Diesel,jobb,kompisar..

Jobbade en stund i förmiddags. Väldigt chill, hade typ inget att göra. Men det är inte så kul om man inte har ngt att göra. Menmen, pengar är alltid kul ;p När jag slutade åkte jag upp til Diesel och fixade hos henne och sånt. Hon gick bra idag med, men jag red inget vidare, har fått ont i min rygg igen :S Men inte hennes fel att jag lutar mig fram, det beror på att det inte spänner i hela ryggen när jag gör det. Mamma ska iaf fixa tid hos kiropraktor nu.
Ikväll har jag varit med Julia en stund. Sen gick jag ut med tobbe och robin igen. Satan vad allt det var ute :O
Menmen, ska sova nu.

Bilder från idag.. 4 ggn jag rider henne.
(som sagt, red iget vidare bra idag...)
   Diesel <3

Tiden rinner iväg.

Allt går bara så sjukt fort just nu. Känns som att jag inte hinner med något just nu Det jag gör om dagarna är i princip bara att jag är i stallet osv. Är även 2 veckor sen lacci åkte idag, tomt utan honom fast att jag har Diesel. Hon har tom fått sitt smeknamn efter Lacoste. Diesel fick det eftersom att lacoste också är ett märke.
Hon fick iaf ett nytt träns idag, ska prova det imorgon. Köpte ett brunt från hööks som hon får ha tills hon får ny sadel ^^
Även en krubbitar rem, ska prova och se hur det fungerar på henne. Funkar det så är det bra, inget kul att hon får kolik iom att hon biter..
Red iaf henne själv idag, ÄNNU BÄTTRE ÄN IGÅR. Stina tränade julia undertiden jag red så att jag junde får hjälp av henne om det var ngt.. Ska bli kul och se vad det kan bli av henne. Ska försöka få mamma att fotografera oss lite imorgon ^^

Nu ikväll har jag varit hemma hos Robin med Tobbe. Robins tjej petra var även med en stund :)
Annars har det inte hänt så mycket, chillar mest ;D


Sov gott :*

My paper heart will bleed.

Har missat att blogga i helgen, men har iaf lov nu :D
I fredags åkte jag tåg/buss i 2½ för att komma till julia..(20 min med bil xD) Hmm, men ja.. det var fett kul och träffa massa folk jag inte har sett på aslänge :O Och igår fick Diesel kolik så fick gå med henne i ösregn i 2 h innan vet. kom dit.. Och idag så har jag bara vatt i stallet. Red och sånt. GICK SJUKT BRA :D:D:D:D Hon har inte blivit riden sen hon kom till mig för vill känna henne bättre på marken innan jag sitter upp. Men det gick skitbra och hob var riktigt fin ^^
Ska träna lite dressyr imorgon för stina :)
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och kom på att MY PAPER HEART faktiskt är bra som in i :O har inte lyssnat på den sen i sommras..

Men ska sova nu, träning imorgon fm.

CIAO <3

Frida B. Stuhr

WHAT :O

Okej, jag satte nyss drickan i halsen pga. putte.
Varför tänker jag inte ens säga :O Men, han chockade mig som fan !!
Idag har jag inte alls gjort mkt, stallet och så bara... Imorgon(eller ja, idag) kommer louice till mig. It'll be fun =)
Och som sagt, jag har inte velat säga det tidigare, men jag har ny häst.
Hon heter Samantha Fux och kallas Diesel. 5 år gammal, 163 cm hög och bara precis grundriden(inriden i våras). Alltså är hon ganska grön.


När jag provade henne :)

<3
Andra dagen hemma <3


Och en bonusbild bara för att jag gillar den sjukt mkt !<3

Jag är din pajas :D <3

Sitter och pratar med Louise nu, jag är för övrigt hennes pajas :D <3
Sjukt kul med någon som har samma intresse, musiksmak och humor :)
Nu ikväll har vi bara fixat med våra bloggar osv. (inte denna dådå). Dom blev massa snygga.
Bloggarna vi har fixat är om våra älskligar, alltså våra hästar <3

 
www.samanthafux.blogspot.com  <--- MIN

www.fairgamegustaf.blogspot.com <--- Hennes :D


Och en bild på snyggingen med :D

Ciao!


FORTFARANDE SJUK!!!

GAH!
Detta är så grymt tråkigt att jag håller på att dö. För ngt år sen operareade jag bort mina halsmandlar och då sa läkarna att man inte skulle ha ont i halsen mer... YEAH RIGHT, varför har jag då grymt ont i halsen och kan knappt äta ?!!!


Lalalal inte alls irreterad eller så :O


Imorgon ska jag iaf på lägerskola and stuff med skola, fick nyss reda på att vi ska ORIENENTERA,  jag kommer ju aldrig komma fram.. För jag kommer antagligen gå och smsa och glömmer att kolla på kartan :O Hmm, mobilen i fickan och bara musik igång så kommer säkert jag med fram. Jag är egentligen bra på att orientera ^^ Ska bara visa den sidan med xD

Just nu sitter jag iaf i soffan och latar mig, funderar på att koka lite te :)
Hur blir man frisk fort??


Jag saknar lille Lacci <3

blå fot xD

Min fot är fortfarande blå xD Känner mig lite piggare nu men har fortfarande en jävla huvudvärk och känner mig yr >.<
Jag vill ju till Diesel <3

Sjuk, igen -.-

Ännu en dag är jag hemma ifrån skolan -.- Gick och la mig 17.00 igår och vaknade 11.00 idag..
Yr, huvudvärk och ont i halsen.. Känns som att jag ska svimma då och då :O

I söndags fick jag även tillbaka min mobil, eller ja, jag fick ut en ny på försäkringen. Tog "bara" 2 månader för telenor/försäkrings saken att ge mig en ny.. Suck!

Men nu har jag min w890i igen, som jag har en hatkärlek till xD



Jag har även lyckats skada min fot, bollsporter är totalt livsfarligt för mig xD

Lördag !?

Har nyss städat rummet o.O Nästan stolt över mig själv för jag HATAR att städa. Ingen aning om vad som kommer hända idag, är inte så där supergals idag... Man blir bara så trött på vissa. 
Igår va det tjejkväll hemma hos hanna flinck, kulkul :) Och innan dess färgade jag håret. La i bruna slingor så att vi slapp blondera utväxten, måste spara på mitt hår. Det sliter ju sjukt mkt att tvätta och platta håret varje dag fast att jag har bra skydd osv :S Men så är det när man är i stallet, det blir skitigt!
Klippte även det lite, mer uppklippt än innan, men vill ha det ännu mer uppklippt xD

Kass bild menmen, uppdaterar nog ikväll med =)

CIAO!


Lacoste <3

I tisdags åkte Lacoste hem till sina ägare efter 3 år hos mig. Det var ett tungt beslut men då jag tyvärr har växt ur honom och det är dax för storhäst för min del var jag tvungen. Jag vet iaf var han finns och kommer hälsa på honom med jämna mellanrum. Det är tomt utan honom och han är helt klart saknad! Alla minne tillsammans med honom kommer man sent glömma, underbara Lacci <3 Han var en superbra läromästare och lärde verkligen mig att rida ordentligt! Visst var det jobbigt ibland, men jag kommer att ha nytta av det till 100 %.

Lacoste, du kommer alltid ha en speciell plats hos mig! <3
Tack för tiden jag fick med dig, och tack till Ida mf. som lånade ut honom till mig! :)

  


Älskar dig Lacoste <3

Hoppsan :O

Som ni kanske märker har jag blivit vääääääldigt dålig på att blogga :O
Just nu sitter jag och har svenska på ett av mina arbetspass och det är sjukt tråkigt. Skriver om spelar död :O


Spelar Död

Kim är en tonårskille som blev adopterad av Kristin och Jim från Vietnam när han var 11 månader gammal. "Kimme" som han kallas är förälskad i Tove och gör det mesta för att hon ska få intresse för honom. Ett tag verkar det som att dom kommer ganska nära varandra och verkar som att dom är ihop, men det är dem tydligen inte. Kim och hans gäng är intresserade av fåglar och cyklar ut på olika äventyr då och då. En dag bestämmer dom sig för att cykla till en skog och kolla på ett tjäderspel. Påväg till skogen stannar dom hos Toves farmor och fikar osv. När dom kommer fram till skogen märks det ganska fort att dom inte åkte dit för att kolla på tjäderspel som det var meningen från början, dom åkte dit för att festa! Det börjar med att en del av gruppen försvinner och kommer inte tillbaka den dagen. Dagen efter att gänget kom till skogen ska Tove och Kimme möta Criz och hennes hund Ronja. Men Kimme och Tove går vilse i skogen och hittar inte till vägslutet där dom skulle möta Criz och Ronja, men det gjorde inte så mycket då Criz är känd för att komma sent och gjorde även det denna gången.


När dom kommer tillbaka till lägret är alla dom som har varit kvar på berget ordentligt berusade och undrade var alla hade varit.

Efter det blir inget sig likt, Kimme tackar nej till att röka på(hasch) och dricka alkohol. Då får han bli deras slav och blir brutalt misshandlad. 


jag var tvungen att lägga in det för annars kommer jag inte komma ihåg det :O Och det ska vara klart tills imorgon så får jobba hemma >.<




CIAO :)

 

Appeal To Reason

Mår rent ut sagt åt helvete!
Men knarkar rise against nya album Appeal To Reason :) Grymt bra!!!

Orkar inte blogga mer idag, ciao!



Hero of war <3

Kaos, shopping och blö.. Jag vet inte vad jag ska skriva.

Ännu en dag med shopping, kulkul
Helgen har väl varit sådär, ganska tråkig och seg faktiskt.
Verkar som att jag håller på att komma in i en "vikt" period igen :S Äter typ bara en gång om dagen nu. HELT JÄVLA SJUKT!! Fattar inte vad jag håller på med, men äter jag mer mår jag bara sjukt illa. Ska egentligen inte gnälla över en sådan sak, men det är verkligen inget kul.
Men jag tror att jag vet varför jag blir så. Antagligen för att det är så himmla mkt som händer nu, vet inte riktigt hur jag ska må. Ena timmen är jag super glad osv. och andra är det inte alls bra. Det är lite kaos i mitt huvud imellan åt, men detta ska säkert med bli bra :D

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, och det jag skriver blir inte alls bra. Är ganska tankspridd om man säger så.

Jaja, nu ikväll har jag iaf varit ute med Robin och Tobbe, det var ganska kul =)

Nu ska jag bara chilla, snart dax för mig att sova.

CIAO! <3


JUST DANCE ;D

Sitter just nu och diggar just dance.
 Den låten e najs som fan o,O <3
Dagen har gått ganska långsamt, men har vatt hyffsat kul .
Jag och mamma var och shoppade massa nödvänliga saker idag xD Vi hade ganska kul ^^
Blööö, jag kommer inte alls på ngt att blogga om idag :< Tråkigt värre!


Idag är det  3 år sen jag började rida Lacci <3
Tiden har gått så otroligt fort och har varit helt underbar. Visst har jag haft en del problem med honom, men det har jag lärt mig MASSOR
av. LacciBus
Satt och tänkte tillbaka på tiden som har gått och jisses vad mycket roliga minne vi har tillsammans :) <3
Älskar honom så otroligt mkt.

Nervöst, men helt underbart <3

Gud, vet inte hur jag ska beskriva denna dagen för att inta avslöja för mkt. Men har iaf varit grymt nervös inför denna dagen :O
Men det gick finfin u.a! :D
Jag är helt överlycklig, ÄNTLIGEN :')


Något som tyvärr inte gick lika bra var mitt fysik prov, har frågat om jag får göra ett omprov :O Vilket jag kommer få om jag vill. Liksom vem vill inte se en chans att förbättra sitt betyg ?! Men att sitta och skriva ett prov idag var ju ens patetiskt att jag försökte >.< Men vaffan, dom dagarna behöver man med :P
Nu ikväll har jag varit hos margit och gösta. Hehe , kollade på "farmors" kläder och fick en sjal av henne ;P Snällt :) Bild kommer kanske senare..



Nu ska jag kolla på idol, på internet dådå .


CIAO! <3