Var försvann denna helgen ?

Ännu en gång är det en tråkig söndag! Var försvann helgen?
I fredags var jag och älsklingen på rackis, blev vars en plankstek och massa skitsnack. Det var iaf riktigt gott!
Efter det kollade vi på film och kränge i oss godis och, tro det eller ej(!) FRUKT. Iofs med vit choklad över, hehe.
Även Marie och Emelie kom upp en runda och snackade lite skit. Sen var den kvällen över, blev iaf en riktigt mysig kväll :)


Igår var det en helt sjuk dag, från att må så jävla dåligt att man bara vill dö ----> må bra ---> böla av smärta ---> SEPE KUL :p

Trodde verkligen att den dagen skulle skita sig totalt, det gjorde den iofs på ett sätt då jag skadade knäet, IGEN. Så nu är det blått och svullet, shit happens. Är man envis och ska upp och rida trots att jag hade ont redan innan får man skylla sig själv. Blir trots allt en runda till farbror doktor imorgon :p

Senare på kvällen blev det 20års fest hos emma, helt oplanerat men superkul. "Studsmattan var en hit". Så det blev en riktigt lyckad kväll med trevligt folk och ja, allt var kanon! :)

Just nu sitter jag (som vanligt på söndagskvällar) hos alex och ska snart börja göra mat så den är klar tills han kommer hem från träningen. Blir spagetti och köttfärssås idag!
Det var nog allt för denna gången.



Just nu vill jag bara ha sommar och SOL så man kan va brun och fin ;D
Turkiet september 2009



Kattmat, eller just det skolmat!

Just nu sitter jag och äter 2 goda mackor! Skolmaten, även kallad kattmaten lockade inte speciellt mycket idag.
Har precis haft tyska och fick 25 nya glosor.. Jag hatar glosor ;) Men vaffan, jag är lat och det där med att plugga glosor är inte min grej. Bättre att kola på dom 5 min innan lektionen börjar, eller vad säger ni ? :)

När jag slutar ska jag försöka halka upp till ridhuset och rida, misstänker att samantha har liiiite för mycket överskottsenergi idag :p Är ju faktiskt ganska fint väder idag så man fåtr ju passa på att rida då..
Eller vaffan, samantha ska ja skos idag. 10 p till mig, en jävla tur jag kom på det nu iaf xD
Men kanske hinner rida iaf :).
Nu ska jag hämta mer dricka i kylen som står ca 50 cm från mig.


FridaStuhr


jag hatar kyla!

Min kropp mår inte bra av kyla :( Ont i hela jävla kroppen, helt stel och värk som in i ...


Taggarna utåt!

Taggarna utåt är precis vad jag har idag, snöstorm och skit gör min riktigt irreterad!
Det är väl onödigt att det skulle komma nu, precis när jag har börjat rida osv igen !? All snö är bara ivägen, kallt, blött och halt. Menmen, that's life. Dock hade det varit jääääävligt skönt att bo i något varmare land på vintern, slippa all snö och slask osv.

I övrigt har det inte hänt så mycket, har bara färgat mitt hår och lite sånt . Så ÄNTLIGEN är det platinablont(eller kommer bli efter duschen ikväll, jag <3 silverschampo!) riktigt trevligt iaf. Mitt matteprov gick sådär, slarvfel som drog ner betyget men blev iaf ett VG. Hade kunnat gå bättre och betydligt mycket sämre.

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska köka vatten och dricka en stooooor kopp te. MEN, det är ju så jävla jobbigt att resa sig och gå till köket och göra det :p

Nu ska jag iaf mysa lite med Älskipälski :) Som jag förövrigt har varit tillsammans med i 11 månader idag :)





My wena - Min frida!

hennes namn är frida
tja har du sätt henne
alla tycker att hon är fantastisk
hon blir lite avundsjuk
när jag tittar in dem snygga brudarna

hon behöver så jävla mycket uppmärksamhet
hon hänger alltid runt mig !

lilla frida är ensam inatt
hon gråter när jag släcker lampan
hon är bara glad när jag håller henne nära !
ta en titt på min frida !

min lilla frida
drottningen av scenen
och alla killar blir avundsjuka
hon är så len
jag kan inte sluta röra henne
ända sen dagen jag träffa henne !

hon får dit hjärta att slå fortare !
med en blinkling av ögat

lilla frida är ensam inatt
hon gråter när jag släcker lampan
hon är bara glad när jag håller henne nära !
ta en titt på min frida !

ibland kan hon inte sova om nätterna
och jag vaknar och hon kollar på mig
hon myser sig in riktigt nära
när det är kallt ute
och hon gillat att skryta när vi går på stranden
hon är svag för lyckliga slut
vi håller inte alltid med varandra
men hon är alltid här med mig !

lilla frida är ensam inatt
hon gråter när jag släcker lampan
hon är bara glad när jag håller henne nära !
ta en titt på min frida !



TEXT AV BFS ÖVERSATT AV: ROBIN, TOBBE OCH FRIDA !!!! :D



Uttråkad till 1000!!!

Sitter just nu i skolan och gör....... Just det, inget :p
Läser mest massa skit och har mig . I eftermiddag ska jag rida Nisse(souvenir) och skritta eller longera samantha :)
Nu är det dax för eng, wihooo. hatar det!

Popkorn och 21 januari!

Tjoho alla pigga och glada ;)

Själv är jag helt jävla slut efter an fartfylld dag på tivoli igår, och en liten utryckning till stallet idag då samantha inte mådde helt 100.

Som sagt, igår var vi ett helt gäng som samlades uppe hos alex(jag kidnappade den ett tag för han stack till hbg långt innan oss andra) för att någon timme senare åka in till hbg, tivoli. Efter en del peppande osv så var alla på topp lagom tills tåget skulle gå. Väl inne i hbg börjar jag givetvis med att få höra alhbergs mest klockrena kommentar "du, det är nån rakt framför dig som också lyssnar på älskling" Vaffan tänkte jag, jag stod ju och sepa mig med Tobbe och kollar upp... Vem sitter inte där om alex och co? Tur man har en underbar pojkvän iaf som bara skrattar åt en <3

Efter donken besöket blev det dax att vandra mot tivoli och POPKORN (på unztag) ;) Hej och hå vad vi har kul i kön, men det blev ni väl inte så förvånade över ? När vi väl kom in så var det Futi som började spela. Kul att man kom igång direkt men så jävla drygt efter att lyssna på 3 random band som inte var spec bra.

Iaf, Günther(alex) och det sunshine girls(bonnie och sandi) drog igång med popkorn på unztag för att liva upp publiken vilket som lyckades med ! Klädbyte och the real futi kom på scen. Trevligt, trevligt!

alla var nöjda och glada och käften och resten av kroppen var inte stilla en enda sekund. Efter några låtar blev det dax för this is the life och blev det favorit i repris, tobbe hoppar upp på scenen och röjer lite, pussar alex och stage divar! Den grabben är awesome! Låtarna rullar på och det blir dax för keyra.. Hör tobbe och robin säga i bakgrunden "vi slänger upp frida" 5 sekunder senare va mina ben inte på marken längre och även jag hamnade på scen följt av att keyra augustina byttes ut till frida stuhr ;)

Sen var den spelningen slut! Några timmars väntan på att resultatet skulle komma blev det givietvis, undertiden skrev vi på röstlapparna och höll på med allt möjligt skit :p tyvärr var dom 4 röster ifrån att gå vidare.

Dax att åka till klippan och efterfesta lite! Det var den dagen, trevligt hade vi iaf =)

Tack till alla som var med, ni är grymma!

 

Och så till denna dagen!

Lite segt att gå upp i morse men det var bara att bita ihop och gå till skolan, hann dock bara vara med på 2 lektioner sen var jag tvungen att åka till stallet.

Samantha fick lite kolik så fick gå med henne i ca 2 timmar, mest för att kolla läget osv. Sen stannade jag och mamma kvar ett tag till och höll koll på henne . Som tur är släppte det av sig själv så vi slapp ta ut vet. osv.

När jag kom hem delade jag, mamma och alex en pizza sen har jag och alex bara myst hela dagen :) Sepe skönt att sova några timmar med. Undertiden alex tränade skulle jag egentligen sola men den smarta människan tog med mina pengar så jag inte kunde sola! Så fick underhålla mig med att sitta vid datorn och fixa mat tills han kom hem!

Nu sitter jag bara här och segar så ska snart krypa ner undet täcket och försöka sova.

Natti natti !

(bilder från gårdagen finns på facebook!)


19 januari 2010

Efter endast lite mer än 1 h sömn var det väldigt tungt att stiga upp och gå till skolan när klockan ringde. Trots det så flöt dagen på i ett jäkla tempo, skolan gick finfint, mötet med sen åkte jag till stallet och fixade där och gick ut en runda med Samantha :) När jag kom hem hjälpte jag mamma med maten osv. att

jag sen däckade i soffan i några timmar är en annan femma ;) Har även lämnat in mitt gymnasieval idag så nu är det bara att hålla tummarna på att man kommer in på det man vill. Spännande!

Imorgon är det en kort dag i skolan och givetvis TIVOLI och Futi på kvällen, något hela gänget ala´ 20 pers har sett fram imot ett tag nu :) Kommer bli stressigt som att göra vid sig när man kommer hem efter stallet och sen vara klar senast 16.15. Men det ska jag se till att klara! Mamma kommer tack och lov att hjälpa mig i stallet.
Hoppas det blir en kväll att minnas lika mycket som den 18/2-09 :)


Nu ska jag sova då det kommer bli en lång dag imorgon, natti natti <3



Jag älskar dig <3


Dammit!




This time I turn around
Things have changed
Now I don't feel the same
Start a fight
I can't defend
One more time
Dammit, I changed again


Stress

Denna veckan är så jävla stressig så allt är bara jobbigt, blir fel osv. Är det ngt jag inte tål är att stressa med saker som jag ställer krav på .

Liksom såhär ser min vecka ut

Tis: Tyska glosor
Ons: Kemi, kunna en jävla massa begrepp.
Tors: Ma-prov(som dessutom är väldigt viktigt )+ tyska glosor
fre: Eng, gymnasiet valen ska va klara!

och nu är jag ändå helt säker på att jag har missat ngt :s Ser inte ut att vara så mycket men när man både har väldigt höga krav på sig själv och väldigt mkt att göra även utanför skolan blir det en total krock i skallen.
När man dessutom bor i en lägenhet man inte klarar av att sova i och får ca 3 h sömn per natt resulterar det också att man inte orkar lika mkt som man borde då man givetvis inte är utvilad, man äter inte spec mycket för det tar imot osv. Och pga det blir jag negativ och depp som antagligen märks här.


Ne, nu ska jag försöka sova IGEN! lär väl somna om några timmar.

Sorry för ett väldigt tråkigt och segt inlägg men bättre än inget :p (iofs skriver jag alltid bara tråkiga saker som ingen bryr sig om)

btw, så har jag och alex 11 månader idag..


Söndag.

Då har denna helgen också flugit förbi. Fredagen började med att jag träffade Emmie ett tag, mysigt!
På kvällen blev det tacos och filmkväll och igår var det lite röj hos alex.
Nu ikväll har jag och Frugan (Emelie) snackat skit över en kopp te, vi fixade även ihop köttfärssås tills alex kom hem från träningen. Vi är för jävla bra ;)
Imorgon är det ju måndag och vi kom fram till att det sepe gött , en dag närmare tivvan!
Men nu ska ja plugga lite.
Btw, fick nyss en dag till att se fram imot :D Fredag! plåtning på g ;)


Sov gott!

ÄNTLIGEN

ÄNTLIGEN har jag fått tummarna ut röven och börjat rida :) Gick bra med tanke på att det var så mycket liv och rörelse i ridhuset och att jag faktiskt inte har ridit henne på ca 6 veckor. Hon var väldigt spänd i början och expolderade för minsta lilla med slappnade av i slutet och gick faktiskt riktigt fint då!


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen får jag se vad kvällen erbjuder.. Vet iaf om att några kommer hit =).


Filmkväll hos tvillingarna :)

Har precis kommit hem från tvillingarna, blev ett scarymovie marathon ;) Riktigt trevligt! Innan det var jag givetvis i skolan som var för jääääävla seg.. Dock fattade jag hur man räknar ut träddiagaram, sepe lätt när man kom på det.  Ma-prov på torsdag så gäller att ligga i lite. Sen åkte jag upp en runda till stallet och höll på en stund med Samantha som var  sjukt social idag. Fixade resten där sen blev det  tacos  innan vi drog till  tvillingarna. Nu ska jag och Alex bädda sängen och sova.


Sov gott allesammans =)

Äntligen fredag :)

Känner mig liiiite piggare idag så ska strax byta om och sticka till skolan.
Har egentligen inte tid att sitta här så får räcka med detta väldigt meningslösa inlägget(som alla andra också är ;)).


Ciao!

uttråkad till 1000..

Sitter bara här och kollar in i skärmen och hoppas på att alex kommer upp en liten stund. Har varit ensam nästan hela dagen så klättrar snart på väggarna. Skolan imorgon , alltid lika kul att ta igen det man har missat..
Nu ska jag iaf hämta ett glas juice, lägga undan datorn och kolla på tv!


Sov gott