Fuck it.

Efter 4 dygns rent helvete börjar jag må lite bättre, dock långt ifrån bra. Fortfarande 1000 frågor som snurrar runt i mitt huvud om varför min kropp håller på som den gör men börjar få någon typ av klarhet i det hela nu i alla fall. Allt händer av en anledning och även detta antar jag, har blivit några erfaranheter rikare dessa dagarna och det tackar jag för. Dock kom dom väl på fel sätt men lika bra att fortsätta lära sig saker den hårda vägen. Nog pratat om det! Nu är det dags att jag börjar ta hand om mig på ett schysst sätt.Ne men fuck it! Sjukskriven 2 veckor men var i skolan idag för sällskapets skull och passa på att göra de 3 första pärmarna på körkortet :) Körde massa traktor med och tro det eller ej med det var riktigt kul! Gick till och med bra :)


Sommaren 2011, 3 underbara månader men tyvärr har allt sitt slut.
orättvist?

Känns som att allt som händer just nu är jävligt orättvist. Folk kommer och går, massa oförklarliga saker händer och man mår som man mår igen. Inte tummen upp men jag försöker sträcka på mig och låta bli att tänka för mycket. Man måste få vara ledsen men till en viss del måste man också förstå att saker händer av en andleding, på gott och ont.
Imorgon ska jag egentligen börja köra trakor på skolan men pga förhinder så blir det ingen skola imorgon. Så jävla irreterande, dvs ännu en dag att sitta hemma och hinna fundera och gräva ett djupare hål. Tänker bestämt skylla på vår sjukvård i sverige.. Hade det inte varit för dom och min korkade kropp så hade jag inte behövt va hemma!
That's life!

Kom iaf precis hem och ska snart lägga mig så att jag förhoppningvis mår bättre imorgon. Tackar världens finaste vän för allt stöd ikväll! <3


"Det är inte lätt att se dig som sin bästa kompis och veta att vi inte kommer ses och umgås på samma sätt som innan. Ändå älskar jag dig"


Tillbaka till verkligheten!

Efter en väldigt speciell sommar är man nu tillbaka i skolan och allt vad det innebär. Är riktigt motiverad till pluggandet nu och detta läsåret kommer bjuda på massa spännande saker! Denna veckan har det mest varit massa genomgångar av  de olika kurserna och deras mål och syfte och det har låtit bra i mina öron :) En annan sak som också har dragit igång är årets projekt som jag har riktigt höga förväntningar inför! kan inte säga mycket mer om det just nu men det kommer mer om det senare. En annan sak man inte får glömma är att vår klass är awesome. Bra människor och vänner på alla sätt och vis.
Summa kardemumma så är skolan igång och jag älskar det!I övrigt så tja.. Det är inte så mycket mer än skolan just nu. Samanthas box är tömd och rengjord nu och det känns i hjärtat men hon har det bra hos Lina och kommer stå där tills hon blir såld. Jag har inte så mycket att göra efter skolan nu för tiden så försöker ta upp min egen träning igen på en nivå som gör att min värk inte blir värre utan förhoppningsvis bättre. Det är inte kul att leva med värk och inte veta varför man har det så om ca 1 månad ska jag iväg igen och ta nya prover. Innan det händer det i alla fall mycket trevligare saker, APU från den 5 sep och en månad framåt hos Gunnarlunda och innan dess är det massa småsaker som händer som förhoppningsvis kommer bli bra :) Nu är det dock tid för mig att försöka sova igen timmarna jag har missat de senaste nätterna.
Sov gott <3

"I väntan på tåget"
Foto: Mathilda Ahlberg


?

Mmmm whatcha say,
that you only meant well?
well of course you did
Mmmm whatcha say,
that it's all for the best?
of course it is
Mmmm whatcha say?
that it's just what we need
you decided this
whatcha say?