23 juni 2010

Jahapp.. Roligare dag finns det ju.  Vädert är kasst, jag mår illa och min dator är i sönder så jag sitter helt ensam hos alex.

Ska ut till stallet när mamma kommer hem men tänker inte gå med samantha som jag hade tänkt, är helt av banan idag :/
Hon har iaf varit så sjukt fin de senaste gångerna jag har ridit henne :) Min lilla stjärna, undra vad jag hade gjort utan henne ?


How to save a life

Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life


Någonstans på vägen förlorade jag en vän, en förälder.
Hade jag bara visst hur jag skulle rädda det livet hade jag gjort det. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig men något jag därimot vet är att pappa är med mig hela tiden och har en hjälpande hand i mitt liv. Så många gånger jag har varit med om saker som hade kunnat sluta i det värsta och kommit undan med småsaker eller utan något alls. Jag har haft en himmla änglavakt i många situationer och jag vet vem det är.

I love you Dad <3


blööööö

Sitter och segar i soffan, så tråkigt väder och mitt huvud håller på att sprängas.. Skulle egentligen festat hos
Louice idag med det blev tyvärr inget pga mitt huvud :( Tråkigt men sant. Så ikväll får det bli en myskväll istället.

Samantha fick vila idag med, ösregn och åska rider jag inte i. Därimot ska jag vara med på blåbärshoppning imorgon. Andra gången hon hoppar bana så ska hoppa 60 cm.

Nu orkar jag inte skriva mer för har ingen insperation och skriver superdåligt idag..


CIAOLivet är fan inte rättvist..

Tänker på er <3Lov :)

Nu är första dagen på sommarlovet avklarad och jag har faktiskt gjort en hel del.
Åkte till HEP(en ridsportsbutik här i närheten) och familia med Pilla och rebecca i eftermiddags och efter det åkte jag till stallet. Fixade till samantha och red osv. Samantha har ÄNTLIGEN lär sig att rygga. Tog "lite" tid men nu har hon iallafall fattat vad hon ska göra :) Skulle egentligen varit med på pay and jump idag men kände inte att jag hade ridit tillräckligt mycket förra veckan för det så mamma får hoppträna mig imorgon istället. att ha en mamma som själv har ridit och tävlat osv är guldvärt och hon har hjälpt mig riktigt mycket med samantha. Tyvärr så vill hon inte rida samantha ännu men det kanske kommer. Hoppas på det för vet om att det verkligen är hennes typ av häst. Hon pratar alltid om hur lik hon är mille(mammas gamla häst) osv.   

Och just det.....
ÄNNU en gång befinner sig en tam duva i stallet och det är allt annat än kul... Går på helspänn hela tiden och är säker på att den ska döda mig eller något i den stilen. Sjukt äcklig är den. (för er som inte vet så har jag en ganska så extrem fågelfobi..)  Fyfan säger jag bara! äckliga jävla duva! Dom andra i stallet får slava till mig och gå på duvjakt osv så jag vågar fixa med fodert osv xD Och är den där så får dom antingen jaga bort den, hämta saker osv.. Jag hade nog dödat mig om jag var i deras kläder.ÄNTLIGEN!


Who says I can't be free
From all of the things that I used to be
Rewrite my history
Who says I can't be free


Jag säger bara äntligen! Imorgon är det den dagen jag har väntat på väldigt länge, att gå ut grundskolan och få starta livet på "nytt". Det är trots allt med en tår i ögat jag kommer gå ut imorgon med den lär troligtvis mest bestå av lycka och en otrolig lättnad. Dock är där några personer jag kommer sakna och även några lärare som har stöttat mig mycket de senaste åren.
Men steget över till gymnasiet och ett steg närmare verkligheten ska bli otroligt intressant och framförallt KUL! En ny start på livet, lämna skiten bakom sig och bara se en bättre framtid ;)

och, ge mig sommar och sol nu!!!!!!FridaStuhr


jag tävlar hos..http://showjumper.blogg.se är för övrigt en blogg som jag gillar skarp och följer på bloglovin' osv :)