Fashion Show Tonight!

Gör mig redo här hemma och ska strax bege mig till Malmö där kvällens modevisning äger rum. Ska hinna in om väla med och köpa lite nödvänliga saker och när jag kommer ner till malmö blir det en fika med mina kolleger och underbara modeller innan vi åker vidare och blir stylade osv inför kvällens event.

Alltid en speciell känsla att stå de där 15 minuterna innan en visning och känna en liten känsla av kaos, stor del nervösitet och en ännu större del av energi och glädje inför att gå ut på catwalken!
Ikväll är det kläder från I-MAGÉ OF PR som ska visas upp, märke som bla. Guess, Moxy, Stylesnob och pennyblack osv. Riktigt snygga kläder som passar alla smaker!


Gårdagen var verkligen sjuk på alla möjliga sätt. Hann med att besöka sex olika städer i både skåne och halland och allt möjligt gjordes under dagen. Skönast var ju absolut att sätta sig ner och njuta av kvällsolen i trevlig sällskap i halmstad tillsammans med en god latte innan det bar av för fler äventyr i skåne. Ne, nu måste jag skynda mig, ska åka om 10 minuter och har inte packat ännu.

Friday i'm in love!

Avklarat några timmars jobb och nu är det dags för några stopp i Skåne innan det bär av till Helsingborg för att sedan åka till Halmstad. Ska hinna med att åka till salongen och fixa allt från vaxning till
massage sen blir det Lund och fitting inför morgondagens modevisning. Efter det Malmö för ett snabbt möte. Ibland undrar jag hur mycket man kan hinna på en dag och hur många ställe man hinner besöka.

Sitter i alla fall på tåget nu och har lönar svarte/Ystad och Charlottenlund breeding för några dagar, tillbaka på söndag igen och då blir det att ta på Ridbyxorna och börja rida direkt. Ha en bra dag :)


What doesn't kill you makes you stronger.

Tankarna flödar, mysig musik och tända ljus. Första natten på över en månad jag är helt ensam. Skönt men samtidigt lite jobbigt då jag alltid är sällskapssjuk.

Det finns så många tankar som vaknar till liv i takt med musiken och diverse låttexter, minne och saknad som går hand i hand flera år tillbaka. Så många saker som jag önskar aldrig hade hänt, som har förändrat mitt liv för alltid. Saker jag än i dag undviker att prata om som knappt de allra närmsta vet om mitt liv. Saker som efter många om och men har gjort mig till den jag är idag, en ganska stark människa innerst inne när det väl gäller.

Att något kunde gå så långt innan jag vaknade till liv och slog mig fri är en sak jag alltid kommer fundera över. Det har lämnat ärr som alltid kommer finnas kvar i mig. Frågan är om jag någonsin kommer komma över vissa saker? Allt har sin gång och jag tror på att allt händer av en anledning men inte gällande denna saken.


Hur livet kunde förfalla så mycket och inget hindrade det förrens det gick för långt kommer alltid vara en gåta som kommer förbli olöst.


Efter väldigt lång tid började livet sakta med säkert återgå till det normala men som sagt finns det alltid ärr i mig som kommer hindra mig från vissa saker.

Trots det fann jag en person som fick mig att inse att livet faktiskt är något fint man ska ta vara på. En person som fick mig att förstå innebörden av tre simpla ord med en enorm betydelse. När allt fortfarande såg mörkt ut dök det där ljuset upp och det förflutna försvann för en period. Jag lärde mig leva, älska och bli älskad. Personen som än idag finns i mitt liv men inte med samma titel som innan, personen som alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärtat, den första som vann mitt förtroende och min kärlek på flera år.


Ibland önskar jag att jag vågade berätta allt som hände, dock finns det något inom mig som hindrar mig. En rädsla för att riva upp de få såren som läkt med tiden trots att det kanske innerst inne hade läkt resterande sår om jag tog det klivet och berättade en gång för alla.  Det finns alltid en sida och historia inom alla människor som man inte alltid vill nämna och i vissa fall aldrig kommer fram. Tyvärr.


Som sagt blir man starkare med tiden och idag går livet nästan på räls, då och då på väg att spåra ur men räddas i tid och orsakar tack och lov inga olyckor. Jag är den jag är, ingen annan och kommer aldrig bli, det är jag stolt över. :)

 

 


Vårens första projekt, städa.

Sitter i solen och tar en liten paus. Håller på och städar för fullt så medans jag väntar på att golvet i sadelkammaren ska torka och tvätten ska bli klar passar jag på att städa i kaoset till lägenhet. Åker hem om imorgon och Linda är i stockholm så kan ju vara skönt att komma tillbaka till en något fräschare lägenhet.

Musiken strömmar ut ganska ordentligt från högtalarna så bara att fortsätta städa nu, ha en bra dag :)


Sommar?

Känslan av att ha en sömnlös natt framför sig är inte så rolig. Längesen sist i alla fall. Ligger och lyssnar på musik och kollar på resor till Milano. Tycker det kan bli sommar nu så man kan resa runt lite, kommer åtminstone bli en resa i sommar sen blir det förhoppningsvis en lite längre till vintern, återstår att se.
Massa saker som händer till hösten och allt beror på hur det går.

Prio ett är att försöka sova minst två timmar inatt så dagen inte blir helt förstörd. Så trött på att värken får mig att vara mer död än levande. God natt!


Systemkameran glömdes när iphonen kom in i bilden?

Kvällens fundering är sådär lagom intressant. Tar i princip alla mina bilder med min kära vän iphone 4s och har lämnat min andra vän canon eos 550D i en väska. Varför?  Finns bara att enda svar på den fråga, jag är oteknisk! När jag övergick från Nikon till Canon undrar jag vad jag tänkte på och orkade inte lägga energi på att ta tag i det där med att lära mig hur kameran funkar. Mycket dumt!

Funderar på att leta upp någon frivillig att genomföra projektet "Lära Frida hantera en kamera UTAN att tappa tålamodet." Lättare sagt än gjort. För något år sen släpade jag med min gamla kamera överallt och det finns helt enkelt väldigt många och fina bilder från den där stenåldern så därför jag känner att jag borde använda kameran och inte iphönen var jag än går.

Dagens fundering och i-landsproblem?!


Hej iphone och jobb outfit?

jag vill må bra.

Idag är det en sån dag jag helst av allt inte ens hade vaknat. Värken har slagit på ordentligt och hela kroppen skriker aj. Försöker vila idag och hoppas på att jag kan vara igång till viss del redan imorgon :)

Sitter i soffan och kollar på gossip girl nu men strax dags att kolla på kvällens fotboll, Milan - Barca. Spännade! Är totalt lost när det gäller fotboll men förstår i alla fall när det blir mål och att jag anser att det är Barca som ska göra dom. Pappa var en riktigt duktig målvakt med de generna gick inte genom till mig, skyller på att han bokstavligt sadla om och började rida efter många år i målet och att jag tog över den delen :)


Tänd ljus och detta får hjälpa mig på traven att piggna till!
Hade tänkt laga mat men lamporna funkar inte här så är väldigt mörkt..

Marilyn Monroe

“This life is what you make it. Not matter what, you're going to mess up sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, somg go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they'll come and go too. And babve, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can't give up becuase if you give up, you'll never find your soul mate. You'll never find that half who makes you whole and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.”
Marilyn Monroe



go och glá.. ?

Nyss inkommen från en lång men skön dag i stallet. Helt underbart väder och massa har blivit gjort. Varit sjukt trött idag och är lite smått sjuk så blir ingen joggingrunda ikväll, tråkigt men måste vara frisk i helgen.
Med övertröttheten kommer även världens sämsta humor men tur att man har sällskap och bor med en som har samma ;)

Avslutade kvällen med att min tre månade gamla iphone 4s samt min ridhjälm gick sönder, underbart när dom sakerna har ett värde på ca 9000kr totalt och det säger poff inom 20 min. Ajaj bara att bita i det sura äpplet och hoppas att försäkringarna håller det som lovat.

Gossip girl, kexchoklad och te nu, sov gott :)








.


“I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.”

 


2 options

Slängt mig i soffan med datorn och Linda som sällskap. Hunnit med en hel del idag, staketen börjar bli klara och tre hästar fick komma ut och galoppera i det fina vädert ikväll. Känner att jag egentligen har massor att skriva men är på tok för trött för att orka göra det.

En sak är i alla fall säker, skärpning för min del med mat och träning! Modevisning på lördag också, kommer nog bli riktigt bra och tagga till en lite med. :)

image description

Jag lever!

Dålig uppdatering igen men ska försöka bättra mig. Nu ska jag ut och rida, ha en fortsatt bra dag :)


Starbucks

Känns lite fel att sitta på starbucks i sverige men alltid lika trevligt :) väntar på tåget ner mot Ystad men en hel del inställda tåg samt förseningar.

Började dagen med en skön morgon på olika sätt, där efter ett snabbt möte via telefon. Hann även med att få ett jobberbjudande på ett ställe i Helsingborg, inte helt fel så bara att snabbt maila in ett CV och hoppas på det bästa. Gäller kvällar och nätter samt sommaren så håll tummarna för mig.

Vill ner till Ystad nu, kände att jag inte gjorde mycket nytta hemma så ska bli skönt att dra på ridbyxorna och gå ut i stallet. Fylld av positiv energi idag, wooho! :D


Packning #2

Sitter på tåget mot helsingborg, mer som ska packas och följa med ner till Ystad. Mår fortfarande inte speciellt bra i kroppen så passade på att göra det idag så är jag förhoppningsvis fit for fight i helgen.

Hann med en frukost i Malmö medans jag väntade på tåget, sol och ganska varmt så satte mig på starbucks uteservering och väntade på tåget. Känns att våren är här, äntligen :)


(ändrade mig när jag kom fram till hbg om vår, dimmigt och tråkigt.. Hm, varför åkte jag hem?)


Vårkänslor

Fylld av vårkänslor och kliar i fingrarna efter att uppdatera mina kläder.
Är så fruktansvärt trött på höst och vinterkläder så någon gång nästa vecka blir det shopping för mig, blir även en dag på salongen där allt från massage till vaxning är bokat!

Måste ändå erkänna att jag tycker det ska bli skönt att tänka lite på sitt utseende i några dagar fast att jag tycker det är bekvämt att slänga upp håret i en boll och ta på sig ridbyxorna på morgonen så är det någonstans ändå skönare att fixa till sig :) Man kan ju inte bli för bekväm i heller haha!

Har inte varit i stallet idag mer än nu ikväll då min kropp sa upp sig på heltid och strejkade jobb innan den hade blivit fixad. Sagt och gjort så åkte in och fick lite fixat, ajaj. Känns som någon slängt mig ner från en trappa så mörbultad jag är efter det ;) Nu ska jag bädda ner mig och hoppas jag får bättre sömn inatt, puss!


Ny dag och nya tag imorgon :)