Helgen!

Då var denna helgen också slut!

I fredags firad jag och alex 9 månader, tack för rosorna älskling! Skulle egentligen ner till rackis men vi tyckte det va försent att gå ner där. Tråkigt värre menmen, dagen blev inte riktigt som planerad men vi överlevde det med ;p

Igår va vi i perstorp på tv-spels kväll hos Rille, blev mest att jag pratade med petro och mobbade alex för att han la sig, fjolla!

Sen kommer ju den inte så roliga dagen som kallas söndag.... Har spenderat den i stallet, va ute och gick en runda med samantha som mest dansa runder och tyckte allt var farligt.. Jaja, vi kom iaf hem i samma skick som vi lämnade stallet :p Efter det gick jag upp på klubben och kollade på tävlingarna, sepe kallt :s

Nu ikväll har jag gjort klart ett svenska ab. medans alex spelade innebandy. Passade även på att kolla lite på sändningarna från globen :) Sist men int minst, nu när jag kom hem städade jag rummet, tror det eller ej men man ser faktisk golvet!

 

Dax att sova, ciao!


jävla dator!

hade nyss skrivit ett sepe långt inlägg om dagen men givetvis så sket det sig precis som allt annat...

allt är bara så jävla jobbigt :(

Hur ska man må ? Jag orkar ingenting längre, är allmänt trött på mig själv.. Når inte alls upp till mina egna krav på hur jag ska fungera och prestera både i skolan, i stallet och ja lite överallt i samhället. Så det blir bara en ond cirkel av allt, ja stannar hemma för att jag mår dåligt, får ångest för att jag inte har varit i skolan/ridit och därför pressar jag mig själv så att jag ska orka med det nästa dag. Gör jag det ? Nej, får då blir det bara ännu jobbigare för jag trycker på mig själv för att jag både vill och måste dit. Men nehe, inte fan kommer jag dit då i heller. Jag mår bara sämre av att sitta hemma men vad ska man göra när man inte har någon ork till att göra det man vill ?

Jag vill göra så mycket men ja har inte ork till det så det ända man blir är bevsiken! Det jag mest av allt vill göra nu är att åka upp till stallet och rida och sen bara lägga mig när och kolla på en film med älskling!

allt är bara så jävla jobbigt!

attention

It's not what you said
It's the way you say it
It's not what you did
It's the way you do it
Sick and tired of needing your attention
I chose to be lonely than live without your
Attention

I'm standing in the pain
That's smothering me
It's more becoming my own blood
Why can't you see?
That I'm starving for your love
And I need attention
Or I'm gonna die