Härligt! :)

Gårdagen blev en väldigt lång dag så att skriva här när jag kom hem fanns det ingen ork till. Åkte upp till Göteborg vid 5.20 på morgonen och kom hem ganska exakt 12h senare, in i duschen och en liten mini vila innan jag mötte upp Lina och hade en mysig kväll i Hbg trots massa regn och lite åska.
 
Allt uppe i Göteborg var verkligen superbra och väldigt givande. Satte mig på tåget hem och har ännu en gång konstaterat vad jag vill hålla på med efter skolan och vad jag ska läsa vidare till. Alltid intressant att få jobba med människor man i princip drömt om att få jobba ihop med en dag och igår stod jag där och hade en grym dag i tillsammans med en person jag verkligen ser upp till. Underbar dag helt enkelt.
 
 
 
När jag kom hem sådär vid 00.30 och ögonen gick i kors av trötthet var tanken glass och en film i sängen, somnade efter 10 min haha! Dags för mig att klä på mig och gå till tåget nu. Klackarna ska sättas i taket i Båstad ikväll!

Mot Göteborg!

Hoppade på tåget mot Göteborg för ca 30min sen. Frukstansvärt trött och håll på att åka iväg i joggingbyxor, hade nog aldrig förlåtit mig själv om jag åkt till ett jobb iklädd det, minst sagt en mardröm! Ska som sagt till Göteborg och jobba lite idag, hoppas på att hinna med att springa runt och shoppa lite med så 6h tågresa ToR känns lönt. Minns inte sist jag var i kära Götet utan att jobba, måste bli ändring på det så fort det blir bättre väder. Helt underbar stad ju!
 
 

Att vilja är att kunna.


Ni vet den där känslan när man är så oförskämt glad och bara vill låta leendet ta över världen. Exakt så känner jag egentligen men vågar inte göra det, varför? Precis som det inte är okej att vara glad fast att man är det. Jag har alltid sagt att man inte ska klaga på saker om man inte själv tar tag i det och gör en förändring, idag har jag tagit tag i en sak som kommer förändras. En sak jag faktiskt mår dåligt pga. fast att jag verkligen inte pratar  högt om att jag mår dåligt över det. Mitt i lyckad med musiken på högsta volym i öronen och min löjliga powerwalk-stil så slog det mig att jag verkligen måste ta tag i fler saker för att sakta men säkert sluta grubbla över andra saker som påverkar en lite smått då och då. Att vilja är att kunna, så kommer det alltid vara! :)

Lycka!

Andas ut och kan äntligen skrika yes! 
Helsingborg med mammsen idag och nu är allt klappat och klart och jag ser fram emot kommande tid. Ska bli så sjukt skönt när allt verkligen är klart men andas i alla fall ut och har allt klart inför det nu. Ska dra på mig mina träningskläder och ta en promenad längs norra hamnen och standpromenaden, riktigt skönt om det fortfarande är lika vindstilla :) Så ser ni en lycklig tjej komma gåendes så kan det vara jag!
 
 
 

Good night?

Som vanligt är klockan på tok för mycket och jag är för pigg för mitt eget bästa. Borde åka iväg och jobba några veckor igen, iofs höll jag mig vaken till 3 på nätterna fast att jag började jobba vid 7.30.
Nattmänniska, oh yes!
 
Har i alla fall haft en skön dag.Vaknade och mådde piss så la mig på soffan och kollade på tv en stund innan jag piggnade till och lagade mat för ett par dagar framöver, vuxenpoäng. Kvällen spenderades inom Hallands gränser mitt ute på landet. Så underbart att sitta ute på altanen och se hur solen sakta går ner över allt bara är lugnt och stilla. Alltid trevligt med härliga vänner med, helst när man får kaffe och daimtårta bara för att man kommer och säger hej.
Just nu har fåglarna börjat kvittra utanför fönstert och jag hoppas på att somna snart så den där dagen jag väntat på ett tag kommer, helt sjukt att tre månader har gått så fort.
 
 

If you feel it, say hell yeah!

 

This song is about you- Olly Murs

Saying things you never thought
That were on my mind
Let the truth pour out
Cause I'm tired of the games
 
Olly och Ed Sheerans musik spelas flitigt just nu, grym musik och välskriva texter! :)

Gossip Girl nerbäddad i sängen är också helt okej.
 

.


Sov gott.

Nyduschad och har precis bäddat ner mig i sängen. Riktigt skönt att gå de där 4km på 30 min ikväll och det ska faktiskt bli skönt att förhoppningsvis somna i tid.
Imorgon väntar eventuellt en plåtning och på kvällen lutar det åt en runda någonstans med en härlig vän och lite käk. Som vanligt sämst på att planera men vill bara att morgondagen ska gå fort så att jag kan få allt avklarat på torsdag och komma ett steg närmare att förverkliga det där jag velat nu i några år, spännade :)
 

smygstart!

Slut på att lata sig! Easytonen knyts på nu och jag ska ta mig en liten powerwalk innan jag klättrar på väggarna.
Go go go!
 
 

Ed Sheeran & Olly Murs

Datorn på bordet, maten på spisen respektive i ungen och toner från Ed Sherran och Olly Murs hörs i lägenheten. Jag är allt för rastlös för att sitta här, tur mitt gymkort har gått ut annars hade jag väl tagit ett mördar pass och trotsat förkylningen som är på g. Känner mig sådär lagom dålig som inte tränat på nästan en månad men uppehåll behövs ibland.
 
Springer mest runt i lägenheten och pillar med lite allt möjligt och hoppas på att grannarna faktiskt hör lika dåligt som det verkar att dom gör. Som vanligt går telefonen varm och twitter uppdateras mest hela tiden. Jag vill ha ett jobb nu, tack! Kolla nyss på programet inför Falsterboveckan och kan ju glädja mig med att jag inte kommer stå på mässan till 21-22 på kvällarna i år då den stänger vid 19.00 nästan alla dagar, skönt. 10 timmar om dagen är ganska lagom :) Dags att fortsätta med maten innan pastan blir överkokt.
 
2008 var man inte allt för stor.

and the feeling..

Your heart's against my chest
Lips pressed to my neck
I've fallen for your eyes
But they don't know me yet

And the feeling I forget
I'm in love now
 
 

Från mitt till ditt.

Tuff dag som äntligen börjat lida mot sitt slut. Skriva under kvittot, plötsligt inte äga sitt hjärta längre och inse att det verkigen inte är min längre kändes ordentligt i hjärtat. Att dessutom gå genom hela Halmstad, känna hur regnet blötte ner hela mig och kämpa mot tårarna var inte speciellt kul. bet ihop och höll masken tills jag kom hem och la kopian på bordet, då brast allt. Verkligheten kom ifatt mig och vjust nu känner jag mig bara tom samtidigt som jag är oehört glad att hon hamna där hon är, underbart ställe där hon får massa kärlek precis som hon förtjänar.
Just nu sitter jag hemma hos P och kollar på en film, dricker te och bara är. Skönt med vänner man bara kan vara tyst hos och ändå bli förstådd. Som sagt en känsloladdad dag men innerst inne är jag glad över att allt är som det är. :)
 
 

jagvillinte!

Andas ut, hoppat över ett tåg men inser att jag måste åka. Sitter på tåget och intalar mig att detta är det bästa samtidigt som hela jag skriker "jag vill inte". Mot Halmstad.
 
4år och ett hejdå?
 
 
 
 
 
 

Slagen hjälte

Ligger i soffan med datorn på magen, en kopp kaffe och telefonen på bordet. Telefonen ringer i ett och ligger på ljudlöst och ser hur den bara ringer utan att ens bry mig om att svara. Jag är helt slut utan att veta vaför, skyller på att jag saknar solen. Måste dock hoppa in i duschen och sätta mig på tåget till Halmstad och fixa en sak, dvs ännu en dag jag spenderar tre timmar på ett tåg för att genomföra en sak när jag kommer fram som tar max 10 min. Känns så fruktansvärt meningslöst men vill man visa framfötterna och ens intresse är det bara att bita ihop och göra det.
 
Igår hade jag trevligt besök både av en fin vän och världens sötaste lilla hund.Jag var helt fast i fotbollen igår så fort det hade passerat första halvlek, spännande! Var i Båstad en runda med och åt gott och mös, fick för mig att vi skulle gå de där 150m ner till hamnen med, 150m senare ångrade jag mig när det verkligen öste ner och mitt paraply sa upp sig.
 
 
Soligt, fint och varm. Vad hände?