<3

This years love had better last
Heaven knows it's high time
I've been waiting on my own, too long
When you hold me like you do
It feels so right, oh now

<3
Fast att du var utklädd till tjej, irreterande och "smått" onykter lyckades jag fastna för dig. Trots att du smsa mig på morgonen dagen efter trodde jag att du skulle förbli ett engångs strul. Dagarna gick och Robin och Tobbe tyckte att jag skulle satsa på dig men dom fick alltid samma svar "han var bara ett engångs strul, vf skulle han vilja ha mig ? Det var fan bara en kul sak" .. Sent på fredagen fick jag ett sms "Hur är det? " Jag svarade antagligen lika irreterat som första gången för jag skulle upp klockan 06.00 och åka till GBG dagen efter, ett sms blev snabbt 150 (!!) sms den nattan... Ingen sömn men det sket jag i efter ett tag, han var precis lika trevlig som när jag träffade honom! :) Väl i gbg lyckades jag bli sjuk och tappa rösten så smsen från Alex rädda min dag, folk undrade vem jag smsade med men dom fick bara ett kraxande svar "en jag träffade på popkorn i onsdags". Vet inte hur många gånger jag fick säga den meningen innan dom hörde vad jag sa då jag hade tappat min röst nästan helt.

The tivoli 18 februari 2009, det var planerat att jag skulle åka dit men under dagen började jag inse att jag inte skulle hinna. Hade 2 hästar att rida så var helt säker på att den kvällen skulle gå i kras, men efter att ha ridit alalippa bestämde jag mig för att inte rida Samantha för underlaget var så dåligt. Tiden var fortfarande väldigt tight men jag gjorde mitt bästa för att hinna, 10 minuter innan tåget skulle gå blev jag klar. Stressade som en idiot ner till stationen så jag hann precis med tåget. Den kvällen var starten till ett helt nytt liv.. Jag träffade massa underbara kompisar, hade en kanon kväll som jag sent kommer glömma. Efter att popkorn var slut fick Tobbe en ideé om att vi skulle följa med Futi och efterfesta, sagt och gjort. Saker gick inte helt som planerat men vi hade kul ändå , och så hittade alex mig.. Iklädd jeans och skinnjacka stod jag och Tobbe lite bakgrunden med pratade. Jag frös som fan när vi väntade på var vi skulle ta vägen. Tjof sa det och en Alexander Persson kom fram och började prata med oss, det stog inte många sekunder innan Alex kläckte  ur sig fryser du ? och la en arm runt mig. Jag och alex började gå mot stället vi skulle till. Tobbe kom ikapp oss och alex fastnade med några andra. Vägarna var ishala så när resten av gänget skulle gå över gatan kollar jag och tobbe på varandra och säger "vem kommer trilla först ?" båda två var helt säkra på att det skulle vara alex. Och mycket riktigt blev det så . Kvällen gick och slutade med att jag, alex och några andra gick upp till hans lägenhet. Dock kunde jag inte stanna så länge för jag skulle upp och träna på morgonen. Den kvällen blev början på något underbart :)<3


Jag älskar dig Alex <3


Grillkväll :)

I lilla Klippan har det varit riktigt fint väder idag :) Så det blev en mycket trevlig grillkväll hemma hos Elin ! Innan älskling och Kennie kom dit satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord innan vi började laga mat. När alex och kennie kom dit var där inte en enda lugn sekund längre, som det brukar vara dådå .. Haha.
annars har det inte hänt mycket mer än att jag red ut en runda med Diana , gick helt okej, samantha har bara lite mysko  saker för sig ;p  Fin är hon iaf!

Nu ska jag iaf sova, nattinatti :D


alexander persson

Jag älskar dig <33


02.25, jag skulle gjort en volt ner i bingen för ett tag sen :p

Tjena alla glada :D
Denna helgen har varit riktigt trevlig! Hbg festivalen och avskedsfest hos Linus som flyttar till malaga. 3 roliga dagar resulterar att man är heeelt död, som sagt, borde gjort en volt ner i bingen för ett bra tag sen :p Fast det där med att fälla ihop datorn och lägga den ifrån sig är riktigt svårt ibland :p menmen, denna helgen behöve jag verkligen efter lite motgångar tidigare denna veckan...

Den bjuder jag på xD


Sov gott, ciao !! :)


:'(

I thought she was happy, but I was wrong...

Som vanlig hade jag fel igen... Snart är det väl lika bra att ge upp allt.:'(


Tack som fan...

Jag är så jävla trött på att alltid ställa upp och anpassa mig till andra, men vad för jag själv ut av det ? Inte ett skit! Jag är antagligen en person som duger när alla andra gör något annat eller inte är hemma osv .. Är det konstigt att man tycker att man inte räcker till ?

Nu ska jag ut till stallet och fixa till där sen får jag se vad som händer ikväll... är inte spec sugen på att träffa någon alls nu.

vad är det som händer !?

Jag borde egentligen vara super nöjd med mitt liv.. Världens underbaraste pojkvän, superfin häst, nice med kläder osv.. Men det är så mycket under ytan som inte syns, hade jag själv visst hur jag mår hade jag nog försökt förklara det men det funkar inte... För jag vet inte hur jag mår!! Ena sekunden är jag glad och andra är jag nerstämd eller sur.. Om jag hade försökt att inte tänka på allt som händer runt om mig hade det säkert underlättat men det är inte alls lätt att göra det, det är snarare omöjlig. att försöka tänka positivt hela tiden är en av dom svåraste sakerna som finns!
Det är iallafall tur att jag har samantha och alex... Visst är det mycket jobb med Samantha men hon ger också en så mycket positiv energi! Utan alex vågar jag inte ens tänka på hur mitt liv hade sett ut,  jag har sagt det innan men säger det igen.. Han är helt underbar :)

Nu ska jag iaf sova eller något... ny dag och nya tag imorgon. Natti Natti!Sommar !?

Ännu en gång ska jag ge mig på att FÖRSÖKA BLOGGA VARJE DAG! Lycka till eller något..
Mitt liv rullar väl på som vanligt, förutom att det är lov :) Stallet, alex, kompisar, festa osv... Love it!
Är iofs ganska irreterade för tillfället men så kan det gå.. Nu ska jag iaf ner till ica igen och fixa lite saker så jag kan göra pasta carbonara :)

CIAO :D

...

oavsett om du ligger ensam med honom i sängen , så är det nästan alltid någon som har legat på samma plats som du tidigare, & det kommer nästan alltid vara någon efter .
Och oavsett vad han säger , så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak till hon som låg där förut.