Vardagen är tillbaka.

Märks så tydligt att skolan dragit gång och att jag har kommit igång med jobbet osv igen. På gott och ont. 
Samtidigt som jag tycker det är riktigt skönt att ha massor att göra hatar jag det just nu av den simpla anledningen att jag fortfarande inte trivs i skolan och att jag saknar att ha häst. Jag vill ha mer att jobba med, ett mål och något att jobba med på lite längre sikt. Inte bara i nuet. 
 
Sitter just nu i Halmstad men två fina vänner och kollar på film, kan inte koncentrera mig på filmen överhuvudtaget och ska dra på mig löpartightsen och gå en runda istället så jag kan få ro och kanske till och med somna i tid. Är lite chockad över att jag inte är ute ikväll, fredag och allt. Tom i skallen, tom i hjärtat. Dags att plugga in musiken i öronen och gå bort både tankar och kalorier. 
 

Friday I'm in love?

Anledning att mysa lite extra! <3
 

Woooops.

Hoppsan hejsan, råkade nyss anmäla mig till höstens högskoleprov och undrar vad jag har gett mig in på haha!
 
Något säger mig att jag kommer känna mig ungefär såhär.
 

Good morning.

Vaknar upp, går in i köket och möts av doften av kaffe. 
Underbart att vakna i tid och känna sig hemma, sätta sig i lugn och ro och äta frukost och bara va. Sitter fortfarande med min kaffekopp i handen och är lite lätt yrvaken. Snart dags att klä på sig och gå ner mot stationen och åka till skolan. Fredag och snart helg, veckorna går fort!
 
 

Tusen järn i elden!

Hemma om efter en fm. med möte och efter det blev det en fika med Sanna i Hbg. Bara hemma om som sagt och ska snart bege mig till min syster :) Längesen sist så ska bli mysigt! 
Ska boka tid till klippning + färgning med, lockande att skaffa page igen men vill samtidigt ha långt hår. Dagens i-landsproblem!
 

Rise and shine!

God morgon!
Satte mig nyss på bussen mot skolan efter en riktigt skön morgon. Gick upp vid 5.30 och har hunnit med att vakna till ordentligt samt hunnit med en powerwalk.
Minns inte sist jag vakna i tid och var på bra humör. Mest troligt utvilad trots att det blev en sen kväll med Johanna i stan igår :) Kort dag i skolan idag så får se vad dagen bjuder på, ledig imorgon!


:)

Startskottet har gått!


1,2,3 KÖR!

Dags för mig och Matilda och att dra igång med vårat projekt! Spännande tid framöver =D


Ett hjärta av glas.


Vaken?

Ligger klarvaken i min säng och bara är. Musiken är igång lite lätt i bakgrunden och jag undrar varför jag inte somnar när jag verkligen är sjukt trött. Klockan ringer om drygt 3h, kommer bli en lång dag imorgon.


Fina fina hjärtat. Hon är saknad <3


Guldkorn.

Att en dag som börjar i tårar slutar med leende, skratt och lycka har jag enbart fina vänner att tacka för! De finns några riktigt guldkorn i mitt liv som jag verkligen borde träffa oftare. Efter en sommar på olika håll känns det underbart att ha hittat tillbaka till varandra och köra de klassiska kvällarna med mys. Fikan i stan innan jag skulle åka hem från skolan resulterade i att jag följde med denna finna människa hem till Halmstad och åt sjukt god pasta med skaldjur och grejjer innan vi satte oss med en kopp kaffe och pratade om allt och inget några timmar. Trött och nöjd med dagen satte jag mig i bilen mot Hbg med en annan fin vän och kom hem för ett litet tag sen.
 
Imorgon åker träningskläderna på och en powerwalk kommer få starta morgonen, jag är en av dom människorna som är överlycklig över att ha idrott på schemat i år! Så som sagt, morgonträning imorgon. Får inte vara med på ord. idrottslektioner på några veckor så pw's och sånt får det bli för mig ett tag, tråkigt samtidigt som det är skönt att ändå kunna vara med och få sin närvaro. Hoppas ni har haft en bra dag!
 
 
 
 
 

Espresso House mys.

Tillbaka till vardagen, dvs sitta på olika caféer och plugga. Överlevde första skoldagen, passade som sagt på att käka lunch med några vänner. Kollat schemat med och om allt går som ska så blir det en resa till Thailand över jul och nyår =D 
Dags att återgå till skitsnacket och ha lite trevligt här.
 
Docken från Innovazione of Sweden jag skrev om häromdagen är guldvärd när man sitter såhär!

Lunch

Lunch @ Väla med fina vänner :)
En god smoothie blev det för mig!


HT-12 let's go.

Ångest och en jävligt jobbig morgon. Hatkärlek till skolan och vill bara hoppa av bussen och aldrig komma dit igen samtidigt som jag vill dit och se till att denna tiden bara tar slut. Nu ska jag gå och köpa en kopp kaffe och sätta mig i hamnen med musiken i öronen och ta en cigarett.


Hej hösten.

Och så var den där dagen över igen, 26 aug. 
Dagen som alltid lyckats innebära både lycka och sorg de senaste 6 åren och alltid kommer vara en speciell dag och dessutom mammas födelsedag. 
 
Har nyss varit ute och gått 8km och insett att även denna sommaren fick sitt slut och imorgon är det dags att ta sig tillbaka till skolan igen. Ångest samtidigt som jag ser fram emot det sista året. Känns så fruktansvärt konstigt att tiden bara flyger iväg. Börjat planera vintern redan och hoppas innerligt att den kommer innehålla minst en resa och sen får man se vad tiden utvisar. Imorgon kommer jag även få mitt schema som får hjälpa till med en del av hösten samt vinterns planer. 3 månders ledighet är slut och tillbaka till verkligheten, dags att lägga ner datorn i väskan tillsammans med busskort och plånbok. Klockan ställs även på 5.45.
Tack alla inblandade för en fantastisk sommar, nu tar vi nya tag och gör resten av året lika bra!