:)

Puh! Har nyss kommit hem från skolan,stallet och vetrinären så har precis satt mig ner .
Var som sagt hos vet. med samantha idag och tack och lov så såg det mycket bättre ut idag :) Alltid skönt med förbättringar! Så hoppas på att min lilla stjärna är helt bra snart men vill inte hoppas på för mycket. Nu ska jag äta lite och slänga mig på soffan en liten stund sen blir det djurkunskaps plugg!

Anatomi
Fysiologi
Säkerhet
Matspjälkning
Njure
Nervsystemet
Kolik
Foderstrupsförstoppning
Akutvård
osv är det prov på nästa vecka så är en del att läsa ;)

Nu ska jag som sagt äts, slappa och plugga men uppdaterar nog lite senare ikväll! ha det :)

Kärlek <3
(och en fruktansvärt ful blondin)


I miss you

Vissa dagar är värre än andra.



Tankarna är många och saknaden är enorm!
En sak är i alla fall säker och det är att jag saknar dig (er) fruktansvärt mycket.
I love you <3

Smile empty soul


,

The show must go on
The show must go on
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on



sommaren 2008

Nikon vs canon ?

Rummet är städat och pluggandet har börjat. Känns som att detta kommer bli en riktigt tråkig dag. Just nu sitter jag och kollar på kameror och inser att kreaktiviteten flödar när man inte har en chans att utnyttja den. Min förra kamera var en trogen nikon D40 som jag hade i ca 3 år innan den söps bort av en viss person. Fruktansvärt irreterande.
Så nu sitter jag och funderar på om man ska lämna nikon och gå över till canon ? Just nu har jag en sjukt stor lust att gå ut med en kamera om man säger så. Underbart väder, massa ideér och ingen lust att sitta inne . Nu ska jag fortsätta plugga matte och om ett tag ska jag åka till stallet och pussa på min stjärna.

Ledig!

Tack för det! Studiedag idag så passade på att sova ut ordentligt vilket behövdes. Somnade lite efter 20.00 igår och vaknade vid 11.00 idag, haha.
Idag ska jag städa, plugga och fixa hästen så inget roligt som händer .. Tyvärr :/

Glömde ju blogga igår(kan bero på att jag somnade ..?) men tur var kanske det. Hade nog inte kommit många positiva ord ur mig då. Har märkt att jag är inne i en "dålig"period vilket inte är så kul för mig men har i alla fall inte låtit det gå ut över något/någon annan :) orkar inte skriva nu för får inte ut något vettigt alls och allt jag skriver skrivs bara i en enda röra.

Ha det!

Skit dag.

Denna dagen har varit ganska så hemsk och jobbig. Från den sekunden tills jag vaknade och kom fram till djursjukhuset fick jag stressa som en idiot och allt gick verkligen fel hela tiden. För er som inte känner mig kan jag väl säga att mitt humör på morgonen är inte det bästa och går inte saker som på räls sabbs i princip resten av dagen.

Jobbade ändå på som in i på djursjukhuset och fick ut lite av min negativa energi i takt med tempot jag jobbade i, tack och lov!  Hade faktiskt en ganska lugn dag där, klart där var mycket att göra men mest väldigt lätta och okomplicerade saker som inte krävde speciellt mycket energi. När jag sen väl kom till skolan så var det givetvis ett oförberett ma-prov , underbart! Eller inte.. Iofs så fick jag sluta en halvtimme tidigare pga det men vad hjälper det när man ändå inte hinner med tåget och kommer hem som vanligt ? När jag väl kom hem åkte jag ut till mitt lilla söta monster och pysslade med henne och fixde i stallet. Tur att det finns någon som verkligen uppskattar ens omtanke och mys i alla fall!

Undra vad jag hade gjort utan henne ? Vill nog faktiskt inte ens tänka på det. Hon är så mycket mer än bara en häst för mig. Tänk att jag har haft henne i 2 år om ca 3 veckor. Tiden bara rullar iväg, känns som att det var max ett år sen jag fick henne. Tiden går fort när man har roligt. Nu vill jag bara att hon ska bli frisk och komma igång igen men det lär nog tyvärr ett tag. Det finns ändå något positivt med att hon inte är helt bra och det är att vi bygger upp vårt band till varandra ännu mer.
Att se något positivt i det negativa är något jag oftast har väldigt svårt för med i detta fallet är det så självklart att jag inte hade kunnat missa det .

I övrigt så är väl min skalle mest kaos. Känslor som flyger runder och skapar tredje världskriget innanför mitt pannben och jag vet inte ens hur jag ska kunna reda ut min "lilla" känsloboll i huvudet och hjärtat. Svåra grejer det där som egentligen hade gått att göra så sjukt mycket enklare med lite självförtroende och mod. Och framför allt, lita på magkänsla och mig själv. Istället låter jag tiden utvisa hur alla saker och  ting blir men har ändå gjort upp lite för mig själv och tur är väl det ?! Nu måste jag sova så jag är lite piggare imorgon och hoppas på tt min värk har minskat lite.. Jävla kropp som inte vill som jag vill. Är det inte ryggen eller knäet så är det fan i mig hela kroppen. It sucks!



Sov gott

.

Starring at the road
Steady gettin' blowed
Carrying my load
'Cause I know I've gotta go my way

Look up to the sky, cities flying by
I’m a man alive cause I’m pretty sure I’m gonna die one day

So I say the road leads back to thee
It always leads back to thee
How can I show my love so you will open your arms to me

So please won’t you tell me
Where the road will end


Söndagsmys!

Go kväll!

Ännu en vecka är slut och det har nog helt ärligt varit den bästa veckan på väldigt länge! Helgen startade i jönköping i fredags med Louice, Emma, Isabell och Josse. Shopping stod på schemat men det blev en hel del saker till på vägen. Köpte i alla fall en gersemi jacka som jag kan ha till våren. På kvällen bar det av in till Hbg för lite partaj, blev en rätt lugn men väldigt rolig kväll J Dock var jag sådär lagom pigg efter att ha varit vaken sen 06.00 ,jag brukar gå upp tidigare så är egentligen ingen ursäkt men efter en fullpackad dag där man inte tog lugnt många minuter så var man rätt trött på kvällen .

 

I lördags vaknade jag relativt tidigt och åkte hem från helsingborg och direkt upp till stallet, lagom sliten men fit for fight ändå. När jag kom hem från stallet så var jag tvungen att rusa in i duschen och göra vid mig för att åka på någon kusin sak i Rydebäck. Det var faktiskt kul att träffa mammas kusiner för har bara sett dom på bild eller träffat dom när jag var så liten att jag inte ens minns det. Trevligt folk med god mat och dricka. Var där från eftermiddagen till ca 23.00 då det blev vidare in till helsingborg för att åka hem. Dock så blev det inte alls så , slutade med att jag följde mamma till tåget och drog vidare även den kvällen. Träffade en hel del folk som jag inte hade träffat på ett jävla bra tag så hade kanon kul hela kvällen/natten utan en enda lugn stund .

Så för att summera allt har jag haft en riktigt kul vecka och helg, var som sagt den bästa veckan och helgen på väldigt, väldigt länge :D

 

Nu ikväll blev det ”söndagsmys” med pizza och film. Hade laddat upp med godis osv med men som vanligt somnade jag när jag kollade på filmen så det kom inte till någon nytta . Var jäkligt skönt att bara ha en dag att gå runder och lata sig på . Sov till typ 13.00 och vid 15.00 någon gång åkte jag till stallet och lullade runder där i väldigt många timmar utan att få speciellt mycket gjort. Gick mest runder och pratade och mös med Samantha.  Trevligt J

 

Sov gott !

2a träningstävlingen. Minne <3

(Rubriken på förra inlägget dvs ”what’s my state of mind?” tar jag i nästa inlägg ist)


What's my state of mind ?

Hinner egentligen inte blogga men tänkte mest säga att gårdagen var helt jävla underbar samtidigt som den va tung.
Skriver ett längre inlägg ikväll/imorgon.

Nu ska jag duscha och fixa till mig så jag kan åka till rydebäck :)




rubrik?

Hate is a strong word,
but i really, really, really don't like you.
Now that it's over
I don't even know what I liked about you.
Brought you around,
and you just brought me down.
Hate is a strong word,
but I really, really, really don't like you.




Har varit ute och gått väldigt länge ikväll :) Först själv en lång jäkla runda sen träffade jag robin och gick en sväg med honom.  Nu är det iallafall hög tid att sova, ska vara på djursjukhuset 7.00 imorgon.

Sov gott :)

Converse

Tjoho! Idag är jag jävligt trött för kunde inte sova inatt osv men trots det är jag "pigg" och glad :D Är faktiskt på ovanligt bra humör av någon anledning ! Det har bara varit en helt vanlig dag i skolan, förutom att vi flippade ur med en apelsin, och stallet var också som vanligt. När jag kom hem gick jag en runda med lilla Donna runt klippan medans mamma fixade sitt hår så både jag och den lille vovven fick motion.
Snart ska jag hoppa in i duschen och vänta på att maten ska  bli klar . Och när den väl är det och jag har käkat så ska jag gå en runda tänkte jag . Och på tal om att gå så har jag köpt ett par vita converse idag :) Skulle egentligen ha köpt höstskor men saker och ting blev inte som planerat. Detta är nog mitt 4e par converse om jag inte har fel för mig, dock har jag bara haft svarta innan. Det blir någon typ av drog  ;) Som sagt så ska jag hoppa in i duschen nu. Misstänker att jag skriver ett inlägg till ikväll!

PUSS!

ett par av alla andra som numera är slängda.. :p


A lonely september ?

Ännu en måndag har passerat och jag har fortfarande inte fattat att det redan är september.. Det är tom. snart oktober.. Ångest!

Denna dagen har iallafall varit helt okej och jag har konstaterat att saker kan ändras över en natt och att man ska leva i nuet och uppskatta de små sakerna med.

Idag fick jag tex en trevlig liten sovmorgon :) Sånt kan man  inget annat än älska lite då och då.
I övrigt har dagen rullat på som vanligt med skola, häst och blablabla.. Samantha fick en ordentlig dos kärlek idag men hon gav nog dubbelt så mycket tillbaka, ännu en sak att uppskatta.
Annars har jag för det mesta spenderat dagen vi datorn och ma-boken och bara varit allmänt tråkig och osocial. Även de dagarna behövs fast hade varit trevligare med en bra film eller liknade :)
Nu ska jag försöka sova och sluta skriva för får inte fram ett skit som ni kanske märkte, bra en kladdig och rörig text som är jobbig att läsa ochinget vettigt kommer ut ur den..

Sov gott!




confused

:'/

Magkänslan sa rätt även denna gången.. Varför ska man inte få må bra någon jävla gång ?
Life is a bitch..

Kämpa <3

Daddy <3

You left before I had a chance to say goodbye
But that's the way life usually is
it just passes you by
But you can't hold on to regrets and you can't look back
So I'll just be thankful for the times that I had with you
I hope I'm just like you



I hope I'm just like you <3