...

På med träningskläderna och jogga en liten runda :) Gillar att musik kan peppa en till att vakna till och bli fruktansvärt sugen på att träna. Wiiihoo :)



Lite resultat börjar synas :)

Fredag.

Tur man är pigg och vaken idag? Inte. Piggnar förhoppningsvis till under dagen och sen får vi se vad denna dagen bjuder på =) Ska snart iväg till gunnarlunda och packa ihop mina saker och säga hejdå till alla osv. Dock lär det inte bli sista gången jag är där, jobb på g!? :D



Kolla in mitt fina blåmärke på benet! liiitet? det dök upp i falsterbo, efter ett myggbet tror jag haha!

Nu ska jag slänga ihop en lunch :) Lutar åt pasta med lax eller en pastasallad med kyckling och bacon. Gott :D Ha en bra dag!

Ny människa

Tränat, solat, färgat håret och mina ögonfransar.

Dags att bli lite höstig igen :) har haft en riktigt bra dag idag. Träffat trevliga vänner och snackat skit, varit uppe i stallet och pysslat om min fina Samantha och myst lite med henne och tränat idag. Har som sagt även pysslat om mig själv lite idag. Iofs färgade emma mitt hår igår men resten fixade jag idag. Skönt! Något som är ännu skönare är att jag nyss har tagit en dusch och bäddat ner mig i sängen med en kopp te och en film. Laddar helt enkelt upp för min sista dag på gunnarlunda och sen blir det troligtvis ännu en fullspäckad och galen helg. I like it! Hoppas ni också har haft en bra dag. Sov gott :)


Träningen börjar visa lite resultat

Woohoo! Äntligen börjar det synas att man tränar :D så jävla härligt! Lite bränna och mer muskler sen kan man nog börja bli lite nöjd :)


Solen :)

Känns som att man kanske ska ta tag i sitt liv efter ha legat vaken i sängen i några timmar. Finns dock en anledning till att jag inte har gått upp men börjar bli uttråkad nu. :) ska nog göra lite kaffe, en god frukost/lunch, klä på mig något mysigt och sätta mig på balkongen och njuta av solen nu. Skönt :)


Man lär sig av sina misstag?

Hur hade man klarat sig utan alla underbara vänner runt en?

Har haft några riktigt tuffa dagar där min smärta har tagit övertag om mig och mitt psykiska och fysiska mående. Trots det har jag hållt humöret till 99% och kämpat mig igenom en del saker. Egentligen har jag gjort lite för mycket och fick en ordentlig baksmälla av det idag men shit happens. Man lär sig av sina misstag och ibland måste man till och med göra vissa misstag mer än en gång. Eller? Att gå ut och jobba med hästar så mycket jag har gjort den senaste tiden i kombination med vanligt träning osv blev kanske lite för mycket med facit i hand. Jag gör åtminstone det jag mår bra av och det anser jag är huvudsaken och även att min kropp ska må bra i framtiden. :) jag kör mitt race! Ingen kan ta min plats och ingen får ta den i heller, jag är jag, ingen annan!


Just nu.

Tidsinställt inlägg

Just nu är jag antagligen ute i stallet och sadlar upp massa hästar och pysslar med lite allt möjligt! Slutar om några timmar så då blir det att hoppa in i duschen innan de sista som ska göras ikväll sen blir det kvällsmat med de som jobbar här :)




Första veckans "måste".. Nu blir det frukost, liten lunch och kvällsmat samt omega 3. Känns lite bättre?

Pigg och glad.

Har precis packat en liten väska och sitter och väntar på bussen. Känns att jag lever idag vill jag lova. Förkyld och ont i hela kroppen men det hindrar inte mig från att åka och jobba de sista dagarna :) Har köpt massa te jag kan ta med mig dit så det blir skitbra.


close your eyes and take a deep breath.

Vissa dagar är lite tyngre än andra. Har haft fruktansvärt ont idag och efter massagen och akupunkturen är kroppen riktigt mörbultad infrån och ut. Liten svacka i humöret och vissa saker har väckt mycket tankar idag. Har riktigt jävla ont om jag ska vara ärlig och då är det svårt att hålla humöret på topp men jag gör åtminstonde mitt bästa och det är det som räknas!

I övrigt har det trots allt varit en bra dag. Har tagit del av det fina höstvädert tillsammans med trevliga vänner och kvällen har spenderats med att bla lagat god mat, en underbar pastasallad som blev riktigt god om jag får säga det själv. Satt uppe hos Emma och prata om allt mellan himmel och jord med innan det blev dags att krypa ner i sängen och bara andas och ta vara på sig själv. Det behövs ibland med. Ska sova nu.  Upp riktigt tidigt imorgon och packa och åka iväg några dagar igen. Ska bli kul men samtidigt är det lite tråkigt för allt går så bra nu, lämnar förhoppningsvis Gunnarlunda med flaggan i topp! :)



Jag vill ut och resa nu! Riktigt längesen jag var på solsemester.
Alanya, cleopatra beach :)

Jag går i dina fotspår.

Trots att du inte finns i livet så finns du alltid bredvid mig. Jag går i dina fotspår och gör allt för att göra dig stolt. Jag älskar dig pappa ♥



Kurt Stuhr <3

Fjolla?

Gillar att jag i vanliga fall inte så jävla gnällig men imorse gnällde jag isönder med allt! Lyckades i alla fall få mamma till att fixa kaffe osv till mig. Helt okej? ;) Just nu ligger jag i soffan och kan väl helt ärligt säga att jag har riktigt jävla ont idag. Hindrar dock inte mig från att leva mitt liv, jag biter ihopa och kör mitt race!

Idag ska jag träffa Marie och ta en fika och snacka massa, har inte träffat henne sen balen i somras så det ska bli trevligt. Innan dess ska jag som sagt iväg och kolla min kropp igen och måste erkänna att jag faktiskt är ganska nervös, men det är bra att vara det ibland. Funderar på att ta en liten powerwalk innan jag börja göra vid mig. Lutar åt det :) Ha en bra dag.


:)

Sex kuddar, två täcke, massor av tända ljus, skön musik och massa härliga samtal med bra vänner. Ibland är det riktigt skönt att bara lägga sig i sängen med datorn på magen och slappna av och andas.


Lättnad

Äntligen har en av de sista saker fått en lösning och ännu en egoboost till mig! Så jävla härligt. Sitter just nu ute på balkongen i det fina vädert och njuter av att saker och ting bara flyter på och lyssnar på bra musik.
Kan det bli mycket bättre? Tror inte jag har haft sånt flyt som jag har just nu på hur länge som helst, lycka! Hoppas bara att man kan hålla sig på toppen nu ett tag och får fortsätta njuta av livet. Hoppar runt på  små moln just nu :)



Nu ska jag och min träningsvärk efter en dag fylld av träning gå och hälsa på en trevlig vän! Imorgon ska jag till en ny snubbe som ska kolla min kropp. Han är både massör, kiropraktor och akupunktör. Intressant :) Han var något till men det minns jag inte och antagligen var det nog inte så viktigt då? :p

Powerwalk

Går ut och tar en powerwalk i det underbara väder, 17 grader varmt men ändå härlig höstluft. Perfekt sätt att rensa lite tankar på. Lite jobbiga knutar av tankar som ska redas ut. :)

En gång i tiden hade jag långt fluffigt hår.

Vin och mys!

Gårdagen bjöd på en vinkväll hos Ellie efter en fullspäckad dag där massa nya planer gjordes. Riktigt trevlig kväll med gott vin, massa skratt, djupa samtal och ja allt! Helt enkelt väldigt trevligt och mysigt :)

 

Just nu sitter jag bara i soffan och hänger. Skulle egentligen varit groom i hbg idag men vissa saker går inte som planerat. Skyller på skånetrafiken! Istället blev det träning imorse och lite senare ska jag åka ut och pyssla om Samantha. vad kvällen bjuder på har jag inte riktigt kolla på ännu, det återstår att se ;)