...

Så underbart när humöret börjar svika. Jag är uttråkad och behöver hitta på en massa fysiska saker för att inte tappa humöret ännu mer. Häst och träning är något jag saknar redan efter en vecka och det är dessutom något jag behöver! Tappar humöret för ingenting och är så jävla uttråkad att jag blir irreterad mest hela tiden. Kliar i kroppen på mig. Sen att jag dessutom inte har några ordentliga skor o träna i nu gör fan inte saken bättre eftersom att min jävla kropp är fuckad och inte accepterar att jag tränar utan ordentliga saker.

Fan, saker är inte så jävla okej som jag hela tiden säger att dom är.

Påväg hem

Är snart framme i ystad efter att ha åkt tåg i över 2h. Segt men datorn får rädda mig :) Eller ja, åka tåg är inte så segt men alla byte är. Åker i alla fall ner och hälsar på mormor och förhoppningsvis blir det väl grillning och mys med lisette och Co. ikväll med. Låter riktigt trevligt i alla fall :) Känner dock att jag måste käka, inte ätit något alls idag. Sådär bra.Något som också är sådär bra är att jag inte alls kan fokusera på speciellt mycket så allt jag skriver blir bara en enda röra. Massa knasiga saker som händer i mitt liv just nu men allt har en mening och kommer bli till en fördel för mig senare men just nu känns det mesta bara jävligt tungt.  Ska bli skönt att komma hem till ystad, funderar på att köpa ett par nya löparskor där imorgon och dra ut på massa joggingrunder på stranden. Mycket roligare att jogga där än hemma i klippan, skönare miljö och bra underlag att springa på så att min knä inte fuckar upp totalt. Nu tänker jag slänga igång lite bra musik och halvsova den sista timmen som är kvar innan jag är framme i ystad.  Ha det =)

Och nu då?

Efter att ha gått en sväng imorse och ridit igenom samatha ordentligt känner jag att jag inte kan göra mycket mer nytta denna dagen. Tusen tankar flyger omkring och samtidigt som jag vill ge dagen tummen upp vill jag ge fingert till den. Aja shit happens och vissa tycker tydligen det är skillnad på folk och fä. Ska snart åka in till stan och ta en fika eller något med älskling, känns som att det behövs :) Fast, man kan iofs inte få för mycket av det.


Dags att gå ner till tåget, ha det :)

Time to face the truth

Tuff dag men samtidigt finns en viss lättnad hos mig. Att göra av med min stjärna är definitivt inget jag vill men med en kropp som inte håller och lite ont om tid finns det inte mycket att göra åt saken. Jag tänker inte lägga ner med ridningen men ta en paus och träna upp min egen kropp, ta tag i skola, körkort och andra saker i mitt liv och sen komma tillbaka och ha krafft till att ta mig någonstans. Gör om gör rätt med andra ord.

Blandade känslor..
Fina hjärtat <3


I övrigt har jag inte gjort något speciellt idag. Startade morgonen men en powerwalk med söte och mys och en god och nyttig frukost på det. Tummen upp för oss :) Ägnade resten av dagen åt en massa fix i stallet och sen hamnade jag på soffan en stund här hemma innan jag gick en sväng med bror och emmas vovve. Nu har jag chekat in i sängen och ska sova på en hel del saker och hoppas på att jag ser lösningar på saker och ting imorgon .

Sov gott!

Mellanlandat på soffan.. Why?

Efter en på tok för sen frukost och lite för lång sovmorgon med M har jag åkt hem och mellanlandat på soffan. Ska snart ge mig ut och köra lite intervaller i skogen, jobbigt men behövligt och efter det blir det upp och rida igenom samantha. Mitt liv rullar på i ett och är inte någon jäkla karusell längre. Skönt :) Iofs är man kanske inte alltid 110% på topp men det är väl ingen?

Har just nu lite för många bollar i luften som jag måste plocka ner på marken snart men vissa saker är inte så lockande att ta tag i men jag håller i alla fall på och vänjer mig vid tanken.  I övrig så tja, händer det en hel del saker, mest massa mys med älsklingen men alltid något kul som händer på dagarna med :) Så jäkla skönt med lov och kunna landa lite. I like it!

Ne, dags att ge sig ut i skogen och rensa upp min boll av tankar i huvudet!

En hjälpande hand är aldrig fel!Puss <3

Ses i löpspåret? ;)

Perfekt start på sommarlovet!

If perfect is what you're searching for
Then just stay the same!
:)


Spontanresa till Milano med älsking, sanna och jimmi!Love! <3