Älg!

Japp ni läste rätt :p
Kom precis hem efter att ha varit på skåneporten och ätit en god liten cheesburgare och försökt se en älg. Men inga älgar syntes till trots att vi åkte mitt inne i urskogen ett tag . Anledningen till att vi skulle se en älg var för att en som my känner är här och hälsar på från USA och han har aldrig sett en älg.

Aja, nu är jag iaf hemma och pulsen är fortfarande hög efter att ha blivit skrämd av något äckligt djur på vägen hem :o Är man mörkrädd och allmänt störd så är man ;)


Och just det, den som hittar min solbränna igen får en trevlig liten
hittelön!

så kan den se ut!

Ignorance


Lying is the most fun a girl.. ?

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off

Inte bokstavligt men det ligger trots allt något bakom det . Hur många gånger har man inte undanhålligt sanningen, inte sagt ett skit eller helt enkelt bara ljugit för att inte hamna i en jobbig situation eller kanske till och för att inte sätta någon i en ?
Troligtvis ganska ofta både på gott och ont.

Vad beror det egentligen på?
Att man är för feg för att stå upp och vara sig själv?
Rädd för att såra någon eller sig själv?
För att förträga något?
Alternativen är väldigt många..

I skrivande stund hade jag nog kunnat skriva en hel del men varför inte bara dra en liten och lätt slutsats ?

Alla har sina dåliga stunder och det måste man få ha. Det är väl trots allt sina misstag man lär sig mycket av .
Och tur är väl det ? :)
Nu ska jah iaf sova lite. Imorgon blir det bara stallet och en sväng till hbg :)Here I am and this is me ?

Då sitter man vaken ännu en natt, jag hade tänkt att gå och lägga mig tidigt idag men det gick ju som det gick :p
Samantha var sjukligt fin att rida idag och imorgon ska vi förhoppningsvis på pay and jump. Så hoppas att någon kan ställa upp och hjälpa mig lite.

I övrig händer det inte alls speciellt mycket, bor man i klippan vilket jag gör så får man helt enkelt vänja sig vid att det mesta är helt dött här! Dock så finns det trots allt en hel del trevliga vänner :) En sak som nyss slog mig är att om cirka en månad börjar skolan igen, känns trots allt ganska bra . Jag kommer börja på Helsingborgs ridgymnasium och läsa till djurssjukvårare där. Ska bli väldigt intressant och troligtvis väldigt lärorikt! Det ska dessutom bli väldigt skönt att komma ifrån klippan lite, jag är fakiskt trött på det mesta här och känner att jag inte riktigt passar in någonstans, tråkigt men sant. En hel del personer har försvunnit ur mitt liv den senaste tiden på både gott och ont.
So.. Here I am and this is me?
Jag vet inte riktigt vilka man kan lita på längre och varför isf men som sagt, here I am and this is me. Accepterar och
respekterar folk inte mig och mitt liv mm. behöver dom helt enkelt inte finnas i mitt liv i heller :) Men vem är jag egentligen ? Inte en jävla aning mer än den jag är ;)


Poison my sight while you kiss me goodnight

FridaStuhr

=/

Är så jävla trött, irreterad och ledsen på allt.. :s

23 juli 2010

I brist på annat så får bloggen en liten uppdatering .
Jag hatar denna dagen något så in i helvete.

Ska snart ta mig till stallet och ta in hästarna och pyssla lite med samantha. Orkar inte rida idag för min kropp mår allt annat än bra. Det är väl även därför allt känns så fruktansvärt värdelöst och framför allt jag. Liksom vaffan är det som händer ?. Jag är inte tillräckligt gammal för att inte kunna göra vad jag vill pga värk.. Menmen, det kan jag inte göra något åt just nu men det känns allt annat än bra med tanke på att jag helst av allt hade velat göra av med min överskottsenergi.

Jag kommer iaf iväg en lite stund när jag åker till stallet men jag vill hitta på något ikväll med, men det värkar inte ens en gång vara fest eller något och det sista jag vill är att sitta hemma i min ensamhet en fredag..

Det slog mig precis att det är ganska skönt med en blogg där man kan klaga över allt och inget. Kanske inte så roligt att läsa men som tur är är det inte alltid såhär tråkiga inlägg iaf .

Frida Stuhr


Fina lilla Samantha Fux :)