Ångra aldrig något som en gång har fått dig att le.

Så sant som sagt. Att bara blicka framåt och leva i nuet hat varit mitt liv ett bra tag nu och ja, det är jävligt skönt. Men, det finns alltid undatag. Sitter och funderar på mitt liv i största allmänhet ljust nu, och för er som känner mig vet om att jag har gått igenom en hel del väldigt tuffa saker. Trots det kan jag konstatera att det har kommit positiva saker ur allt. Det är fruktansvärt skönt att kunna stå för det när det gäller vissa saker som jag aldrig jag trodde skulle se något positivt ur igen men det gör jag. Att leva för min framtid och låta mitt förflutna bli min styrka och erfarenhet är något jag har fått lära mig och fortfarande håller på att lära mig. Lättare sagt en gjort men har tack och lov en underbar vän som stöttar mig till 110%!

Så sent som igår fick jag reda på en sak som jag tog jävligt hårt men istället för att gräva ner mig sträckte jag på mig och konstaterade att det var på tiden jag fick reda på det och det var bara en tidsfråga innan jag skulle få det konstaterat. Klart det är jobbigt men samtidigt väldigt skönt att få reda på varför jag mår som jag mår osv. En förklaring på något jag har sökt en förklaring på länge!

I övrigt rullar mitt liv på som vanligt. Har lov just nu och har tid att göra massa kul saker utan att behöva stressa. Fattar inte att jag har hunnit med så mycket saker som på så kort tid som jag har gjort dessa dagarna. Framför allt inte denna dagen. Vaknade klockan 6 imorse och var på bra humör för första gången på jävligt länge på morgonen. Brukar ha lust att slå ihjäl någon eller något haha, underbart morgonhumör! Satt till och med och åt frukost med mamma, som för övrigt är awesome, och det har inte hänt på hur länge som helst. har det väl hänt har vi försökt mörda varandra eller något.. (Båda har lika underbart humör innan vi vaknar till.)

Don't look back in anger!


Nu ska jag fortsätta kolla på tv och hoppas på att mitt rum är städat imorgon när jag vaknar.. Aja, tänder lite ljus och myser ner mig i sängen så ser det i alla fall fint ut från mitt perspektiv haha! Sov gott.


2011, mitt år?

Är det mitt år ? Det känns i alla fall som det. Äntligen! Idag har jag bara gjort massa roliga saker. Skolan, stallet, shopping och saga. Saga och jag har hunnit med att göra en jävla massa skit i dag men det skriver jag om efter jag har visat er bilder haha.
Aja, redan i skolan började min dag ganska kul. Skulle egentligen ha körning med häst men eftersom jag har extrem jävla fågelfobi så våga jag inte det då där är massa höns.. Så istället blev det hoppträning på skeppet, Califano som han egentligen heter. Seg var han men nät vi väl fick upp farten slutade men en jäkligt tekninsk bana på 1.10-1.20. Askul med tanke på att jag kan vara lite höjdrädd då och då. När jag kom hem från skolan åkte jag till stallet och fixa samantha som låg och solade i hagen och tyckte det var perfekt att ligga ner och äta och bli kliad i pannan haha. Glidare ;)

Nu till ännu roligare saker, intern humor på hög nivå men bilden säger väl det mesta!? ;)




Nu snackar vi om att bjuda på sig själv! Under kvällen gick något jävligt snett och kameran åkte fram och säg vad vi inte gjorde. var ju tvungna att prova våra nya saker så dom sitter perfekt imorgon haha! Nörden och spöket, lady gaga och duvan, Kissen och kattjävlen. Kära barn har många namn! Hela kvällen gick åt till att prova kläder och fixa massa saker inför morgondagen. I love it!

Dags att sova, tandläkaren på morgonen och plåtning på kvällen. Sov gott, puss

What are words?

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

What are words - chris medina
Underbar låt!




Sommaren 2009


Idag har jag hunnit med en jäkla massa på kort tid, eller ja inte så mycket mer än vanligt eftersom jag tvunget ska ha tusen järn i elden samtidigt ;)
Tog mig i alla fall till skolan idag och när jag kom hem så red jag, gjorde en liten make over(dvs fixade hår, ögonbryn osv), planderade massa skit med saga och spenderade kvällen där, plugga och träna! Måste säga att jag tar mig tid till saker fast att jag egentligen inte har tid .Menmen, jag gillar att hålla ett högt tempo dock är det tyvärr inte lika bra för mig i längden men som sagt, ,man lever bara en gång! Imorgon hoppas jag på att det är fint väder så jag kan fixa lite nya bilder på håret och blir det inte det får jag helt enkelt vänta tills fredag och få riktigt grymma bilder istället ;) Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med skolan imorgon och på eftermiddagen ska samantha hoppas av jossan så kan eventuellt bli bilder ifrån det om mamma följer med och kollar.

Sov gott

Nu börjar saker bli riktigt bra!

4 fotograferingar och en visning på g! :)




I skrivande stund gick det från 3 till 4 fotograferingar och det gillas skarpt!

Waste of time ;)

"Ät, sov, ta det lugnt och stressa inte!"
Vad gör jag? Äter iaf som jag ska men sover dåligt och stressar som ett as. Ta det lugnt vet jag inte ens vad det är! Rida, powerwalka eller springa ska göras varje dag, gärna alla tre sakerna med haha. Kanske borde börja tänka på min kropp men varför? Jag mår bra och varför ska kroppen hindra mig från att göra saker jag tycker om? Vaffan, jag lever bara en gång så lika bra att köra på och se glad ut :)



Framför kameran passar mig bättre än att vara bakom!

Idag har jag haft ännu en dag som börja rövdåligt och blev bättre. Kom inte upp ur sängen förrens vid lunch och efter det tog det ett bra tag innan jag blev människa. Jag kan ju tycka att det räcker att jag var/är yr och känns som att jag ska svimma när jag reser mig men nedå, lyckades göra något med ryggen inatt med så den smällde satan och idag gör den väldigt ont. Min vanligt tur haha ;) Det har dock inte hindrat mig från att sitta hos saga och dricka Chai-te och njutit av solen på henns balkong. Riktigt härligt! Jag gillar mitt liv, det är härligt och bra :)



Men, man kan ju vara både framför och bakom med som jag provade här!?

Just nu sitter jag och funderar på om jag skulle ta och sälja min kamera. Det är roligare och stå framför den och dessutom är jag bättre på det. Min kamera ligger mest i sin väska och tappar värdet och används den så är det när mamma fotograferar när jag rider/i stallet och då är den ändå för komplicerad för henne. MEN, när jag väl får för mig att fotografera vill jag ju ha den? Men hur ofta händer det? Typ aldrig.. Innerst inne känns det ändå lite dumt att sälja den men tappade intresset som fan när den andra blev snodd/söps bort av en viss person. Och där kommer vi till hinder nr två, jag tjatade mig till kameran och fick den tillslut och den känns inte så jävla snällt att sälja den tackvare att jag vet om att personen i fråga la ut en hel del pengar på den. Egentligen hade jag bara kunnat skita i det tja, är nog mest en dålig ursäkt till att jag vill behålla den haha!  Vadå waste of time att skriva om en kamera?!


Onödig update!

Imorgon är det måndag och sista veckan innan påsklovet. Underbart! :) Dessutom har jag bara en fyra dagars vecka för på fredag kommer jag vara ledig och förhoppnings få en jävligt kul dag framför kameran! Denna helgen har varit lung och skön men ändå kul. Just nu ligger jag i sängen och kollar på tv men hittar inget kul att kolla på så då var det bara att passa på att skriva ett onödigt litet inlägg.

Samantha Fux
9 april 2011. spänd men fin :)







Idag har jag inte gjort något speciellt mer än haft lite gäster här hemma och som vanligt ridit och gått en sväng. På tal om att rida så börjar samantha bli riktigt fin i kroppen igen och är en stjärna i dressyren!

Redhead

Vissa dagar blir inte som planerat men kan bli bra ändå! I natt fick jag sjukt mycket näsblod osv och imorse kunde jag inte stå på mina ben pga yrsel osv. Att överhuvudtaget försöka äta kändes lönlöst men tvinga i mig mat. Där sprack min dag, trodde jag. Visst, jag kunde inte åka till skolan, träna eller rida idag men istället har jag haft en mysig kväll med en underbar vän och det är aldrig fel :) Nu hoppas jag dock att jag ska piggna till och må bra imorgon så att jag kan vara med på shown i skolan osv men vågar inte hoppas på för mycket. Väldigt tråkigt att kroppen käftar imot mig så pass mycket som den gör men inte fan ska den få knäcka mig! Nu ska jag försöka sova, natti :)


 

btw, nu är jag rödhårig haha :) Eller ja, mörkrött/brunt beroende på ljuset.

I love you dad <3

I know an angel was sent just for me and I know I'm meant to be where I am!



Vila i Frid Kurt Stuhr
11/4 1958 - 7/4 2002
Förevig älskad och saknad


Jag finner inga ord, allt är bara så overkligt trots att det har gått så många år. Kommer man någonsin kunna förstå att ens förälder inte finns längre? Tror inte det. Något jag vet är att han alltid är med mig och kommer alltid att vara. Han finns i mitt hjärta och minnena kommer alltid att leva kvar. En sån underbar och snäll människa som pappa kommer jag troligtvis aldrig träffa igen. Det gör ont, fruktansvärt ont att veta att han är borta. Varje dag undrar jag hur mitt liv hade sett ut om han fanns vid min sida och framförallt hur vår familj hade sett ut. Allt kan förändras på en sekund, ett sista andetag och allt slutar. I samma sekund försvann även en stor bit av mitt hjärta.
Jag älskar dig <3

In hopes you're on the other side talking to me too.

Alla har rätt till att låta tårarna rinna ner från kinderna ibland och idag är det min tur. Det finns en saknad inom mig som växer mer och mer för varje år och det värsta är att veta att man inte kan göra något åt det som har hänt. Av dom närmare 7 miljarder människorna på jorden var det just du som var tvungen att försvinna från oss. Varför? Du som älskade livet och allt vad det innebar slets ifrån det för tidigt. Vi fick låna en ängel och det var inte vilken ängel som helst utan världens finaste och bästa pappa. Det finns tusentals frågor jag vill få svar på men som jag aldrig kommer få svar på. Trots det hoppas jag på att få det en dag, för jag vet att vi kommer träffas igen!
Jag älskar dig och kommer alltid att göra det!
Pappa <3




Du gav mig allt ett hjärta kan.