Snabbt inlägg...

Då var halva denna veckan avklarad!


I förmiddags var jag och färgade mitt hår sen fikade jag med Zophie innan vi åkte till stallet :)
När jag kom hem passade jag på att färga alex hår innan vi gick upp till zophie och johan igen. Dom bjöd på mat sen satt vi bara och tog det lungt.  Nu ska vi (jag och älskling) kolla på 2 ½ men och mysa :)<3


som sagt ett kort inlägg men bättre än inget! Sov gott :)

Ännu ett sent inlägg!

Jahapp, vad ska man säga om denna dagen då ? Var riktigt nere ett tag men löste sig ganska fort igen. Gick ut en runda med Tobbe som jag inte har pratat med på evigheter så fick prata av mig lite. Alltid lika skönt att kunna göra det! Alex är iofs den som har fått mig på helt klart bäst humör iaf! Vi har lagat lite mat, sepat oss som vanligt och myst framför tven idag igen. Ikväll kollade vi på den tredje filmen ur millenium-triologin, alltså luftslottet som sprängdes. Tycker helt klart att män som hatar kvinnor(den första filmen) var helt klart bäst men flickan som lekte med elden och luftslottet som sprängdes var ändå två bra filmer :) Rekomenderar faktiskt alla att kolla på dom om ni inte redan har gjort det. Jag var efter som vanligt och hade inte sett dom förren nu, trots tjat från allt och alla att man måste se dom :p

Nu ska jag och älskling bädda ner oss i sängen, hoppas inte alex väcker mig när han sticker imorgon :p Men tja, hela världen blir inte förstörd om han gör det.. Det är bara mitt (morgon)humör som kommer explodera om han gör det :p

Aja, sov gott :)

=(

Tillbaka på ruta 1.. Självförtroendet är borta och jag är så jävla besviken både på mig själv och saker runt om..

Hejdå!

Lung och skön dag :) (och ett rörigt inlägg, sorry!)

Då var första dagen på detta lovet över.

Har inte gjort så mycket mer än sovit bort halva dagen, varit i stallet och bakat med älsking :)

När mamma kom hem körde vi och tog in hästarna sen vidare till munka och köpte nya boots till samantha, jag är en liten kyckling och hade helst lindat in samantha i bomull :p Vet iofs inte om mamma är snäppet värre.. Fast det är mest med att skämma bort henne med mat.. "Samantha vill ha en liiiten tuss hö, hon vill ha det och det blablabla " .. Eller som när det blev lite för kallt i vintras och samantha frös lite körde vi och köpte ett nytt täcke isf att bara lägg på ett till.. Hon är bortskämd =) Tänk om man hade varit likadan imot sig själv! Då hade man nog inte klagat speciellt mkt :p

 

Efter vi hade varit i munka så fortsatte jag med resten i stallet osv. Samantha vilade idag så pysslade med henne ett bra tag istället.. Ska nog få hem en dressyrsadel jag kan prova i några dagar och se om den passar oss :) Jag har ju blivit en dressyr nörd Innerst inne är det fortfarande hoppningen som ligger mig varmast men får anpassa mig efter samantha. Eftersom hon ligger efter så pass mycket i sin utb. så har vi inte kommit igång med hoppningen inu med det kommer väl det med. Hoppas jag iaf!

När jag kom hem hoppade jag in i duschen sen gick jag hem till älskipälski. Vi bakade muffins och kollade på flickan som lekte med elden . Helt okej film men män som hatar kvinnor var bättre :)(kollade på den igår). Vi hade iaf en riktigt mysig kväll idag igen. Film, mys, muffins och tända ljus osv är inte helt fel! jag är faktiskt jävligt bortskämd! Iaf ibland :p

Men nu måste jag sova så jag kommer upp lite tidigare imorgon, ciao :D


Bilderna från fotograferingen

Fotograf: Max Lindström

Det andra inlägget blev så långt att jag lägger in bilderna här ist!
Så, här är dom .


  
     
 

Nu har det hänt grejer!

Ojojoj! Det var ett bra tag sen jag bloggade... Hmm, vet inte riktigt var jag ska börja.
Har iaf blivit fotograferad, haft sepe fest, bitch till häst och en sjukt grym pojkvän! OCH SOOOOL!

Ingen missade väl det underbara vädert det var i veckan? När solen väl tittade fram var det riktigt skönt :)
att kunna sitta ute på lunchen, rida utan ländtäcke och tjocka jackor, ha snygga kläder utan att frysa, sitta ute och grilla och ja allt! Man inser inte hur bortskämd man är på sommaren förren solen börjar titta fram på våren igen och man inser hur jäkla skönt det är!

Passade givietvis på att rida i paddocken + rida ut en sväng i det fina vädert. Första ggn sen i okt jag red ut på henne. Så det klassiska "här står jag bra.. LÄSKIGT! vad var det nu jag va rädd för? aja får resa mig, kicka och bocka lite på stället. Fan, hon gav inte sig. jaja får väl gå då.."

Inget ovanligt i hennes värld men efter det gick hon finfint resten av rundan :) Monstert var hennes smeknamn i tisdags med , skulle inte göra ett skit mer än sepa sig men det tog hon igen i torsdags och blev stjärnan igen :D Hon var sååååå sjukt fin då! vi kan om vi vill. Synd inte alex hade kameran med sig, han har alltid den med sig annars men tyvärr inte då..

 

och på tal om kameror så blev jag fotograferad tillsammans med my förra helgen. Riktigt kul =) Blev först lite bilder ute men det började regna så vi fick åka till studion då. Gillar iaf bilderna för dom är "jag" eller vad man ska säga :p Kanske lägger upp lite bilder här sen.

Vad har mer hänt ? Hmm.. Förra helgen blev lite total kaos men det har jag lämnat bakom mig och kan glädjas av att denna helgen var riktigt trevlig.

Började med att jag red ut en runda med Louice i fredags och grillade lite. Gick iofs hem till alex direkt när vi hade ätit för jag mådde inte speciellt bra. Så blev lite film osv. Igår skulle jag egentligen iväg med mamma men det rann ut i sanden så fick sitta med älskling, johan och mike hela dagen istället. Hade sådär kul men dom bjuder alltid på några skratt :) På kvällen blev det tacos hemma hos Johan och Zophie.. Ännu en gång ensam med grabbarna(ayla(deras vovve) fick underhålla mig lite. Hon är så go) . Riktigt gott med tacos iaf och när Zophie slutade gick jag och mötte henne. Var iaf en väldigt trevlig kväll. Även ikväll har det varit mysigt, jag och alex kollade på män som hatar kvinnor, gjorde en paj och bara mös . Älskling, jag vet att du brukar smygläsa lite här :p Så, ännu en gång. Jag älskar dig <3 Puss

Nu ska jag iaf sova och sen får jag se vad morgondagen bjuder på . Sov gott :)


Suck.

Varför ska saker aldrig gå som det ska ?
Hovis har inte kommit, alltså kan jag inte träna som jag har sett framimot..


Och sen att man hela jävla tiden ska bli sårad av någon som inte kan inse att man behöver bli stöttat och inte får skit hela jävla tiden gör inte saken bättre. Ta reda på saker innan du öppnar käften! jag kan lika bra lägga av med allt och bara sitta på mitt rum, fan inte lönt att satsa på ngt längre för man blir alltid sårad oavsett vad :s

Bruuuuuummmm! 3e gången gilt för 850n

Tjoho!

Hoppas alla få men kära läsare mår bra idag !? :) Som ni kanske ser på min rubrik har det med bilar och göra.. Idag fick mammas vita och slitna 850 få sin 3e och sista övningskörare bakom ratten. Tro det eller ej med det gick faktiskt riktigt bra. Endast 1 motorstopp(som iofs fick mig och mamma till att börja böla av skratt, så går det när jag blir förbannad på mig själv..) aja, när jag väl lyckades starta så gick det finfint. Klarade tom att växla och sånna saker :) Yes, jag är stolt för dom senaste åren har alla dött bara jag har nämnt ngt med att övningsköra. Mammas brumbrum bil var iaf kul att köra(inte för att jag har kört ngn annan men iaf).. Tråkigt nog får jag vänta 5 månader tills jag FÅR övningsköra på riktigt men undertiden får vi väl hålla till mitt ute ingenstans ;)

annars har det inte hänt så mkt.. Hade nat. prov i eng igår och det gick nog helt okej.. Och samantha har tappat en sko så hoppas att hovis kommer imorgon så att jag kan träna för lottie på fredag, Vill verkligen det för hon är riktigt trevlig att träna för :) Ikväll har jag vatt ute en runda med My och Sigge(evelina) trevlig. Sen fixade jag lite mat till mig och min fina älskling <3 Har även fixat lite till lördag, det kommer bli awesome :D Hittade även filmer på mig och lacci från perstorp sommaren 06.. bara några få klipp på ca 4 sekunder men ändå.. att få känna känslan av just den ritten gå igenom kroppen är så.. jag finner inga ord! Den ponnyn var mer än en ponny , han var allt! <3

Just nu är jag därimot ruskigt trött, mår inte speciellt bra och är jävligt irreterad ..hade egentligen velat spy ut mig massa skit med tänker inte göra det här, tänker inte sjunka så jävla lågt.

Men nu ska jag sova och hoppas på att hovis kommer imorgon och att jag mår bra :) ciao!


Mars 15, 2010

Då var det redan måndag kväll! Som ni har märkt har jag varit superkass på att uppdatera men så är det när man inte har en enda lugn stund på helgerna ;)
Idag har jag iaf haft en jäkla tema dag i skolan om el.. Jag fattade noll under föreläsningen med labrationerna gick finfint. Även jag har mina ljusa stunder :) efter det hade jag ett långt utv-samtal, sepe tråkigt men gick iaf bra.

Stressade upp till stallet för att hinna rida lite med Louice. Mamma passade även på att träna mig idag, samantha var så grymt fin idag :D Jag vill ha en dressyrsadel NU! Inte så kul att rida dressyr i en hoppsadel 24/7.. Jag har iaf turen att den är grymt skön att rida i men med låååånga läder. Förhoppningsvis blir det en dressyrsadel till våren om den jag har nu ligger bra på henne :)

När jag kom hem hoppade jag in i duschen och åt innan jag och älskling gick en runda, skönt men kallt :p Efter det kollade vi på tv, svenska hollywood fruar. Dom kläcker ju ur sig så jäkla mycket skit att man inte kan sluta skratta åt dom .. alex låg dubbelvikt i soffan ett bra tag xD Som sagt, måndag kväll.. Time att sova! Skulle egentligen lagt mig för längesen eftersom att jag har nat. prov i eng imorgon... Inte så kul, men ni får hålla tummarna för mig!

Sov gott :)

Finaste Lacci <3 saknaden är enorm!


!

Helgen flög iväg ganska snabbt, på fredagen bev det fest med massa skratt och på lördagen åkte jag och Zophie iväg på lite äventyr :)
Trevligt värre med andra ord.

I måndags tränade stina mig och samantha lite, det gick riktigt bra! Vi kan om vi vill =) Tyvärr har jag varit hemma även denna veckan, blir så sjukt trött på att det alltid är jag som ska bli drabbad av massa skit.... aja, idag har jag iaf studiedag så ska iväg till hbg med louice sen ska jag dra med älskling till stallet :p Ikväll blir det därimot plugga, sepe tråkigt men det måste ju också göras ...
Nu ska jag äta lite frukost, ciao!



;)


http://www.youtube.com/watch?v=aCyGvGEtOwc&feature=fvst


Whoa, I never meant to brag
But I got him where I want him now.
Whoa, it was never my intention to brag
just steal it all away from you now.
But God does it feel so good,
Cause I got him where I want him now.
And if you could then you know you would.''''
Cause God it just feels so,
It just feels so good.

Second chances they don't ever matter, people never change.
Once a whore you're nothing more, I'm sorry, that'll never change.
And about forgiveness, we're both supposed to have exchanged.
I'm sorry honey, but I'm passin' up, now look this way.
Well there's a million other girls who do it just like you.
Looking as innocent as possible to get to who,
They want and what they like it's easy if you do it right.
Well I refuse, I refuse, I refuse!


:D

Skriva, skriva, skriva... Radera.

Hmm, ungefär så bra går det för mig idag :p Jag är så fruktansvärt glad att jag inte vet hur jag ska uttrycka det! Kanske borde ställa mig och skrika och hoppa runder någonstans och bara få vara så löjligt glad? :) Det är en så grymt bra känsla att bara känna lyckan gå igenom hela kroppen! Misstänker att det beror på att jag har världens underbaraste pojkvän*, känner mig friskare och har till 99% lyckats övertala mamma så jag får tatuera mig nu den 17e ! Lovely med en pojvän som skänker bort sin tid som han har väntat på i 6 månader på .. Men sen vet man ju aldrig, sen 1% kan bli slut resultatet ibland :p Oopps ! annars har det inte hänt så mycket idag, skolan flöt på som vanligt(yes. jag var där idag) sen har jag bara varit hos min älskling <3 Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik och är som sagt allmänt glad :) Men nu ska jag inte slösa mer tid av er.

Ciao :D

* fast att jag vill döda honom lite då och då, alla har ju sina stunder :p


I'm down but not dead!

I'm down but not dead!

Jahapp, jag har varit hemma idag också..Igår kväll fick jag svårt för att andas osv pga panikångest eller ngt .. Så var vaken i princip hela natten så orkade inte gå till skolan. Dock har jag fortfarande feber och allt skit som jag skrev igår. It's not fair :/ varför är det nästan alltid jag som är sjuk/mår dåligt osv? Det är nästan som att jag inte får må bra av någon skum anleding. Men jaja.. Idag provade jag att rida trots att jag skrev att jag inte skulle det.. Det gick som det gick.. Inte så lätt när man är yr och hostar som en idiot men fungerade ändå helt okej :) Nu i efterhand hade jag därimot inte gjort det, mår ju inte direkt bättre pga av det xD Lätt att vara efterklok!

Nu ikväll kollade jag iaf på film med älsklingen, american history X. Myspys och filmen var bra, den väcker en hel del tankar hos en . annars har det inte hänt så mycket mer idag, har mest tagit det så lungt jag har kunnat så jag orkar med skolan osv imorgon. Sjukt jobbigt att vara hemma från skolan för man missar så jäkla mycket saker! Fast nu kallar sägen på mig, sov gott :)


Fortfarande sjuk :(

Fyfan, då sitter man hemma idag igen :s  
Känner jag mig iaf lite bättre men allt annat än bra. Tråkigt men sant. Min tanke var att rida och gå till skolan idag men det sket sig det med :( Det är nämligen helt perfekt väder att rida i nu, sooooooooool :D  Menmen, inte ens det går att göra... Nu ska jag klä på mig och föna håret så att jag kanske känner mig lite p


Ny månad, nya problem och möjligheter :p

Då har lovet rullat iväg och skolan har börjat igen. Dock är jag sjuk så kom aldrig iväg till skolan, dö förkyld så hela kroppen är öm och ja allt är bläää xD
Varför är jag inte förvånad?

Lovet var ganska tråkigt, dock var denna helgen totalt AWESOME! I fredags var det fest i östra med massa trevligt folk osv, och i lördags var det min och alex 1 års dag :) <3

Först blev det väla , fick en finfin hoodie av alex och han fick en t-shirt och ett armband av mig. Sen åkte vi in till helsingborg för att spela laserdome, riktigt kul! Först spelade vi alla mot alla en runda och efter det kom ett gäng till som vi spelade mot. Vi vann båda ggr trots att vi var 2 personer mindre :p När vi kom hem var det bara att rätta till sminket och sen vidare till rackis, på kvällen blev det fest hos Zophie och Johan :D

Tack till Zophie, Johan och Mike som gjorde vår dag helt perfekt! <3

Har även kommit igång med ridningen och Samantha är såååååå fin nu, riktigt kul :) Skulle egentligen ridit idag med men här är det full storm och jag började må sämre när jag var i stallet så skippade det idag. Kommer fler dagar med lite bättre odds till att det ska gå bra. Feber + förkylning + sepe kasst väder är inte så rolig kombination :p 


Nu ska jag iaf göra ännu en kopp te! Ha det bra!