föredrar att se pigg ut. 
 
En annan sak som väcker en hel del reaktioner i min närhet är mina bröst, "men du är ju inte en typisk silikonbrud". Nej, jag är ingen silikonbrud, jag är en helt vanlig tjej som hade förbannat mycket komplex över mina egna rent ut sagt minimala bröst! Livrädd innan OPn för resultatet och framförallt inte speciellt sugen på att vakna upp och se ut som en "silikonbrud". 
Tack och lov är jag riktigt nöjd och ångrar inte en sekund att jag gjorde det. Lagom stora, går att anpassa storleken beroende på hur man klär sig osv. Kan helt enkelt säga att det är ett av dom bästa besulten jag tagit i mitt liv. Man kan köpa sig till vissa saker men inte allt, därför jag började träna med. Jag fick en del av min drömkropp och då bestämde jag mig för att se till att fixa resten med, det går åt rätt håll och jag fortsätter kämpa för att få den kroppen jag vill ha.
Att vilja är att kunna! 
 
Yrvaken och osminkad vs. stylad
 
 

Promenad genom stan.

Solnedgång & fokus på mig själv. 
Vårkänslorna började smyga sig fram under min promenad idag, underbart att se att det börjar bli lite liv och rörelse i Hbg igen och framför allt så härligt att se glada och livfulla människor! 
Just idag var det extra skönt att gå runt i sin egna lilla värld med musiken i öronen och bara va. H
 

.


Vi skulle hålla hand tills skeletten blev damm.

I min osäkerhet
Du kan kalla det ångest
Hela kroppen den skakar
Så snälla håll om mig
Ett lyxproblem
Men det är en vardaglig scen
Mycket vill ha mer
Det är så vi bygger problem

Håll om mig
Någonting hotar kväva mig
Håll om mig
Bara du finns där för mig
Petter – Håll om mig
 
 

 

K. Stuhr <3


Home.

 Landa hemma i lägenheten efter en härlig vecka i Tyskland. 
Intressant att komma ner och checka läget där och umgås med trevliga människor och fina hästar. Alltid lite tungt att åka hem men trots allt ganska skönt att komma hem till sin egen säng. 
Har tråkigt nog knappt några bilder därifrån då kameran fick stanna hemma och telefonen bestämde sig för att begå självmord där nere. 
 
Tillbaka till vardagen igen, plugg, träning och jobb som står på schemat denna veckan! Ska dock iväg och fixa mina ögonfransar och bryn imorgon så lite vardagslyx blir det trots allt, måste till frisören i veckan med. I-landsproblem på hög nivå när man missat att boka tid hos frissan.
 
I'm Glory & en dränkt katt på hennes rygg. 
 

 
 

På g till Hamburg!

Aren't you somethin' to admire
Cause your shine is somethin' like a mirror
And I can't help but notice
You reflect in this heart of mine
If you ever feel alone and
The glare makes me hard to find
Just know that I'm always
Parallel on the other side
 
 
 
Just nu sitter jag på bussen till Köpenhamn och därifrån ska jag ta mig ner till Hamburg. Försov mig imorse och fick boka om biljetterna, kommer ner i samma tid som planerat i alla fall, tack och lov! 
De senaste dagarna har gått i 190km/h, underbara människor vid min sida och allt mellan himmel och jord har hunnits med. Precis så det ska vara. 
 
Jag har hunnit fråga mig själv ett och annat med, står i en korsning och dags att välja väg. Lättare sagt än gjort och hoppas på att jag kommer på vad jag vill göra med livet i veckan. Studentångesten har kommit som en våg över mig, hur ska man kunna veta vad man vill göra? Kollat på en del skolor och hittat en hel del intressanta program/kurser som jag mest troligt kommer söka in på. Alltid sagt att jag vill plugga vidare efter gymnasiet, att göra det direkt efter var kanske inte min tanke men, why not? Kommer man in är det bara att köra på och känna om man vill det. Fått lite jobberbjudande med, några är intressanta men långt ifrån alla. Måste försöka följa min magkänsla och hoppas på att jag väljer rätt förr eller senare. Jag är en person som är lite väl rädd för att inte "leva livet" ordentligt och vill helst hinna med allt och lite till. Det ena alternativet utesluter tack och lov inte det andra. =D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helsing.

Pratat om livet i största allmänhet över en öl på Helsing med Lina, fantasisk tjej och vän! 
Nu sitter jag på tåget till Malmö och ska träffa en tjej jag gått lite visningar med. 
 

Att vilja är att kunna!

I’ve had the highest mountains
I’ve had the deepest rivers
You can have it all but life keeps moving

Att springa runt fylld av energi och känna att saker börjar gå på rätt håll är en otroligt härlig känsla. Den senaste tiden har jag fått ett nytt perspektiv på vad som händer, gett mig fan på att ta mig genom ett och annat och valt att kämpa allt jag kan. Det finns så många olika anledningar till varför jag hamna i den situationen i livet jag hamna i. Den största anledningen är att jag för ett tag slutade tro på mig själv och gav upp hoppet om det mesta, vilket är sjukt då jag alltid valt den tuffa vägen och kämpat. 

Saker och ting tog för mycket negativ energi från mig, jag hade inget direkt mål och inget att sträva efter. Det har jag nu vilket gör allt så mycket lättare. En annan sak som fått mig att fortsätta kämpa är att jag börjat träna igen, jag trodde aldrig att jag skulle få tillbaka en del av mig genom att börja gymma. Varför? Mest troligt för att jag trodde att jag hade fick den glädjen enbart genom att rida och vara i stallet. Nu vet jag att det handlar om att göra något man tycker är kul och samtidigt mår bra av! (Sen att jag aldrig någonsin trodde jag skulle tycka det var kul att "lyfta skrot" på ett gym är en annan femma.) Att dessutom börja se resultat och lära sig nya saker samtidigt får mig att att må bra. Man kan inte gå runt och säga "det löser sig" hela tiden, ingenting löser sig av sig själv. Kämpa och tänka positivt är ett måste om man ska komma någonstans i livet, det är inte alltid lätt men det lönar sig. 

Summa kardemumma, sluta aldrig tro på er själv! 

 


Fuck it!

3.03 och fingrarna dansar över tangenterna.
Hur mycket jag än skriver känns det inte som jag kommer någonstans, stressad och känner mig som ett stort jävla frågetecken, jag visste att detta skulle bli ett svårt ämne om att skriva men inte såhär svårt. Projektarbetet ska vara inlämnat på fredag.
"Fredagen v.7 innan lovet ska projektarbetet vara klart", den meningen man för några månader sen hånlog åt och tyckte man hade allt tid i världen på sig. Fuck it säger jag nu, det där med att vara ute i sista minuten är inget ovanligt för mig och sömnlösa nätter är mer en regel än undantag sista veckan/dagen innan något ska lämnas in. 
Just nu säger jag bara en sak:

You could walk straight through hell with a smile.

Favorit t-shirten är på och doften av Armani Code fyller rummet. Nerbäddad i sängen med Mr. MacBook i knäet.
Trött och i stort behov av sömn men trots det ligger jag här, sömnlös. Lämnar en tuff vecka bakom mig väl medveten om att denna veckan kommer bli tuff och intensiv. Hoppas denna veckan går snabbt så jag slipper vardagen ett tag och kan få njuta av livet tillsammans med min älskade vän en vecka i Tyskland.
 
 
Ligger bara och vrider och vänder på mig just nu. Allt för ont i kroppen och tankarna bara rusar iväg. Just nu önskar jag att det fanns någon vid min sida.
 

No one sleeps when I'm awake.

 
The dreams I dream
the song I sing for you
they're coming from my heart
is my message getting through?
You know it hurts so bad
just like i knew that it would
but I'd do it again
do it again if I could
do it again if I could.

I don't think you know what it's like
you should be careful what you're wishing for
and try to set your ego aside
you will find
a false piece of mind
you fall behind
and everybody's getting tired of you
standing in the shadows i hear
people say

Blickar framåt.

4.20 och klockan ringer om en timme, high five i facet med en stol! 
Lång natt med tusentals tankar och noll sömn men i övrigt har det varit en bra dag.
Två pass på gymmet, träningsvärken börjar göra sig hörd och just nu hoppas jag att gymmandet börjar visa lite resultat inom snar framtid. Sommaren får gärna komma snart, har nog aldrig längtat efter att få ta på mig en bikini och springa runt på stranden så mycket som jag gör nu. Det där med att faktiskt vara nöjd med sig själv är en grym känsla!
 
Skrivit en hel del på mitt projektarbete under dagen med, halkat runt på snötäckta gator i lite för höga klackar och druckit kaffe med fina vänner.
Trots att det mesta är jävligt mörkt just nu blickar jag frammåt och ser ljuset någonstans där framme. Det sista som lämnar en är hoppet! :)
 
Foto: Macs Moser