Snäll eller uttråkad?

Två Citadon och en kopp kaffe.
Så började min inte allt för roliga morgon, sliten till tusen och värken är hemsk idag. Helt säker på att det är för att åskan hänger i luften.
Har i alla fall haft en riktigt trevlig vecka som enbart har gått ut på att det det lugnt och mysa med fina vänner. Sagt och gjort, magiska kvällar på balkongen med massa skratt. I torsdags åkte jag in till Helsingborg en runda och trotsade mitt hat mot festivalen. Loreen, en öl på OZ emellan och en utgång senare kom jag hem 5 på morgonen efter att ha varit vaken i 46h. Ida, min kusin, var med den dagen och kul att träffa de få släktingarna man har kontakt med.
 
Inatt kommer mamma och hennes man hem från sin resa vilket betyder att jag ska städa och fixa något lätt dom kan äta när de anländer hit. Vet inte om jag gör det för att vara snäll eller om det beror på att jag är uttråkad, antagligen en kombo av det.
 
 

Middag & vin

Har precis haft en mysig middag med Ellie. På menyn stod pastasallad med massa goda saker och vin. Sitter just nu och inväntar sällskap #2 som är på g hitåt, härligt :)


Soool

Solen måste vara min bästa vän just nu! Ligger och solar och är lagom rastlös, saknar huset och våran pool! På sommaren är det sådär kul att bo i lägenhet men passar på att sola iaf :)


Tyst och lugn kväll.

Ännu en gång sitter jag på balkongen med en kopp kaffe, musik och mina tankar. Skönt, tyst och lugnt men samtidigt ensamt och tråkigt.
Oavsett vad är det mysigt att sitta inlindad i en filt och se hur ljuset på bordet sakta men säkert brinner ner.
Har haft en trevlig stund med lite vänner ikväll med medans dom grillade. Gäller att ta vara på de få sommarkvällarna man får i detta avlånga land. :)
 

Balkonghäng.

Solnedgång, kaffe och skrivande.
Helt okej kväll på min balkong om jag får säga det själv. Har bara tagit det extremt lugnt idag, solat en timme och börjat packa upp resväskorna. Dags att boka tvättid efter att ha varit på resande fot i närmare 3 veckor. 12 dagar spederades nere i Falsterbo, galna dagar, hel del jobb och sjukt mycket skratt och festande. Så det ska vara med andra ord. Varit i ystad nästan en vecka med, åkte hem om en dag under veckan och passade på att lämna en väska osv.
Halmstad, Malmö och Göteborg har jag också varit i. Alltså har jag rest runt en del i södra sverige dessa veckorna och träffat massor utav vänner, nya som gamla. :)
 
 
Här spenderar jag kvällen!
 
 

I'm back.

Nästan. Några fullproppade veckor har fått mot att glida av banan och slutade blogga en period. Ganska tråkigt måste jag erkänna och kände nyss att det var dags igen. Sitter hemma och kollar på film, massa tända ljus, tyst och ensamt. Har inte varit hemma så lite mer än tre veckor och som sagt haft fullt upp. Denna veckan ska jag bara ta hand om mig själv och ta det lugnt, försöka i alla fall. Berättar mer om allt som varit igång imorron. Sov gott, puss!


Ed Sheeran - Kiss me

Somnar till en riktigt härlig röst.
 
 

I don’t care, i love it!

Känslan av att slänga sig i sängen och vara totalt såhär en söndag. Ett säkert tecken på att helgen varit bra och en vecka framför sig som kommer innehålla det mesta mellan himmel och jord.
Helgen har spenderats i Båstad med fina vänner. Gårdagens vinkväll slutade med att vi kom hem sådär vid 4 på morgonen efter en runda på Pepe's och lite nattbadande, hostan kom som ett brev på posten men värt det! Mest segat runt hela dagen idag och pratat om allt möjligt tills jag tog tåget hem och kollade EM-finalen, vinst till Spanien alltså kan jag få säga "vad var det jag sa?" utan att skämmas, härligt!
 
Morgondagen, måndag och en vecka som borde ha några extra timmar. En på tok för stor hög med kläder ska hinna tvättas innan jag beger mig ner mot Malmö och fina Tess som har inflyttningsfest. Följande dagar innehåller städande, packande och massa fix. Råkar även fylla år så en och annan middag ska hinnas med också innan jag åker ner till Falsterbo på Fredag. Blir mest troligt en runda till strandbaden på ons med, smygpremiär! Dvs. att livet går i 290km/h precis som jag vill ha det.