Halloj kamrater !

2009-03-25 @ 19:53:01
Detta är en tuffing från en annan planet som har tagit över Frida Stuhrs blogg, jag ser ungefär ut som en tandpetare fast grön och rund. Lite som ett äpple faktiskt. Nej skojade bara, det är TobbE och som alla vet så är jag en skit rolig människa och skit grym på att blogga, så ta och besök min blogg http://bestoftobbe.blogg.se .
Just nu sitter jag hemma hos Frida och hon typ misshandlar Robin grovt. Som alla vet så är Robin en mes och får stor stryk av den lilla blonda saken från Klippan.
Men vi gillar dom båda iallafall, trots där är allvarliga fel på dom och dom luktar illa. Snart ska vi gå till affären där bara äckliga människor handlar, Netto. Det måste betyda att vi också är äckliga men det är ju bra, då är vi någonting iallafall :D

Jag stör mig något oerhört på hennes dator för den typ är skum när man ska skriva stor bokstav, man råkar alltid trycka in pil-knappen uppåt och då  hoppar man upp en rad ju... suck alltså.

Detta är första gången jag är hemma hos Stuhr, det tog mig nästan ett helt år att komma upp här. Men äntligen är jag här och det känns som att få slicka en Gud i armhålan och riktigt njuta av det. Nej skojade bara, det är klirr här som fan.
Men jag har hunnit att både snora och fisa på hennes rum för alla som vill veta :D
Nu lyssnar vi på All the same, det är kram-låten, vi ska kramas massa i sommar :D inte jag med frida utan med folk i allmänheten.

Nu ska jag springa fort som fan härifrån, pusshaj och besök min blogg :D 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback