live it, learn it, love it.

 

Man lever bara en gång och livet är ett spel som alltid slutar med game over.

Se till att spela det rätt och gör det till det livet du vill ha, ingen annan kommer göra det åt dig.

Keep fighting

:)


Du är känslosvall, jag är känslokall.

Börjar åka djupare ner. Ingen ork. Bara en jäkla smärta med gårten i halsen och tårar i ögonen.


Kom precis upp från sängen och ännu en gång har jag sabbat en dag till. Hinner fortfarande till körskolan så ska snart hoppa in i duschen och åka dit. Blir så fruktansvärt trött och ledsen när dessa dagarna kommer. Ingen vid ens sida som förstår i heller, på gott och ont. Vill inte bli behandlad som att jag är sjuk men samtidigt hade det varit skönt med någon som förstår att man inte är på topp. Ska hoppa in i duschen nu, ringa några samtal och åka iväg efter det.

Har precis sökt lite jobb med, måste ha något att göra i sommar så det inte blir som  i somras, att jag grävde ner mig totalt. Gillar inte att vara ledig för länge.
Ska kontakta skolan med. Så mycket som inte riktigt fungerar nu som jag håller på att pussla ihopa. Lättare sagt än gjort men brukar klara saker och ting ganska bra själv så hoppas att jag gör det denna gången med fast att jag mer än gärna hade haft en hjälpande hand och någon som puschade mig just nu. Det kommer bli bra i slutänden, det vet jag :)




Där är en sjöjungfru, här är ett odjur
där blommar fyrklöver, här växer otur
du är känslosvall, jag är känslokall
du förändrar allt!



Love and hate


Snooooze....

Känslan av att ligga i sängen och stirra i taket och inse att ännu en natt med för få timmars sömn är här känns sådär bra. Har fått svårt för att sova själv igen. Lyckades iofs bara sova några få minuter inatt trots att vi var tre stycken under samma tak. Berodde mest troligt på att jag slogs av en värk och kramp i hela kroppen men främst i ryggen som inte var av denna världen. Två snarkande personer runt om en är inte heller så kul men någonstans innerst inne ganska charmigt med tanke på hur hårt dom troligtvis sov.

Tänt lite ljus nu och satt igång Gossip girl. Ibland måste man mysa till det lite :) Hoppas jag inte bränner ner lägenheten om jag somnar.. Återstår att se, man måste chansa ibland. Bara värmeljus så bör inte vara någon fara.

Klockan ringer om några timmar och då bär det av mot skolan och sedan körskolan. Massa pluggande med andra ord. Hoppas på att jag inte ska ha fullt lika ont när jag vaknar så jag kan träna lite intensivare efter allt plugg. Dags för beach 2012. puss

Känns som att mitt försök att peppa mig själv på morgonen kommer gå sådär bra när alarmet går igång.




High heels, en sann kärlek!

Landade i den där lilla byn som heter klippan idag. Bara varit hemma 5h den senaste veckan och det är jag minst sagt glad för. Finns inte många ställe som är så tråkiga och gråa som detta. Det enda jag har saknat är min underbart sköna säng, den känns plötsligt stor när man är van vid att sova med andra och är själv nu. Perfekt att passa på att kolla på lite Gossip girl och plugga lite då.

Hann in om väla efter skolan och woops, ännu ett par high heels med 14cm hög klack fick följa med hem. Svarta med lackad klack och platå, har haft ett par likadana innan men efter en lite lagom vild natt i Falserbo i somras fick de nog och sa upp sig. Det finns som sagt en enda sann kärlek, high heels! Sviker aldrig en, bara jag sviker dom genom att springa runt på kullersten och asfalt lite för ofta, eller som i falserbo, allt från stranden till grusvägar, gräsmattor och asfalt! Haha :)

Nu ikväll har jag varit hos tandläkaren och efter det passade jag på att springa en runda innan jag mötte upp E och gick en runda och diskuterade bla. bröst i några timmar över kaffe, trevlig! Dags att leta sig mot sängen snart antar jag, vänt på dygnet och sabbat mina sömn och matvanor ganska ordentlig den senaste tiden. Inte alls bra men det kommer väl till sin rätt snart igen.



På promenad genom stan.

Befinner just nu mig i Halmstad. Har varit uppe och pluggat, druckit på tok för mycket kaffe och är allmänt seg men ändå pigg nu.

Sitter och kollar på film med ett trevlig säng just nu och har nyss ätit en riktigt god middag osv. Funderar fortfarande på hur jag hamnade just här? Lite spontanitet är ju aldrig fel och alltid kul att träffa lite nytt folk. är fortfarande ganska slut efter GHS men så värt det :) Kollar på Hangover, känns som en passande film just nu haha.


Bildbris på iphonen men tåg och kaffe är väl jag idag. Inte okej att somna på tåget och vakna i varberg och dessutom lyckas hälla kaffe över sig på vägen tillbaka till Halmstad. Undrade ett bra tag varför jag överhuvudtaget gick upp ur sängen när det hände.

image description

Hemma!



Kom nyss hem. Sliten som bara den och ska slänga mig i sängen nu för imorgon bär det av mot Halland, Halmstad och nya äventyr! =)

På väg hem och king size!

Lämnat Göteborg, scandinavium, svenska mässan och gothia towers för denna gången. Är riktigt trött efter några långa men roliga dagar.
Avslutade dessa dagarna med en King size räkmacka på heaven 23, tummen upp :)

Sov gott!



Göteborg Horse Show 2012

Uppe om på hotellet och packar. Inne på arenan (scandinavium) pågår just nu Rolex FEI world cup i hoppning, spännande! Ska snart gå in och kolla lite. Har inte haft tid och lust att sätta mig vid datorn dessa dagarna mer än nödvänlig och näten är överbelastade här så har inte blivit något bloggande från iphonen heller.


Har i alla fall haft några bra dagar och alltid kul att stå på mässor och träffa massa nytt folk. Man kommer alltid hem med någon bra kontakt och vän. Känns som att det varit bra interesse ang. underlagen med. Börjar komma in lite i det nu igen, inte okej att man glömmer saker så snabbt när man inte håller på med detr regelbundet. Som sagt varit en bra helg med allt från party, shopping till försäljning. Detta har helt enkelt varit några riktigt bra dagar :) Nu ska jag packa ihop det sista innan jag går ner och kollar på tävlingarna och efter det är det dags att checka ut och plocka ihop montern. Kommer bli en sen kväll!

Såhär såg det ut när vi var kom hit i onsdags. Efter några timmars jobb var montern mer eller mindre redo inför Euro horse och göteborg horse show. Lite fix för att förbättra det under mässan så allt blev tip top.




Fredag under pågående mässa, tur man vet om att T fottar en :p





Torsdagen och världens sämsta bilder, sorry!
+7 grader, strålande sol och vindstilla så en del av lunchen spenderades ute!




Lördagens sköna outfit. Min kropp älskade mig när jag bytade ut heelsen mot easytone!
Köpte skärpet här uppe med, stilrent med en twist.




Tyvärr tråkiga bilder då jag lämnade kameran hemma. Kommer fler med tiden.

Gothia towers

Befinner mig just nu i sängen på hotellet. Varit en lång dag och ska snart upp och börja jobba igen :) kommer mest troligt komma lite bilder på hur montern ser ut osv under dagen imorgon. Även mig i rollen som försäljare då, intressant haha.

Skönt att befinna sig i göteborg nu i alla fall. Älskar denna staden och Göteborg horse show är alltid kul. Dags att springa till 7eleven och köpa en tandborste nu. Glömmer alltid att packa med något. Sov gott :)


Aj

Har en sjuk värk just nu. Gör så jävla ont att jag inte vet vad jag ska ta mig till riktigt, vrider och vänder på mig i sängen. Pluggar i lite skön musik i öronen och glädjer mig åt att jag åker till götet snart :)

Foto: Mathilda Ahlberg


Instagran

@ fridastuhr
Foto Mathilda Ahlberg :)


Natten är ung

Och klockan är bara barnet. Jag spårar ur och är Övertrött. Nyss gått över en mil med en härlig vän :)


Tre väskor redo

Tre väskor packade och redo för göteborg! Nu är jag på g till ängelholm för att spendera natten där och åka därifrån mot götet imorgon. Har hunnit med att hälsa på min kära häst idag, kärt återseende efter att inte ha vart där på en månad.


Dream

Precis lagt mig i sängen efter en trevlig dag. Lunch och shopping i Helsingborg slutade med att jag kom hem med två nya set underkläder, kärlek.

Upp tidigt imorgon (idag) och fixa lite allt möjligt, tvätta och packa med. Sov gott :)