Tisdag och om några timmar bär det av till Göteborg.

Sinnesjukt trött och stressad så känner för att slå bordet i huvudet och se om det funkar haha. Kaffe, kaffe, kaffe!  Nästan packat klart, bara allt som behövs innan jag sticker som ska ner och sen återstår det att se om jag kan stänga väskan. Fortfarandra saker som ska fixas med det får vi ta på vägen eller när vi kommer fram till Götet. 
 
Igår startade jag dagen hemma hos Alex, red ut en runda och fick med andra ord en perfekt start på dagen. Efter det blev det Hbg, fixa ögonfransarna och massa annat smått och gott. Promenad, gossip och mys med Ellie på kvällen vilket även resulterade i att två par färgglada heels fick följa med mig hem, materiell lycka! :D Nu ska jag fortsätta med det jag håller på med, puss. 
 
 
 

Fall seven times, stand up eight.

Inget ljus utan mörker. Jag står i mitten nu
Jag kan se det från ovan fast jag är under dig
En prostituerad soluppgång där jag blickar ut
Jag vill kramas och kyssas men du vill knulla mig

Gryningspyromanen - Daniel Adams-Ray
 


Let's go!

 Söndag, den dagen som brukar innehålla lite ångest inför måndagen och kommande vecka. Idag säger jag istället "äntligen söndag!".
Morgondagen kommer spenderas med resväskor, mest troligt en jäkla massa stress och ex antal svordommar men vad gör det när Göteborg väntar på en? Ska bli så förbannat skönt att komma iväg en vecka, jobba och fokusera på att göra sitt bästa och leva livet. Dubbla världscupfinaler (hoppning & dressyr) vilket innebär att där kommer vara om möjligt ännu mer folk än vanligt. Vänner från hela sverige och massa andra trevliga människor lär förgylla min vecka där. Kommer bli långa dagar men let's go! 
 
Gårdagen innehöll många fina vänner och massa skratt. En roadtrip, runda på Harrys och massa skratt och trams efter det hemma hos J. Dags för mig att hoppa upp ur soffan, lite dizzy i skallen efter att ha legat i solen en stund. Mot Alex! Puss
 
 
 

You just gotta be strong.


Kaffe, musik, skrivande & cigg på balkongen. "I'm fine" 
Helvete heller. Jag hatar hur ont saker kan göra både psykiskt och fysiskt, jag är trött på att ständigt vara den personen som man kan göra vad man vill med, femte hjulet men ändå den som får ta all skit och kommer ikläm.. 
 
 

..


Scream & Shout!

I wanna scream and shout, and let it all out! 
Just idag tackar jag fan för att gymmet finns, idag är det en sån dag där allt känns förbannat jobbigt och jag kan inget annat säga än att jag gick ut från gymmet med svetten rinnandes, glad & nöjd. 

Like my f*cking head is full of dynamite.

 I feel dizzy
Like my f*cking head is full of dynamite
 
Foto: Bo Gerbert
 
Hur kan man vara glad & nere samtidigt? Leendet sitter på läpparna samtidigt som tårarna bränner innanför ögonlocken. 
 
Ska snart ta och gå en runda, höja musiken och hoppas att jag kommer på bättre tankar. Nyss kommit hem från gymmet & en trevlig kaffestund i Äholm, hunnit med en hel del idag trots att jag ännu en gång fastnade i sängen "imorse" och kom upp på tok för sent egentligen. Måste börja tänka på packningen inför Gbg snart med, massa kläder som ska packas så man har något till alla möjliga tillfälle. Ja, jag börjar bli lite stressad helt i onödan. 
Summa kardemumma av dagen, berg- och dalbana. 
Puss
 
Dagens Insta-bilder. 
   

Frukost.

Testade att göra bananpannkakor imorse, toppade dom med kvarg & jordgubbar. Jag är en periodare när det gäller mat, just nu är pannkakor & smoothies jag gör i alla möjliga varianter!
 
Bananpannkakor
1,5 banan
2 ägg
(ev. lite dinkelmjöl eller proteinpulver)
 
"Vanliga pannkakor"
1,5 dl dinkelmjöl
3dl mjölk/havremjölk
2 ägg
 
 
 Smoothies
Bara fantasin sätter stopp för vad man kan ha i
 
#thatPower Smoothie
 (Perfekt som mellanmål, lite för "matig" att ha till ex. frukosten för min smak)
Massa bär
banan
kvarg
en äggvita
linför
havregryn 
lite mjölk
ev. proteinpulver
 
 
 

God morgon!

Been so many things when I was someone else
Boxer in the ring trying to defend myself
In the private eye to see what's going on
(That's long gone)
When I'm with you, I can just be myself
You're always where you said you will be
 

http://www.youtube.com/watch?v=fXZuloAmazU&list=PL3Q913qQal6RhZq4eG2zsaW9TL2AMJ9rF

Kaffe & citodon, en sån där morgon jag verkligen inte har saknat.
 Ska snart bege mig ut i regnet för en liten promenad och en runda i solariet. Har en sinnesjuk värk för första gången på länge, inget som förvånar mig med tanke på väderförändringarna. Men icke att den ska få hindra mig till att göra det jag ska. :) 
 
Hade ett grymt benpass på gymmet igår, trapporna var inte att leka med när jag kom hem efteråt och idag lär dom vara ännu jobbigare. Det är kul när man sakta men säkert ökar vikterna och börjar inse att man orkar mer än vad man tror. Leg day, hatkärlek undertiden man tränar & en/två dagar efter . 
Var ute & två rundor med Sandra igår med, 6km i lugnt tempo på dagen och 12km på kvällen. Sjukt fint väder hela dagen igår så riktigt härligt att vara ute och gå, andas och snacka skit! 
Massa träning igår med andra ord, otroligt skönt och snart dags att sparka igång denna dagen med.
The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do
 puss! 

#Fuckaur

Dearly beloved, 
If this love only exists in my dreams, 
Don't wake me up.
 
 
Ligger i sängen med kaffe och försöker piggna till & stänga ute världen lite. Att bli väckt så som jag blev väck idag är inte direkt det optimala om man säger så, fem månader utan ett ord och sen kommer allt på en gång från ingenstans. Denna gången är det tack och lov ingen som kan trampa på mig och för första gången på länge vreds inte kniven om i hjärtat, äntligen är dom där känslorna borta! Känner mig som ett frågetecken men vet mycket väl om varför jag inte bryr mig längre. Saker och ting går åt rätt håll i mitt lilla huvud, jag är glad nu, high-five!
 
Helgen har varit bra och relativt lugn, trion var igång en runda i lördags men som sagt bra en uppvärming inför Gbg . Detta året har gått så sjukt fort, 6 månader sen vi skålade för en kommande weekend där uppe, nästa tisdag är det dags att åka upp för mig och på onsdagen drar GHS igång och det är dags att dra på sig jobbkläderna igen. Dom andra kommer på tors resepektive fredag, längtar.
Måste hoppa upp & sätta igång nytt kaffe nu & ta tag i denna dagen, ha det fint! 

I got a feeling that tonight’s gonna be a good night!

Världens leende på läpparna, humöret är på topp & jag dansar runt i lägenheten till skönt musik! 
Lördag och en kväll med mina favoriter väntar, dom är så otroligt saknade och en uppvärming inför Göteborg samt en favorit i repris är på ingång. Kan det bli mycket bättre? 
Dags att sticka iväg till gymmet och handla till kvällens middag & morgondagens brunch.
Kärlek <3
 

Sov gott!

Här sitter jag och är förvånad över vilken uppmärksamhet "Strong is the new skinny"-inlägget väckte. Jag vet inte vad jag ska säga mer än tack för alla värmande ord! 
 
Just nu är jag bara en människa fylld av kaos i huvudet. Dessa dagarna har varit otroligt tuffa och jag kan säga som så att jag knappt har varit medveten om vad som hänt runt omkring mig men ändå kämpat för att hålla leendet på läpparna. Jag kommer aldrig någonsin förstå att han inte kommer tillbaka, varje dag hoppas jag att han sitter i köket med sin kopp kaffe när jag går upp. Det kommer aldrig att hända, det gör så förbannat jävla ont att jag inte vet var jag ska ta vägen. Älskade pappa, du är saknad av oss alla! 
 
I övrigt har jag hunnit med allt och lite till idag. Ligger som ett sträck i sängen, dödstrött men kan inte sova. Plåtningen idag gick sjukt bra, bilder kommer! Har en plåtning imorgon med, det rullar på nu. Bokade tid för min nästa tattuering idag med, längtar! Det finns trots allt något positivt mitt i denna röran. 
Sov gott. 
 
 
 

I will always be your little princess.

Grattis på födelsedagen pappa <3
 


"En gång hästtjej, alltid hästtjej!"

 
Bäddat ner mig i sängen efter en kväll som spenderats på en pay&jump tillsammans med Alex & Co. 
Helt underbart att dra på sig ridbyxorna och få pyssla med det med innerst inne brinner mest för en stund. Förr eller senare ska jag ta upp ridningen igen! 
 
Önskar av hela mitt hjärta att jag aldrig hade lämnat iväg Samantha, tyvärr finns hon inte livet längre i heller. Hade kunnat göra vad som helst för att få tillbaka henne och fortsätta kämpa tillsammans. 
Trots det ångrar jag inte att jag tog beslutet att lägga ridningen på hyllan ett tag. Den pausen behövdes så jag kunde hitta mig själv lite.
 
Kommer ni ihåg att jag för lite mer än ett år sen trodde att jag aldrig skulle kunna hålla på med hästar igen? Det kommer jag kunna göra! Känns helt underbart att jag valde att trotsa alla läkare och skit som sa att jag aldrig skulle kunna rida, styrketräna etc. igen. "En gång hästtjej, alltid hästtjej!" 
 
 

Falling out of love is hard falling for betrayal is worse.

 
Vem har stulit mitt leende? Jag vill ha tillbaka det! 
Hatar att vara glad ena sekunden, nere andra. Just nu spelar det ingen roll vad jag gör, ensamheten är slående och jag känner mig totalt jävla värdelös. Det förflutna har knackat på igen och bildat någon känslomässig kaos i huvudet. Kan inte slappa av och går och spänner mig mest hela tiden. Känns som att allt hände igår, en enda liten jävla händelse och flera års helvete kommer tillbaka som en blixt från klar himmel. 
 
 
Do you feel like a man
When you push her around? 
Do you feel better now, as she falls to the ground? 
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
As your lies crumble down, a new life she has found

Face down in the dirt! 
She said "this doesn't hurt!"
She said "I finally had enough!