härlig onsdag!

Ligger i min mysiga soffa och ska snart krypa ner i sängen efter en härlig dag. Så skönt att komma tillbaka till skolan och möta alla underbara människor och få dela massa skratt. Underbart!

Blev en liten sväng in om väla på vägen hem på julklappsjakt, kom ut med allt annat utom julklappar som ni kan se i ett tidigare inlägg. Dock kom en väldigt glad Frida ut därifrån, check på den :) Kvällen har mest spenderats med att pilla med telefonen och som vanligt härliga samtal med mimmi och lite brottning med Akillis, en liten boxer valp.

Sängen nu, klockan ringer 5.30.. YEEAAAH! Sov gott :)Vill även passa på att önska Melize all lycka till uppe i Sälen! Vi ses i vinter :) <3

På promenad

Tog en liten promenad nu ikväll påväg hem från en vän :) ibland är det helt okej med "julpynt" som lyser upp kvällarna lite!


Man kan köpa lycka, okej?

 

Inte varje dag man kommer hem med en iphone 4s och ett par snygga jeans. Lycklig? JA!


ett monster?

i min soffa.. med mina kläder??


wtf?

Pigg och vaken?

Vaken i  alla fall! Inte många timmars sömn när man hostar, weej! Närmare bestämt 2h. Har i alla fall varit uppe en timme nu och hunnit duscha, klä på mig och göra smoothies. Med andra ord sitter jag och äter frukost nu och lyssnar på massa skön musik :) Kommer ha sovmorgon även på ons från och med nu så 3 dagar i veckan räcker det att jag åker hemifrån kl 8.00, skönt!


Lycka :)

"Ett stort tack till alla våra elever från årskurs ett och tre liksom till personal och lärare som tillsammans gjorde detta till en mycket lyckad dag. Sist men inte minst vill vi tacka och gratulera eleverna från årskurs två som låg bakom inte bara delar av öppet hus utan också både jubileumsfirande och show. Grattis till ett väl genomfört projekt."

Underbart att läsa! Att dessutom veta att man satt i spetsen och var en stor del i det som gjordes känns extra bra. Så glad för att allt gick så bra som det gjorde och hur fantasktiskt duktiga alla var, tack ännu en gång :)

Resten kan ni läsa här:

http://ridgymnasiet.nu/component/content/article/29-om-skolan/194-oeppet-hus-och-jubileumsfirande.html
När jag går ner - norlie & KKVJag vägrar att känna mig dum så jag väljer att stänga min mun
men ögonen säger en del och jag vet vad du tänker
jag känner mig feg att jag väljer o kämpa är fel
även om jag trodde att jag givit dig allt SÅ
kommer du med tiden trycka ner mig lite mer
kräva lite mer av mig och även om jag ger dig det
så kommer du ser ner på mig för kärleken är spel för dig

Smoothie(1 liter)

600g jordgubbar
Vanilj youghurt (0,5% fett)
Skvätt mjölk
2 mått proteinpulver från naked juicebar!

Dvs, mest jordgubbar :)

Ett hjärta av guld i en värld full av färg.Vill ha mer fokus på det där guldiga och fina hjärtat som för det mesta göms bland massa färger. Förr var det skinande blankt och fint, nu ligger det i en ask repat och har fallit av sin länk. Orden jag fick med hjärtat sitter kvar djupt inom mig och kommer upp i huvudet då och då samtidigt som mina egna ord repeteras. "Det kommer alltid sitta på mig sålänge jag älskar dig."
Det gjorde det, tills det föll av. Det kommer dock alltid finnas kvar inom mig, man kan älska en person på flera olika sätt. That's it.

hela världen snurrar!

Har varit kass i fyra dagar nu, varv fast i sängen i tre! Panik på det..  Börjar klättra på väggarna nu men såfort jag försöker göra något orkar knappt benen bära mig och yrslen kommer krypandes. GREAT.. Har i alla fall pluggat lite och sett glad ut. Tråkigt men måste göras och varför inte passa på när man ändå inte kan göra något annat? :)


Fuck it right back
Kalla, stromiga och ensama nätter leder oftast till väldigt seriösa konversationer. Men Fuck it right back är så sant som sagt :)

Sjukis!

Börjar bli lite irreterad på att vara sjuk nu, 3 dagar utan röst och feber.
Stör mig mest på att jag inte kan träna och att jag knappt kan äta något. Helt matt i kroppen (y)

Har i alla fall varit iväg och handlat och gjort lasange och fruktsallad, gott! Man kan ju inte ligga inne en hel dag, finns inte på min karta över livet.


Coffee, tea?

27 november, första advent.
Börjar undra lite var världen är påväg, full storm och 13 grader varmt. Det brukar vara massa snö nu?!

Oavsett vad så gillar jag inte denna årstiden och helst inte julen som tydligen har börjat nu. Klart det är mysigt med massa ljus och sånt. Det är aldrig fel att bädda ner sig med en bra film eller sitta och lyssna på någon bra musik, ha en mysig film och något varmt att dricka och något gott till det. Men, (varför finns det alltid ett men?) det är inte så kul att vara ensam nu. Det är denna tiden man vill dela med någon annars är det ju inte ett dugg mysigt utan mest tråkigt. Jag saknar någon att mysa med.

Nu ska jag gå ner till ica och köpa lite frukt och choklad, man kan ju trots allt ta hand om sig själv och ha det mysigt i alla fall  =)


.


Vi gjorde det!

Vi klara det och bjöd på en ordentlig show! Saker och ting gick som det skulle förutom att jag tappade rösten under kvällen. Känns så bra att ha det gjort men alltid tråkigt att det faktiskt inte fortsätter. Dock är det fler spännande projekt som väntar på mig utanför skolan :)