18 december (ber om ursäk för uppehållet i bloggen )

Har inte kunnat blogga de senaste dagarna men nu går det igen . Känner verkligen att allt är åt helevete och jag har tappat min livsglädje ännu en gång . Finns rätt många naturliga förklaringar på varför jag inte mår bra men orkar inte dra upp dom här.
Jag är bara jävligt trött på att behandlas som en jävla ..(jag vet inte vad) men jag vet iaf att jag slängs rundor mellan allt och alla och är jävligt bra att ha när det passar de.. Hur kul är det på en skala 1-10 där 10 är sämst.. ? 10! Givetvis har jag bra vänner med men många tar bara min energi just nu och så ska det inte va enligt mig. Ikväll ska jag i alla falll upp till nille med ett litet trevligt gäng men orkar egentligen inte för min ork saknas både psykiskt och fysiskt. Jag måste färga mitt jävla hår med innan jag sliter av det men mamma "kan" plöstligt inte färga långt hår !? Åhhh!  nu skiter jag i detta för jag spyr fan i mig bara galla på allt.
Hejdå!ps, min jävla kavaj kom idag med men inte ens den va fin!

Just a dream?

För ett tag sen levde jag i en dröm, en dröm jag kunde ta på och visste var på riktigt. Jag trivdes som fisken i vattnet och allt var verkligen perfekt. Varför kunde allt inte fortsätta i det spåret ? Jag var nöjd och glad och saker och ting flöt på perfekt och jag mådde så frukansvärt bra och det fanns ingenting som kunde få mig att falla. Nu i efterhand inser jag att det var jag själv som sabbade för mig , varför var jag så in i helvetes dum och satte käpparna i hjulet totalt ? Det är en fråga jag redan har ett svar på, det var rädslan för att falla igen och att jag tvunget skulle ha full kontroll på mitt liv och det hade jag inte just då. Jag tog allt som det kom och det var det bästa jag har och hade gjort på väldigt länge.I was at the top and now was like I'm at the basement.


9 December 2010

Idag hatar jag skånetrafiken som gjorde så att jag inte kom till skolan.. Hur jävla svårt kan det vara att köra ett tåg mellan klippan och helsingborg utan att det ska klabba !? Det är en sak när man "bara" blir försenad men att inte komma till skolan överhuvudtaget är ju lyckat.. Kom i alla fall till åstorp efter att ha suttit fast mellan mörarp och påarp. Problemet var bara att när jag väl kom till åstorp så var det en timme till nästa tåg och 45 min till bussen och då hade jag kommit fram en timme innan vi slutade så beslöt mig för att åka hem istället. Kändes lagom kul..

Efter allt klabb åkte jag till familia när mamma kom hem och köpte en ny dator vilket jag borde ha gjort för ett bra tag sen . Så sitter och skriver på den nu och den verkar ju vara bra :) Hatar att köpa datorer osv för det är så jävla mycket pengar som jag kunde haft mycket roligare för, hade det inte varit för skolarbeten och redigering av foto så hade jag klarat mig mer än väl med min kära iphone! Hittade en ruskigt snygg kavaj med men den fanns givetvis inte hemma i min storlek.. Hade suttit riktigt bra med den nu för då hade jag haft något snyggt att ha på mig i helgen . Har i-landsproblem så det stänker om det för jag kommer inte på vad jag ska ha på mig imorgon och på söndag (kanske lördag med?). Illa ;)
En sak är säker och det är att jag kommer ha ruskigt kul oavsett vad jag har för kläder!

Nu ska jag försöka slå ihjäl flugan som är på mitt rum och gå och lägga mig.
Sov sött
Datorn.. en simpel hp hade mycket hellre köpt en macbook eller imac!


Samantha första dagen det var snö :)
(riktigt kass bild men tyckte samantha var söt så visar den ändå)

Love <3


Ich bin nicht ich

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Jag är inte mig själv längre. Sen i somras har jag förändrats något enormt både positivt och negativt. Hittar inte tillbaka till mig själv och vet knappt vem jag är vet bara att jag inte är som jag ska vara. Förr var jag alltid den som pratade om allt och inget med allt och alla och höll igång samtal. Idag kan jag knappt starta en konveration med folk jag känner. Jag är inte glad längre och massa andra saker är verkligen inte jag . Samtidigt har jag även funnit nya saker som är jag vilket är skönt men det är så mycket brister att jag ändå inte trivs med mig själv, och trivs man inte med sig själv trivs man inte med något annat i heller och där ligger grunden till de problemen som finns i mitt liv idag. Tråkigt men sant.6 December 2010
2 december 2010

Insåg nyss att det inte alls är många dagar kvar på detta året. 2010 som jag trodde skulle bli det bästa har faktiskt varit bra men inte bäst. Det har varit väldigt stora toppar i mitt liv i år och även lika djupa dalar men det är ju så livet är .. Idag har det i alla fall varit en riktigt bra dag! Har varit i stallet mer eller mindre hela dagen för var ledig så jag kunde åka med samantha till vetrinären. Började att hjälpa anna lite med Q och det gick bra sen stack vi och åt lunch innan jag gjorde vid samantha och åkte iväg med henne. Hon blev friskförklarad idag så nu ska jag börja sätta igång henne lite försiktigt :) ÄNTLIGEN!

Nu ikväll har jag bara varit ute och tagit en fika med Bex och Saga och gått en runda. Det är alltid lika trevligt. Resten av kvällen slog jag ihjäl framför tven med en kopp te och en filt. Det var riktigt skönt att göra det efter att ha frusit en hel dag. Kände dock att jag borde gjort lite nytta istället men jag orkade verkligen inte städa mitt rum ;) Det ser ut som att 1a världskriget ägde rum där ... Hoppsan :o


<3