Red Jumpsuit appartusI will never let you fall (let you fall)
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all (through it all)
Even if saving you sends me to heaven

Cuz you're my, you're my, my, my true love, my whole heart
Please don't throw that away
Cuz I'm here for you
Please don't walk away and
Please tell me you'll stay, stay


Snart är gränsen nådd.

Inget funkar och allt går bara åt helvete hela tiden .
Har i princip ingen ork kvar och den lilla orken jag har kvar sugs sakta med säkert ur mig .. Skolan har stressat isönder mig totalt på flera olika sätt så jag har tappat verkligen allt. Jag är bara ledsen, irreterad och allmänt förvirrad hela tiden och det blir inte bättre av att inget annat runt om kring fungerar. Men det är väl jag själv som ställer till det.. Vem fan vill vara med en ful och äcklig och störd människa ? Att allt är mitt eget jävla fel hela tiden är ju en sak man får höra x ntal ggr varje dag och det kanske stämmer.
Men jag orkar inte bry mig längre.

Var är alla vänner osv när man väl behöver de ?!


All the same ♥

 

I dont mind where you come from
As long as you come to me
But I dont like illusions I cant see
Them clearly
I dont care, no I wouldn't dare
To fix the twist in you
You've shown me eventually what you'll do
I dont mind
I dont care
As long as you're here


Go ahead and tell me you'll leave again

You'll just come back running
Holding your scarred heart in hand
It's all the same
And I'll take you for who you are
If you take me for everything
And do it all over again
It's all the same

Hours slide and days go by

Till you decide to come
But in-between it always seems too long
For certain
But I have the skill, yeah
I have the will, to breathe you in while I can
However long you stay is all that I am

I dont mind, I dont care

As long as you're here

Go ahead and tell me you'll leave again

You'll just come back running
Holding your scarred heart in hand
It's all the same
And I'll take you for who you are
If you take me for everything
And do it all over again
It's always the same

Wrong or Right

Black or White
If I close my eyes
Its all the same

In my life

The compromise
I'll close my eyes
Its all the same

Go ahead say it

You're leaving
You'll just come back running
Holding your scarred heart in hand
It's all the same
And I'll take you for who you are now
If you take me for everything
Do it all over again
It's all the same


Jag kan inte sluta älska låten.. Så jäkla mycket minne!

why

Varför, varför, varför !?? Kunde jag inte hållt mig på toppen i 3 veckor till! Tydligen inte och ett bakslag som heter duga kom i full kraft istället.

Verkligen allt är jobbigt, stressigt och bara allmänt dåligt. Kan det inte bara bli sommarlov så man kan få en liten paus så man hinner andas.

So lucky so strong so proud!

Puh, har varit igång från 10-22 idag :p Först jobbade jag sen var jag i stallet väldigt länge!
Har fixat lite saker inför morgon dagen, ridit igenom programet, putsat lite och varit allmänt flitigt ;) Efter att jag hade ridit igenom programet red jag ut en sväng med Louice, riktigt skönt väder och samantha var riktigt duktig och tyckte det var superkul :) Imorgon ska jag rida LB:2 så det är väl bara galoppen som inte är helt 100! Lite för ivrig så är mest överallt och ingenstans! Men vaffan, bara vi har kul så är jag nöjd. Det är dessutom min tränare som dömer så det tycker jag är ganska kul eftersom att hon får se oss på ngt annat sätt än just på träningar. Nu sitter jag och älskling och kollar på american pie... eller ja, jag sitter vid datorn och han spelar gitarr. Myspys.


I love you <33


Många bollar i luften!

Ännu en gång har jag lyckats att glömma blogga! En väldigt lätt sak att glömma om man har fullt upp med det mesta.

Skolan börjar lida mot sitt slut och det märks. Denna och två veckor framåt är det väldigt mycket som ska lämnas in, göras klart och ännu fler prov! Stor svenska upg, geografi, ma-prov, nat. prov i fysik, musik inlämning, tyska-prov, eng, källkritisk historie upg osv.. Massor med andra ord.. Inte sådär lätt att hinna med det, hästen och livet utanför skolan och stallet.

På tal om hästen! Samantha börjar bli en riktigt hopphäst nu ju :) Hoppade henne i söndags och det gick finfint och idag fick hon ha ett ordentligt pass med bommar. Det känns som att det där med hoppningen börjar komma på rätt plats i huvudet både på mig och samantha, Övning ger färdighet. Efter 2 år utan hoppning är man ringrostig så det skriker om det, men börjar få in det i kroppen igen.. Tack och lov! Jag tänker inte bli en dressyrtant redan som 16 åring, det kan vänta tills jag är 50 istället :p Skämt och sido, visst jag har en häst som är väldigt fin i dressyren men nu inser jag att jag har saknat hoppningen väldigt mycket. Förhoppningsvis ska hon bli en bra häst i båda grenarna, kanske kan bli lite fälttävland framöver ;) Sorry mamma! aja, men nu ska vi ta en sak i taget :p Först och främst är det pay and ride på lördag, ska rida LB:2 denna gången :) Får se hur det går, bra hoppas jag men det där med snett igenom i galopp bjuder på en del språng i luften när hon vill byta galopp och hon inte får det. Men som sagt, en träningstävling. Det är bara rutin jag är ute efter så det ska nog gå bra :) Älsking ska med så han lär nog filma lite.

Men nu måste jag sova, sista nat. provet imorgon!

God natt :)

Jag och Lacci för ganska exakt 2 år sen
LC+5 åsbo pk
Älskade ponny <3


Oops, i did it again :p

Haha, och givetvis började jag tänka på den gamla låten brittan har gjort :p
Har verkligen inte haft tid och ork att blogga dom senaste dagarna men nu ska jag försöka skärpa mig! Massor av prov har jag iaf hunnit med denna veckan, hela 3 st! 2 av dom tror jag gick bra(eller ja, vet att ett av dom gick sepe bra :D glad som fan!)

Jag slutade iaf redan 12.00 idag eftersom vi hade nat. prov i fysik idag. Så när jag kom hem så gick jag och Zophie ut en lång runda i skogen och där var massa jävla militärer.. Ruskigt läskiga! Stirrade som in i och tja, scary.. När jag kom hem städade jag mitt rum och efter det åkte jag till stallet. Samantha överträffade nog sig själv lite idag, såååååååå fin :D Helt underbar var hon idag! Efter stallet stack jag hem och åt, upp till alex i 5 min innan jag och Zophie körde till stallet och hämtade mina nycklar.. Klant som jag är så glömde jag dom där.. Smart! eller inte. Glömde dom i dörren när jag kom hem från skolan med. Gissar på att det var fysiken som hjärntvättade mig :p Nu ikväll har jag bara myst med älskipälski, i love you =* <3

Nu ska jag kolla på tv en stund sen ska jag sova .


natti :)