Little lion man!

 
 
Torsdag em och känns som att jag snart kommer slå huvudet rakt ner i tangentbordet. Finns bara en lösning på det, musik, peppande musik! 
Som ni kanske förstår sitter jag och pluggar, det går i alla fall i rätt riktning med mitt projektarbete. 
Ska skriva en stund till innan jag går ner på banken och fixar lite ärende och efter det är tanken att åka iväg och träna, ev se om jag hittar några snygga träningskläder med :) 

Each body has its art. What the mind has forgotten, the body remembers long after

 
 


Tankar och funderingar.. FUCK CANCER

I skrivande stund har jag precis tagit en paus från mitt projektarbete, projektarbetet som river upp en hel del ärr inom mig och gör förbannat ont att skriva, blir både ledsen och arg samtidigt som jag vet hur viktigt det är att skriva om just den där saken som folk knappt vågar prata om, cancer
 
Ett ord som är så oerhört laddat med tusentals känslor, olika känslor från person till person. Många frågar mig varför jag valde att skriva om det när jag uppenbarligen tycker det är ett frukansvärt jobbigt ämne att skriva och prata om. Svaret är enkelt, jag har haft för många människor i min närhet som har kämpat och kämpar mot cancern, tyvärr har många förlorat kampen och lär göra det.
Det gör ont, sjukt jävla ont! Samtidigt blir jag upprörd över hur lite kunskap folk har om det, folk blundar för det och låtsas som att det inte finns och meningar som "det kommer aldrig drabba mig ändå" hörs allt för ofta. Det spelar ingen roll hur man lever, alla kan drabbas precis när som helst! Vi är inga superhjältar som kommer överleva livet, alla får game over förr eller senare och allt för många får sin game over-stämpel tackvare en vidig sjukdom. 
 
Jag är definitvit inte världens bästa person som inte röker eller dricker alkohol. Solar allt för mycket periodvis med. Idiotiskt, svar ja!
På gott och ont har jag en inställning som säger "du lever bara en gång, du kan gå över vägen och bli påkörd." av den enkla anledningen att jag har sett folk som levt ett kanon liv, hälsosamt och bra och ändå blivit drabbade, tyvärr!
Dubbelmoral, jag vet det mycket väl men jag har sett för mycket och mina tankar är väl mer eller mindre "man kan bli drabbad oavsett hur man lever" då jag som sagt sett för många med hälsosamma bra liv som blivit drabbade. Dock uppmuntrar jag ingen att ta risker som ökar chansen att bli sjuk! 
 
Det jag vill ha ut av mitt arbete är att folk ska öppna upp ögonen och öronen och våga prata om det som faktiskt sker, det är naturligt och vågar man inte prata öppet om det kommer det aldrig någonsin bli bättre.
Ber om ursäkt över en lite rörig text med ganska grovt språk men det kommer rakt från hjärtat. 
Ta hand om er, livet kan förändras på en sekund <3
 

The Lightning Strike

Sängliggandes med två tjocka täcke, värk och frossa. 
Idag är det en sådan dag jag bara vill be min kropp fara åt helvete, jag vill må bra och inte hindras av att kroppen inte samarbetar med mig! 
Får tänka positivt och glädjas åt att jag haft en trevlig kväll med mammsen och kollat på massa serier. Nu ska jag ta min kära Fifty shades of Darker och försöka klura ut varför det luktar herrparfym på mitt rum, närmare bestämt Armani Code.. Svaret kan vara så lätt att jag tog fel imorse men misstänker att det innerst inne bara är mina sinne som spökar, en viss människa hade nämligen alltid den parfymen. Hur som helst luktar den gott i alla fall =D
Sov gott, puss :*
 
 
What if this storm ends?
And leaves us nothing
Except a memory
A distant echo

The lightning strike - Snow patrol
 


Vi fick låna en ängel.

I still remember how it all changed
my father said
Don’t you worry, don’t you worry child
See heaven’s got a plan for you
Don’t you worry, don’t you worry now.
 
 
7 april-02 togs en ängel ifrån oss. 
Min pappa. 
 
Att inte ha honom vid sin sidan gör fruktansvärt ont, inte en enda dag går utan att saknaden slår en i ansiktet. En del av mig försvann tillsammans med honom och kommer aldrig komma tillbaka. Han lever kvar i våra hjärtan och jag är säker på att han är med oss.
Kurt Stuhr, världens finaste människa <3 


Shine bright like a diamond.

Lägenheten är fylld av musik, lukten av mitt kaffe och i köket fixas kvällens käk. 
Lördag och jag tar tillfället i akt att bara mysa och njuta tillsammans med fint sällskap, skit snack om allt mellan himmel och jord och jag kan inget annat än erkänna att jag är duktigt bortskämd just nu! 
Stannar upp en sekund, andas och bara finns. Puss på er <3 
 
 
 
 

Fifty shades darker.

Ett glas vin, massa tända ljus och Fifty shades of darker i handen. Så spenderade jag natten, otroligt skönt. 
 
Finns det något skönare än att bädda ner sig i en nybäddad säng när man nyss duschat? 
 

<3

 

Det där med att lyssna på sig själv.

När leendet inte längre är fejkat utan kommer direkt från hjärtat kan man inte låta bli att gilla livet. Det som fanns som en klump inom mig försvinner mer och mer och det är inte längre något som tynger ner mig i onödan. Kan inte låta bli och undra varför jag inte lyssna på mig själv tidigare, allt är ju så mycket skönare när man gör det och jag har fått ett annat perspektiv på livet. 
 
Kom precis hem efter en runda på gymmet samt lite mys på Helsing med Johanna. Så skönt att sitta och hålla i en varm kopp medans man pratat om allt och inget och bara njuter. Sovmorgon imorgon så ska strax sätta igång en film och försöka sova. Så fruktansvärt skoltrött men försöker peppa mig själv så gott det går, lättare sagt än gjort. Tack och lov närmar sig studenten med stormsteg, nästan lite skrämmande. 133 dagar kvar, just nu känns det långt bort, mest pga att jag vet hur mycket jag har kvar att göra men innerst inne vet jag att dagen D snart är här.
Hoppas i alla fall på att vakna i tid så jag får något gjort här hemma innan jag åker iväg. Misstänker dock att min bästa vän/värsta fiende kommer vara snooze-knappen oavsett vad jag säger nu när klockan väl ringer haha. 
Sov gott <3
 
 
Ge mig sommar nu, tack! 

"If you dont have any shadows, you’re not standing in the light."

Måndag, snarare natten mot tisdag. Tid och ro att sätta mig vid datorn för första gången denna helgen. 
Vad ska man säga, allt har sin tid och utöver det har jag haft en underbar helg med Mikki i Halmstad som vi i princip spendera i vars en soffa med massa godis och skratt. Sånt som behövs ibland :)
 
Avklarat en måndag i skolan med, resulterade att jag faila totalt med kaffemaskinen imorse trött som jag var och kära Felix fick snällt och fint rycka in och fixa det till mig medans jag stod handlingsförlamad och skratta åt mig själv. Ibland önskar jag att jag var en morgonmänniska.. Blivit en massa kaffe idag inser jag, fika efter skolan med en annan vän, kom hem och gick en lång runda med en annan vän och gick in om stallet på vägen där det blev ännu mer kaffe och skitsnack. 
På tal om stallet, bara varit där två snabba rundor sen jag flyttade där ifrån för ca 1,5 år sen. Vet nu hur skönt det var att komma upp där och snacka skit, klappa hästarna och bara vara? Ni anar nog inte hur mycket jag saknar det.  Helt underbart att spendera någon timme där ikväll! 
 
Bilderna från plåtningen börjar synas här och där med och shit vad snygga bilderna blev, jag kan inget annat än säga att jag älskar dom. Som sagt Macs Moser som har tagit bilderna. 
Nu ska jag hoppa ner i sängen och hoppas på att jag kommer upp i tid imorgon, sov gott! 
 
Oredigerat råmaterial. 
 
Macs är grym bakom kameran, så är det bara!

Late night!

Kom nyss hem från dagens plåtning. 
Grymt bra stämning i studion och det levererades fantastiska bilder. Helt enklet en pricken över i:et plåtning. Tummen upp till Realshot Studios och Costa!
 
Teaser: 
 
 
Efter plåtningen

summer - 12

Oredigerat material från somras, Macs bakom kameran här! :)
 
 
 
 

Krossad ängel.

Saker och ting kan inte gå på dans alltid, visningen gick bra trots att jag mådde piss och hela kroppen bad mig dra åt helvete. 
 
 
 
 
 

Fashion!

Ska om några minuter röra mig in mot Helsingborg för kvällens modevisning. 
20.00 på The Tivoli kommer Drottning Blanka hålla sin årliga modevisning, jag ska ta mig upp på catwalken för första gången på ett bra tag. 
Hoppas man ser något känt ansikte där! =D 
 
Imorgon är det dags för plåtning nere i Malmö, Macs som håller i kameran så hoppas på några grymma bilder. Brukar alltid bli så nöjd när han sköter kameran. Kommer även få lite sällskap framför kameran av Costa V, spännande! 
 
 
 
 

Baby, it's cold outside.

 Vackra Helsingborg <3