Riktigt trevlig helg!

Nu var det ett tag sen jag bloggade!
Det har hänt massa saker men orkar inte skriva allt, så jag tänkte börja berätta om helgen :)

I fredags var det dax att fira tvillingarna Perssons 17-års dag. Jag, TobbE (http://www.bestoftobbe.blogg.se/) och Linus gick dit och var där en halvtimmne förtidigt ;) Så när vi kom höll dom på att fixa tacosten . Efter bara en liten stund började folket rulla in. Massa trevliga människor, en del man kände sen innan och även några man lärde känna, alltid trevligt med nytt folk :)
Kvällen spenderades med allt från fotboll, brottning på stutsmattan och massa mer till att sitta ute och chilla ! Riktigt trevlig :)


Lördagen spenderades i ängelholm med massa sköna folk :) När jag och Tobbe väntade på lite folk, muppen och louice fick vi förr oss att gå til donkan, och det e långt! Då kommer tobbe på att vi ska ta en geväg, men det slutar med nästan 1(!!!) mils omväg! Shit happens som man brukar säga. Efter en runda med måååånga skratt och öma ben kom vi äntligen fram. Stack och hämtade våra väskor och väntade på att futi skulle börja spela. Undertiden lyssnade vi på världens tråkigaste komiker.. fy fan ! Klockan tickade på och snart stod Futi på scen och allt blev roligare xD Jag, muppen, sara, tobbe och annat härligt folk hade iaf kulkul!


jag och tobbe på bussen till ängelholm

Tack för en RIKTIGT trevlig helg =D <3


<3

Fate Brought Us Here <33