Hämtar andan 3 sekunder innan det är all in igen!

Lång dag som inte är slut ännu! Klabbat som fan med skolan idag men tog mig i alla fall ner till Lund och gjorde vad jag skulle där och nu är jag på g till Ängelholm och ska träna och allt sånt med en vän! Uppdaterar senare ikväll :)


Wild one

Hey I heard you were a wild one
Oooh
If I took you home
I'll be a home run
Show me how you'll do


There's no next time. It's now or never!

Känslan av att veta att man bare lever en gång och ska göra allt nu. Att ta vara på ens chanser och möjligheter att lyckas här i livet direkt när man får dem är ett måste. Man kan inte skjuta upp allt och ta det imorgon, för när morgondagen kommer säger man samma sak och saker och ting kommer aldrig bli gjort.

Jag är en sån person som med facit i hand låtit allt för många chanser rullat iväg och får verkligen kämpa för det jag vill uppnå idag. Oavsett om det handlar om känslor eller skola och jobb. Jag har låtit för många saker passerat genom mitt liv och sedan släppt det. Varför? Antagligen trott att "saker jag släpper kommer tillbaka om de är menade för mig". Så funkar det inte med allt, vissa saker har kommit tillbaka men alldeles för få av de jag släppt iväg.
Idag försöker jag verkligen ta vara på alla chanser jag får vilket ibland resulterar att man har väldigt mycket att bita, jag gillar det. Att få livet serverat på ett silverfat är något jag lärt mig att man inte får, i alla fall inte jag. Det jag vill måste jag uppnå, ingen annan, bara jag och eventuellt någon hjälpande hand på vägen ibland.

Nu eller aldrig. Välj själv!




Vissa dagar är bara som de är..

Ni vet de dagarna man hinner med massor men ändå ingenting alls? Detta har varit en sån dag! Hunnit med en plåtning, massa plugg, städat och joggat en runda. Dvs nästan ingenting men ändå en del. Legat i sängen halva jävla dagen för mår så sjukt illa av medicinen inu. Inte okej!

Vet inte riktigt vad jag ska säga om plåtningen, haft en pain in the ass dag och ställa sig framför en kamera när man är sjukt missnöjd med allt är kanske inte det smartaste då man blir missnöjd över sig själv då, men Mathilda är duktig bakom kameran så blir säkert någon bra bild.

Dagens fotografering var till Mathildas portfolio och även en kul sak då det var exakt ett år sedan hon fotograferade mig för första gången idag. Glad att jag ställde upp idag fast jag tvekade ett tag men alltid kul att stå framför hennes kamera, lite väl bekväma med varandra nu så risken är nog fan att folk tror vi är efterblivna när dom ser oss plåta mitt i city osv ;)

Nu ikväll har jag mest tagit det lugnt och som sagt pluggat, skrivit en lång argumenterande text om att vara i ett förhållande, singel eller sambo. Mer om det sen för det är ett ämne jag har en hel del åsikter om, på gott och ont. Glädje och saknad typ. Nu ska jag dricka upp mitt te, kolla klart på filmen och sova. Imorgon blir det skolan och efter det direkt till Lund och prova kläder som kom hem från Milano igår, Visningen närmar sig med stormsteg nu :D





Night of style 17 februari

GLÖM INTE ATT KÖPA BILJETTER!
Kommer bjudas på en grym modevisning med massa spännande designers och butiker.


Allt & inget!

Landat hemma efter att ha varit iväg i 10 dagar. Har inte suttit vid någon dator mer än när jag pluggat i skolan därav den tråkliga uppdateringen men ska försöka ta igen det.

Veckan som har gått har verkligen varit en berg och dalbana, från att ha varit på sjukhuset till att få samtal som är guldvärda, ännu ett steg i rätt riktning för mig när det gäller jobb :) Har även spikat min lilla tripp samt jobb på göteborg horse show till 100% så den 22 feb åker jag upp, dagen innan allt börjar.

Har varit uppe hos Daniella och Sofe hela veckan och haft allmänt trevligt, skönt :)
Som sagt så hamna jag på sjukhuset i veckan med, inget vidare kul alls. Ska opereras om några veckor och sen är det bara att hålla tummarna för att min kropp återhämtar sig snabbt och lätt och att problemen inte uppstår mer efter op. Mår ganska dåligt nu med om jag ska vara ärlig, massa mediciner som gör att jag mår fruktansvärt illa och blir trött.

Nu till något roligare, äntligen måndag imorgon! ja, ni läste rätt. Ska bli så skönt att närma sig februari och allt vad den månaden kommer innebära, saker man jobbat och hållt på med ett tag ska visas och sen händer massor av andra saker med. Ser verkligen fram emot februari! Imorgon blir det en liten smygpremiär/start med en plåtning, ute.. Kallt men det brukar vara värt att frysa en stund.  Ska ut och gå en liten runda nu och sen blir det lite pluggande innan sängen kallar så man är redo för nya äventyr!




True


Tröjan du hatar

På med myströjan, varm choklad och massa mys i soffan och ladda upp för ännu en kväll :) gick och la mig 6 imorse så lagom pigg nu!


Sjukhus och piller

Gårdagen blev inte riktigt som planerat, tanken var att åka hemåt, packa om väskan och umgås med mamma lite. Slutade med sjukhuset, ett litet ingrepp i halsen och massa mediciner. Blir även operation om några veckor, jävla hals! Kommer säkert börja prata ännu mer maskulint nu, fuck! Kom i alla fall hem vid 20.00 igår och har sovit bort denna dagen.

På g till hbg nu för en snabb fika på väla, 10 poäng till mig om jag kommer hem utan att ha köpt något haha!


!


Mys

Att vakna i ett hus som är ca 15 grader varmt är inte okej! Då man drar täcket över huvudet och stannar i sängen en stund extra. Myser i soffan nu men ska snart ta tag i livet lite, funderar på att åka och träna :)


Frukosten


Killar är som skor?

"Killar är som skor, du får dom och älskar dom. Efter ett tag försvinner de ur ens liv men dyker upp igen när du minst anat det. Man blir nykär igen men vet att det troligtvis aldrig blir som förr."

Kloka ord och en summering av min och daniellas kväll som har gått i kärlekens tecken. Sov gott :)


Kvalitetstid!

Har varit en lång dag med skola, shopping, lunch osv. Efter skolan åkte vi iväg och kolla på bla. balklänning. Hem och rida samt ännu en god middag med trevligt folk innan det bar av till Halmstad som bjöd på en trevlig fika samt en promenad genom stan. :)

Har precis bäddat ner oss i vars en one piece och kollar på gossip girl! Diskuterar kärlek med och har konstaterat att det är bitter sweet. Alla vill väl ha någon att älska och mysa med men slippa eventuella problem. Kärlek är en gåta.

Misstänker även att det blir en liten promenad senare ikväll, kaffe efter åtta på kvällen är inte att rekomendera haha ;)


(känner att ett körkort inte hade suttit fel nu men bara 6 månader kvar tills man har det!)


Skolan

Tillbaka i skolan! Ännu en dag med bara två lektioner men kommer stanna kvar några timmar och plugga samt kolla på Daniellas spid. Sitter med en söt liten shaker fylld av nyttigheter och ett äpple, frukost ;)

Gårdagen fylldes av en hel del trevligheter, en god middag med härliga människor, slappande och massa prat innan vi gav oss ut på en sen och skön powerwalk/joggingrunda på 7 km på isiga vägar. Alltså en kväll mixad av det bästa!


Mot Halland!

Knutpunkten ännu en gång idag, sitter och väntar på tåget som ska ta mig till en underbar vän i lilla Halland :) dags för prehab, dvs rehab med träning haha! Passade på att gå en runda i Helsingborg innan jag åkte hem och packade om väskan och tillbaka hit. En riktigt skön runda i solen.